Відповідь: Обвід пузенятка взяла я сьогодні метр в руки....величенька я вже....сама і не думала... обхват бедер - 93 , обхват животіка -97 обхват грудей -94 вага на 31 тижні-64.400 кг.
Відповідь: Обвід пузенятка живіт у мене в 33 тижні по місячних - 88-89см. вага 65.300 коли УЗД поставило "крупний плід", лікар був в ауті краще б вага була більше, а цукор крові - менше
Відповідь: Обвід пузенятка Помірялась і я - в 31 тиждень животик 91 см, ОБ - 96(значить всього +8 см, а то я вже почала комплексувати після слів свекрухи про дуже крупні бедра), а вага - приблизно 58 кг (то вже +14 кг)
Відповідь: Обвід пузенятка та які крупні....Ви що!!! Дайте номер вашої свекрухи, я перезвоню і поясню-Що у Вас майже ідеал)))))(90-60-90)))а Ви ще й вагітні і такі показники..... не беріть дурних слів до голови,кожний організм-індивідуальний...
Відповідь: Обвід пузенятка в мене до вагітності було 96. деякий час комплексувала з приводу того, що на мене казали, що я "здоровенна коняка" тощо. Але потім побачила себе на весільних фото - і зрозуміла, що пішли вони всі до дупи
Відповідь: Обвід пузенятка теж 34 тижні, обвід животика 95 см, правда я висока, то животик виглядає дуже акуратним і невеличким
Відповідь: Обвід пузенятка ну я теж не маленька - 174 см. Вчора знайома казала, що думала, що в мене десь 6й місяць
Відповідь: Обвід пузенятка вирішила я сьогодні себе поміряти : обхват бедер - 96, обхват животіка -98 обхват грудей -96 вага 33 тиждень і 2 дні -66.400 кг.
Відповідь: Обвід пузенятка ну і я помірялась, перший раз Софко, не гризіться грудьми,у мене об"єм порівняно з Вашим зашкалює взагалі значить так: животик - 97 см бедра - 99 см (спеціально затягнула побільше, щоб не бало 100 ну і груди - 107 я собі уявляю, який буде об"єм, як молочко з"явиться, чоловіка можна буде придавити тихенько вночі, як не слухатиметься мене вага - нє сказю, бо , за всю вагітність набрала 10 кг.
Відповідь: Обвід пузенятка не знаю, як на мене - то просто мрія. я от думала, що вже шикарних розмірів досягла. Щойно помірялась і якось не зовсім так: груди 89, бедра 94.5. замість талії - животуська 90
Відповідь: Обвід пузенятка Оооо, і я мірялась. Правда в животику на талії 78, а в низу, тут ми найбільше сидимо 89, от груди майже і не змінились було 88, стало 89, ну і сідниці 92 краса
Відповідь: Обвід пузенятка ну а у мене вага 62 кг 90 обхват талії і 27поздовж.казала лікарка ,що у мене багато навколоплідних водів. це у мене 24 тижні і 5 днів... ---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ---------- ну, а дальше навіть страшно думати на скільки я ще поправлюся...
Відповідь: Обвід пузенятка 35 тиждень вага -67.300 кг. обхват бедер - 97, обхват животіка -100 обхват грудей -96