У зв'язку з численними проханнями відкриваю тему. Тут можна виставити те, що бажаєте обміняти. Правила: 1. В одне повідомлення не більше 5 речей. 2. Вказуйте приблизний район Вашого місцезнаходження. Бажано ставити фото. 3. Якщо є побажання щодо обміну, вказуйте. 4. Спілкування щодо обміну тільки в пп, щоб не загромаджувати тему. 5. Якщо річ обміняна, тисніть скаргу, ми її витремо. 6. В цій темі можна ставити не тільки одяг, а всі речі які є на обмін. П.с. то я так приблизно накидала. Тема ще в розробці. Якщо якісь конкретні пропозиції пишіть в пп.
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Черевички Falcotto для самих мацьопих. 12 см практично ідеальний стан (такого плану як на фото, тільки наші білими нитками "прострочені", не знаю як правильно пояснити Не маю зараз можливості зробити реальні фото, тому наразі так. Обмін на малину-суницю-чорницю-абрикоси. Локація Сихів, Іскра.
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Обміняю набір для вишивання, деталі тут http://posydenky.com/showpost.php?p=1452262&postcount=362
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Обміняю на продукти харчування : олію, муку, цукор ; ягоди на речі з цієї теми http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=117561
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Обміняю парфуми: 1. Banana Republic Wildbloom Vert, в баночці 30мл і ще є близько половини. Опис: Wild bloom Vert от Banana Republic – это женская парфюмерная композиция, выпущенная в продажу в 2011 году. Аромат посвящен такому нежному природному созданию, как цветок. Парфюм предназначен для женщин, которые ценят стиль, шарм и индивидуальность. Автором композиции является парфюмер по имени Жан-Клод Дельвиль. Верхние ноты Wild bloom Vert от Banana Republic представлены кожурой груши, грейпфрутом, гуавой и кумкватом. Далее идут ноты сердца. В их состав входят дикая камелия, гавайский жасмин, голубая орхидея и водянистая гортензия. Завершающий шлейф состоит из бобов Тонка, сандала, пачули и розовой замши. Від себе: дуже гарний літній свіжий аромат. Для мене він більш цитрусовий, хоча може то я найбільше чую ту ноту, оскільки загалом по опису він більше квітковий. 2. D&G Anthology L`Amoureaux 6 В банці було 100мл, залишилося десь 40мл. Опис: Характер: влекущий Группа ароматов: древесные Содержит ноты: бергамот , пряности , ягоды можжевельника Ноты сердца: кардамон , красный перец , береза Базовые ноты: мускус , корень фиалки , древесина Від себе: свіжий, чітко чути оту "древесинну" ноту. Пропонуйте якісь свої аромати для обміну, які вам вже теж приїлися - обміняємось.
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Гель Дентинокс. Новий. Свіжий=))), а також взуття з теми http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=113581 Обміняю на цукор, олію, домашні яйця, малину або суницю=)
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Віддам склянні банки(0,5л і 3л). В замін прошу любі ягоди. Банок маю багато. Бажано щоб забирали по 10шт.
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Обміняю взуття, яке мені не актуальне. На розмір 39,-40 на стельку 25,5-26 см Все в хорошому стані, не шкіра.
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Я теж банки маю 3л. - 5шт, 1л. - 5шт, 0,5л. - 5шт. Теж обміняю на ягоди. Бажано забрати всі! Сихів.
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Обміняю книги на дитячу літературу 3-6 років або дитячий одяг. В наявності: 1. Книги з античної літератури. 2. Класика- Чехов, Чапек, Гарпери Лі, Ільф і Петров, К. Маккалоу. 3. Стівен Кінг. Острів Дума. 4. Сучасна л-ра. Карпа, Вишневський, Матіос.
Відповідь: Обмінний пункт на ДП називається, почала в шафах складати))) карточки дісней сільпо, кульком, навіть не знаю скільки там штук))) лаки Мейбелін і Маг, скраб і маска натура сіберіка, міцелярна вода Гарньєр, олійка Джонсонс, спрей для волосся Пантін, Крем відбілюючий Біокон, крем під очі Доктор санте крем під підгузник, до 03/2015 добрий віддам за солодощі або дякую, але хіба самовивіз (район Південного) ....долучаю ще лактаційні вкладки, Бейбідрім, авент (десь 10 шт. залишилося) і белла (без коробки)
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Обміняю одяг розмір, взуття 37р., біжутерію. футболку чоловічу розмір M на меблі, а саме потрібно кухонні меблі, лінолеум, карнізи, штори, коврик у кімнату, світильники, стіл кухонний, стільці, шафу для верхнього одягу або вішак, підвісні меблі у ванну тощо. Може хтось щось має. наперед вдячна. Фото і опис речей котрі вас цікавлять на обмін скину у ПП за запитом.
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Віддам, бажано за якусь грошову пожертву солдатам. Не мій стиль не актуально вже, допомога пішла від HOPIC
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Потребую чорниць(може хтось наморозив багато). На обмін можу запропонувати домашні яблука, сушку або купити
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Обміняю на фрукти, солодощі : 1. Музична свічка ,нова, грає мелодія "Happy Birthday to You" запалюєш свічечки - листочки розгортаються у вигляді квітки 2. Свічечка на 2р нова, є ще на 1р - 1 раз запалювали 3. Захист із аліекспрес, є 4 шт 4. Кольє із бісеру, мені подарували - зовсім не мій стиль ( є бірка і мішечок), може бути на подарунок Забирати : Новий Львів, буваю на верх. Шуварі
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Спреї для привчання кошеняти до туалету, зовсім трохи користовані, віддам з вдячністю за вкусняшку Забирати в районі площі Франка/площі Петрушевича.
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Віддам чайник Britta розрахований на фільтри Maxtra. Дівчата, дуже хочу файного сливового варення - моє того року не вдалося. Хоч півлітри. Може бажаєте щось в обмін пишіть
Відповідь: Обмінний пункт на ДП обміняю п.7 п.8, п.9, п.10 - http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=112775&page=2 на чай/кава/фрукти/солодощі
Відповідь: Обмінний пункт на ДП Маю дивне прохання))) Потрібна коробка (швидше за все з-під взуття) розміром 32/33 х 27/28. Обміняю на чоколяду або за домовленістю
Відповідь: Обмінний пункт на ДП потрібні журнали з облатування квартири, ремонт і тд. бажано не старіше 2000р. можу спекти хліб, зробити сир і йогурт, домашній шоколад)