У зв'язку з численними проханнями відкриваю тему. Тут можна виставити те, що бажаєте обміняти. Правила: 1. В одне повідомлення не більше 5 речей. 2. Вказуйте приблизний район Вашого місцезнаходження. Бажано ставити фото. 3. Якщо є побажання щодо обміну, вказуйте. 4. Спілкування щодо обміну тільки в пп, щоб не загромаджувати тему. 5. Якщо річ обміняна, тисніть скаргу, ми її витремо. 6. В цій темі можна ставити не тільки одяг, а всі речі які є на обмін. П.с. то я так приблизно накидала. Тема ще в розробці. Якщо якісь конкретні пропозиції пишіть в пп.
Століття Якова та Їсти, молитися, любити вже успішно обміняла, решта книжок чекають на нову власницю Ще трошки на обмін (та верхня права - книжка Дороти Тераковської "Мишка"), розгляну всі варіанти, описані в попередньому пості, також особливо цікавлять парфумки Yves rosher secrets d'essences в мініатюрі, або й більшому об"ємі )):
Розбирати книжкові полички - так розбирати.. Для любителів творчості Люсі Мод Монтгомері: всі книжки від видавництва Урбіно про Енн, (крім першої (( і ще не виданої останньої) і обидві видані Свічадо книжки про Емілі. Можу обміняти також на нитки для в"язання Alize baby wool, Alize Cashmira, Alize Bella, YarnArt Beginia або інші, підходящі для робіт для цієї теми Чудо-восьминіжки. Допомога передчасно народженим діткам
маю багато грецьких горіхів, можна як чищені так і ні, обміняю на інші продукти харчування, побут. хімію, гаманець або пропонуйте чого забагото дома))
Набридли чоловікові його ігри на SP4, хотів би обміняти на інші. Можливо в когось теж є? Звертайтесь.
Поміняю сіль для ванни (подарували,у нас душ) "Час насолоди" гарний виноградний запах. Поміняю на шампунь, або гель для душу. Ще хочу обміняти іграшки новорічні (нам не потрібні найближчі роки) близько 25шт, є різні, є нові, є старшого покоління, і маю серветку ламу іграшкового Обміняю це все на іграшки для дитини, або смачненьке, або ваші варіанти.
Пакет гарного одягу від 0 до 3 міс. (бодіки, чоловічки, платтячка, шапочки, царапочки, шкарпеточки). Речі моєї доні, ми виросли, тому нам більше не потрібні. Є також одяг який підійде і для хлопчика. Речей дуже багато, всі в хорошому стані. Є також брязкальця нові(упаковані, можна на подарунок) та б/в. Вул. Любінська(р-н Шекспір) Обміняю на памперси-трусики, кашку Мілупа, заморожені домашні овочі для прикорму (кабачок, гарбуз, броколі, цвітна капуста) або баночні. Розвиваючі настільні ігри або книжечки, конструктор, пазли для дівчинки 5 рочків. Також можу обміняти на побутову хімію, олію, муку, цукор.
На обмін маю Пазли Треф з тематикою принцес та фей. Із задоволенням обміняємо на інші. Також, маємо на обмін магнітики з динозавриками Растішка. Нам 8 шт. ще потрібно. Маємо на обмін
Маю багацько одягу на дівчинку ростом 128 -134, обміняю на фрукти для дітей. Ось, наприклад, колготки -Одні нові, інші ношені, але в гарному стані, склад в основному - котон, обміняю на кілограм мандаринок або два кіло яблук.
Маю на обмін багацько зеленої, порізаної, порційно мороженої цибульки. Ще маю молодий кабачок морожений, може бути на прикорм, маю старі кабачки цілі не морожені. Маю пюре з нектарина 10-15 порцій сама літом заготовляла і морозила на прикорм. Поміняю на дитячий телефон б\у бажано щоб колір підходив для хлопчика але необовязково.
Віддам грушку дитячу для сопельок Canpol babies. Є запасна насадка, користувались двічі, я не змогла наловчитись. Всі деталі кип'ятяться. Забрати можна на вул. Масарика (район пр. Чорновола, Арсен)
Можу купити навіть новий дитячий телефон вам, тільки дайте кабачок Дуже потрібен на прикорм. Заберу увесь
Дуже класна стильна шерстяна курточка стан ідеальний для хлопчика 3-6 міс ми носили до 8 міс. Поміняю на кілограм бананів. Локація Південний, Привокзальна.
1. дитячі штанці на махрі 6-12 міс на маленьких діток 2. костюм-трійка 3-6 міс з США (для невеликих діток може бути і після року 3. теплий чоловічок 56 см 4. конструктор фігурка Посіпака (останній в 1 ряді) Всі речі нові. Цікавить обмін на речі для хлопчика від 12 міс, конструктори, пазли, дитячі книжечки( 1-12р Також розгляну ваші пропозиції.