Відповідь: Обвід пузенятка Дівчата, я знаю, що пузеня починає рости на 12 тижні, але в мене зараз 9-ий акушерський і мені здається, що область там, де починається лобок і низ живота по центру - трохи "типу" підпухли чи може це бути признаком зьільшення матки, чи, може, то шось інше??
Відповідь: Обвід пузенятка Судячи з того що я прочитала в першій же книзі по вагітності - то є якраз збільшення матки Думаю дівчатка з досвідом вам це підтвердять...
Відповідь: Обвід пузенятка 28 тижнів пуз-гарбуз має 92см і то все "пішло вперед", бо всі кажуть, що зі спини навіть не помітно що я вагітна ( 154 см )))
Відповідь: Обвід пузенятка В мене теж сьогодні рівно 28 тижнів і мій пузік має 91 см, це при моєму рості 1,70)))) на УЗІ казали що дівчинка, а животик весь вперід)))
Відповідь: Обвід пузенятка На 21-22 тижні - 88 см, а ще менше місяця тому назад було 78. ото приріст!
Відповідь: Обвід пузенятка Дівчата, а то лежачи на спині міряється, пра? В мене лежачи 93. На 37-38 тиждень. То виходить, шо малюк в мене невеличкий має бути? Чи то така правда, як вош кашляє?))) Бо УЗД казало навпаки, що малюк великий.