Ще бажаєте Мадмуазельку? Маю туалетну воду оригінал. З радістю поміняюсь на Ваші. Пишіть в ПП --- дописи об"єднано, Aug 23, 2015 --- Також пропоную на обмін віалочку Penhaligon`s Vaara.
Дівчата, міняю або відпродам туалетну воду Кальвін Кляйн In2U her, брала тестер 100 мл на мейкапі, прогадала з запахом. Без пару пшиків. Терміново!!
Продам відливант 5мл.Thierry Mugler Angel (купляла тут на форумі) або обміняю на 5мл Aqua Allegoria Mandarine Basilic Guerlain. З Ангелом у мене не склалось, а Мандаринку дуже хочу!
Доброго вечора. Маю на обмін ось такі ароматики Цікавлять: Cartier La Panthere, Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette (розгляну також ваші пропозиції) Christian Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle в атомі без пари пшиків. віддаю перевагу обміну на інший Poison. 5.0 мл Esteban Modern Chypre атом 3.5 мл. Viktor & Rolf Eau Mega Парфюмированная вода фірмовий пробник 1.5 мл. Montale Roses Elixir фіолка 2.0 мл. фіолка Ajmal Awsaaf 10 мл. Elie Saab Le Parfum менше 1 мл фірмовий пробник.
Маю на обмін наступні відливанти- Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau 6-7 мл. Prada Candy 20 мл. Naomi Campbell Naomi Campbell 20 мл. Kenzo Amour 10 мл Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum 20 мл. Guerlain Apres L'Ondee 10 мл. Calvin Klein Obsession 10 мл.
маю на обмін аромати, якими гарантовано не буду користуватися. 1. L'eau de Chloe EDT приблизно 15 мл з 30, код 0453785944 2. DSQUARED She Wood golden light wood EDP, приблизно 20 мл з 30, код 20В11CD1 Розгляну всі варіанти. Мої попередні пости про обмін Келлі і Чорнил вже неактуальні.