Відповідь: Обвід пузенятка Не думаю що це правда, адже в кожної із нас був різний об"єм талії на початку вагітності і це теж треба враховувати при замірах вагітного пузіка! 35т.-приблизно 102см ( у вівторок буду знати точно, коли поміряють в ЖК)
Відповідь: Обвід пузенятка Ви самі відповіли))))) В кожного індивідуально, може бути пузік маленький, а дитина велика...а може навпаки В мене було 105см, здається, як йшла родила, а малий родився 3380г - не дуже великий
Відповідь: Обвід пузенятка якщо лежачи - то в мене взагалі 78 нецікаво аж про розміри животів і малюків - є якісь мегаформули, за якими мені одна лікар на серйозі хотіла по обводу пуза визначити вагу малюка - і помилилась на кілограм у нас же різна ширина спини, різне розташування лялюсів (глибше в тазу, чи навпаки - вище) ну і похвалюсь, дадада, в мене було 62
Відповідь: Обвід пузенятка Мій лікар теж так рахував, але казав, що то так дуже і дуже не точно. Правда помилився десь на грам 200-300 До речі, в мене, так десь з кінця 7 місяця, пузік вже не збільшувався
Відповідь: Обвід пузенятка у мене, якщо так як міряють в ЖК (лежачи, то 98 см.), якщо стоячи, то 100 ))) Початок 37 тижня вже + 13 кг. і бачу, що то ще не прєдєл))). Стартувала з 53 кг. зріст 167 см.
Відповідь: Обвід пузенятка Ну якшо стоячи, то в мене вже 94-95, а не 93 як в лежачому положенні))) Та лаааадно, як бачиш, там не така велика різниця виходить. Сантиметра два.
Відповідь: Обвід пузенятка Дівчатка! усе це настільки умовно! Мені на 35 у ЖК тижні сказали менше їсти, сісти на дієту, бо дуже великий живіт. Проте синочок родився невеликий 3300, і всі набрані кілограми (15 кг) я залишила в роддомі.
Відповідь: Обвід пузенятка А як маэ рости животик при вагітності? Бо я собі так думала, що постійно сантиметри додаються. А тут у мене на 22 тижні лікарні наміряла 88 см, пройшло 3 тижні і знову та сама цифра, хоч ВДМ збільшилась
Відповідь: Обвід пузенятка ох! яка ви делікатна) у мене висота дна матки відповідає тижню вагітності. от зараз 25-й то висота 25 см.
Відповідь: Обвід пузенятка а то лікар міряє. в лежачому положенні, але вроді не на талії, а десь в районі пупка
Відповідь: Обвід пузенятка ото я собі по пупцю міряю, зранку. Бо ввечері напевно більше наїдаю, але то не інформативний показник. в мене повних 24, а ВДМ майже 27.