Обвід пузенятка

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Molecule, 3 Серпень 2011.

1. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Відповідь: Обвід пузенятка

ото я очуміла...не думала що так поправлюсь.....
    їла прада що хотіла,от тобі і наслідки.....
    обвід пузенята вже в 5 міс і 25 днів сягнув позначки 91, а от вага......62 кг((((набрала вже 8 кг....:girl_cray::girl_cray::girl_cray:а попереду ще 3 місяці.....

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

не переживайте, все нормально, у всіх є періоди "стрибків ваги". Може, більше вже і не наберете, може наберете ще стільки ж і за пологи все скинете. Крім того, я наприклад до вагітності 62 важила, тому мені ця цифра дуже маленькою виглядає.

3. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

sofka08, ви не одні такі, я теж за 6 міс. набрала 8 кг, з них при чому 2,5 кг за останні три тижні :sad:

4. cjomcjomka

лікар наміряв нам 87 см і сказав, що "животик маленький, бо таз дуже широкий"
    *чего ещё желать?*

5. cjomcjomka

31 тиждень - 88 см.
    крихітка весь всередині мене, "від сзаді" - в мене навіть є талія :) зате ні дихати ні заснути спокійно вже не получається, бо скрізь - він :)

6. puwechka

puwechka New Member

31 тиждень,110см,це щось дуже багато.ми різко виросли за ост.2 тижні(чи можливо просто розвернулись),мені поставили тазове передлежання,чекаєм УЗД.
    я раділа,що набрала лише 5 кг за весь час,а тут моя в жк заявила що в ідеалі більше 7 кг я набрати не повинна і як назло ми за тиждень уже набрали майже кг,хоча ні хліба,ні картоплі,ні солодкого,раціон без змін.

7. cjomcjomka

термін у нас такий, що дітки швидко ростуть. А хто то Вам таке обмеження ваги поставив і чому?

8. puwechka

puwechka New Member

з серпня почали діяти нові норми,по яких у мене зайва вага,вирахували якийсь там індекс і вивели цифру 7кг,хоча коли я ставала на облік-про вагу не було і слова.так,я кругленька,але нічого ніде не висіло.просто тепер як фанатик по кілька раз в день важусь,вчора не повечеряла,так від голоду з 4год.ночі дивилась в стелю і мріяла хоч про щось.

9. sofka08

sofka08 kasperjonoks

та ви що!!!!перестаньте....не треба себе морити голодом ізза якихось стандартів....кожна жінка-індивідуальна і вага також!!!!не робіть такого,бо шкодите не тіки собі але і малюку......

10. puwechka

puwechka New Member

я це розумію,але в жк таку картину мені намалювали,бррр.зайва вага-холестеринові бляшки в пуповині-гіпоксія плода-викидень.
    прочитала зранку рубрику вагітні забаганки,хоча в мене жодної наче немає,але слова про вишневу булочку зробили своє діло-яблучний рулет+ масло=не пам"ятаю коли востаннє щось таке смачне їла.

11. Iwka

Iwka Well-Known Member

за що я "любою" ЖК...
    Затовкла би їх там певне!
    7 кг... 3 кг дитина, 3 л води, додаткова кров, резерв організму, нарощення мязів на ногах - бо йде більше навантаження...
    а якщо дитина така велика як в мене буде (4350) то що - дистрофіком себе зробити щоб вписатись в їх норми???
    Бздури просто...

12. Just me

Just me Member

То ви на 7-му місяці хвігурова дівка!

13. cjomcjomka

на 8-му :)

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

14. puwechka

puwechka New Member

Дякую,розрадили!:)Як виростем,так виростем,головне щоб малеча була здоровенька.добре,що апетит зашкалює зранку,а так як весь день десь гуляю-багато думаю не осяде.

15. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

Мене також в ЖК мій лікар мучить, набираю забагато :)
    загалом на 6-му місяці набрала 4,5 кг. і вважаю що це зовсім не так і багато (нормальна вага моя була замалою).
    Животика, майже, не видно і талія є і верх живота ще втягнути можу.
    Просто в нього якісь свої розрахунки, на які мені.... головне, що виглядаю і почуваю себе на всі 12 балів :) тому і вам раджу не переймайтесь за кг., якщо сильно захочете, то потім все скинете!

16. puwechka

puwechka New Member

в мене живіт з"явився десь тижні 3 тому,а до того ніхто б і не сказав,що вагітна,на роботі в дві зміни працювала.от як ми підросли,так і почала насідати.вона сказала,що я маю право не навідуватись до неї часто,як по графіку має бути,тож зустрінусь лише на 36 тижні і все,лише заходитиму туди здавати що два тижні кров на антитіла.
    все таки в мене форма живота міняється в залежності від пози в якій мася там скрутилась,то випирає під ребрами,а нині пупок мені розтягувала весь день,то пузік торчав вперед смішно.

17. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

а ви обхват пузика міряєте стояче чи лежаче???

18. puwechka

puwechka New Member

мене завжди міряють лежачи.
    але зранку на око помітно,що пузік менший,ніж ввечері.незнаю чи це зоровий обман,бо руки ніяк не доходять помірятись-порівняти.

19. cjomcjomka

В положенні стоячи дійсно так і є. До вечора прес втомлюється тримати внутрішні органи.
    вірно. Не переймайтесь. Просто "прийнято вважати", що основний набір ваги - після 30 тижня. Тому до того часу муштрують вагітних, щоб "вписувались". А на ділі - кожна набирає свою кількість і на своєму терміні.

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

я вдома міряю стоячи. Лікар міряє тільки лежачи. Стоячи мені більше подобаєтся, бо здається, що ростемо швидше :)

20. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

Я так само, і дійсно стоячи більший виходить (в мому випадку, якщо в низу міряти, бо з верху ще нічого нема, хіба коли наїмся, то виростає, але навряд це малявка, скоріш за все мамуля ;))