Відповідь: Обвід пузенятка В мене ВДМ 31 і лікар сказала що дитина трошки опустилась а ОЖ 94 хоч на 30тижні був 96 і ВДМ 30, а ваги я набрала 3 кг і моя лікарка мені сказала що я доношу до термінів і взагалі нема до чого придертись. Nevermind щось я зовсім не відповідаю табличці
Відповідь: Обвід пузенятка Markkomp, не хвилюйтеся, це ж наведені середні показники. А норми для кожної дівчини по-різному - деякі худенькі, деякі великі, думаю, норми укладаються як мінімум +/-10% від тих середніх. Тобто: 32 тиждень: - Від 72 до 94 см. 36 тиждень: - Від 80 до 100 см. 40 тиждень: - Від 80 до 105 см. Якось так. І ще, думаю, треба враховувати, яка талія була до вагітності. Якщо лікар сказав, що все нормально, то воно так і є.
Відповідь: Обвід пузенятка а я сьогодні себе "поміряла"))) обхват пузіка - 85 см, а важу я 56 кг (набрала вже 2 кг)
Відповідь: Обвід пузенятка ого...а чого ж в мене він такий великий(((може щось не так?(((((((((((((((
Відповідь: Обвід пузенятка Я Вас дуже прошу... тут же все має значення. Який у Вас зріст, яка талія і бедра були до вагітності. olya_d дуже мініатюрна дівчина, я висока. Крім того, залежить, чи жінка вже народжувала. Часто у "рожавших" буває більше місця в тазу, і животики менші. Ну і місце прикріпленя дитини. В кого по передній стінці, в тиж часто живіт зявляється раніше і за розмірами більше. ---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ---------- я теж поївши міряю
Відповідь: Обвід пузенятка ну тоді не буду забивати баки непотрібними думками)))) Значить все гуд)!!!!!
Відповідь: Обвід пузенятка нарешті потрібний настрій! молодець, так і тримайте. Я собі згадала, що в першу вагітність на цьому терміні теж мала суттєво більший живіт. Не памятаю, скільки, але точно більше 80 см
Відповідь: Обвід пузенятка Однозначно - не забивайте! Можу сказати, що тут показник обхват живота взагалі не вимірюють. Міряють тільки висоту до дна матки. Так що не хвилюйтесь - все добре
Відповідь: Обвід пузенятка і правильно роблять. Бо ж то дуже відносний і неінформативний показник. Поїла - більше. Сходила більше в туалет (вибачте) - менше.
Відповідь: Обвід пузенятка слухайте ,то я по тих мірках взагалі якийсь телепузень була))) на 37 тижні 112 см...до вагітності талія була десь 68см. Але правда сідничне передлежання..
Відповідь: Обвід пузенятка Сьогодні зранку зміряла пузенятко моє-вже 88 см....круто...чоловік сміється,каже скоро буде 90-90-90...майже ідеально)))
Відповідь: Обвід пузенятка хіба буває, щоб живіт ріс так швидко? 26 тижнів, і в мене вже 87 см. Почуваюсь бегемотиком треба собі сірого светрика придбати для натуральності
Відповідь: Обвід пузенятка Мені вчора теж висоту дна матки міряли - 32 см, і обхват тільки що зміряла - приєднуюсь до пузанів - 101 см (правда, ми знову поперек собі лежимо).
Відповідь: Обвід пузенятка О, блін... минулого разу врішила похвалитись розмірами пуза - поміряла після вечері. А сьогодні помірялась зранку - нічого такого надзвичайного нема: 27 тижнів і 85 см...