Обмін парфумами

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Pesyk, 12 Лютий 2014.

1. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Відповідь: Обмін парфумами

Хтось має на обмін Zen Shiseido, Midnight Poison Christian Dior або Green Tea Elizabeth Arden?
    В мене зайві Christian Dior Miss Dior Cherie вінтаж, OPIUM Yves Saint Laurent вінтаж по 10міліків та залишки, десь3-4мл, Tresor Midnight Rose Lancome.

2. Altera

Altera зачарована птуха

3. Lyubba

Lyubba Member

Маю 2/3 з 30 мл зеленого чаю від Арден. Хочете - зголошуйтесь

4. Lelihelija

Lelihelija Няшка

А чи немає у когось часом J'adore? :girl_tender:

5. ladybug

ladybug New Member

Маю відливанти : Vent Vert Balmain- 10 мл. EAU Du Soir Sisley-10 мл. Lanvin eclat d"arpege- 10 мл. Обміняю, або продам.

6. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Маю декілька бутилочок правда без упакувань, їх викидаю одразу,які не використовую, а займать місце на поличці, може хтось собі вподобає:
    - Sergio Tacchini Donna (в тестері без ковпачка) 75 мл. - десь 1/4 флакона (незабутньо легкий, невимушений, освіжаючий і фруктовий букет цитрусових ноток);
    - Nina Ricci Plain (зелене яблучко) - версія Голандія 80 мл. невистачає десь 10-15 пшиків (Композиція аромату складається з квіткових нот, цитрусів, свіжих зелених яблук, жасмину.)
    - Jet Femme Holiday Avon 50мл. в бутилочці парфумів десь на 0,5 см.(Верхні ноти: Бергамот, Лічі і зелені ноти; ноти серця: Жасмин, апельсиновий колір і морська вода; ноти бази: Кедр з Вірджинії, Інжирова дерево і Тикове дерево.)
    - Perceive Avon 50 мл. в 1/3 флакона (Верхні ноти: Білий перець і Жовта фрезія; ноти серця: Гвоздика, Дамаська зливу, груша, іланг; ноти бази: сандал, мускус і Ваніль.)

Розгляну всі пропозиції, так як не користуюсь даними парфумами.

7. gnoma

gnoma Member

А таким ніхто не міняється:
    Ангели і демони, Імператриця, Кензо Амур, Жадор, Леді Мільйон?

8. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Маю на обмін парфумки Hidden Fantasy Britney Spears 100 мл (куплені в Дюті фрі Бен Гуріон), десь 85 мл у флаконі.
    Люблю запахи : щось солоденьке, свіже, ванільне...

9. shoniko

shoniko Member

Обміняю Lalique Lalique 10 мл(відливант) на щось не солодке.

10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Атома я маю).
    Пішла писати вам пп)).

11. Pesyk

Pesyk Member

Дівчата, для самих відважних, маю Strip Agent Provocateur половинка 50 мл флакону) Звертайтесь!

12. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Дівчатка, може у когось є CHRISTIAN DIOR "MISS DIOR CHERIE" хоч би 10 мл?

13. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

:girl_curtsey:

14. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, до обміну ще залишилися
    Pi Givenchy - 14 мл (5 грн/мл) - http://www.fragrantica.ru/perfume/Givenchy/Pi-39.html
    Grey Vetiver Tom Ford - фірмовий пробник зі спреєм, 1,5 мл без 2 пшиків (15 грн)

15. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Маю на обмін Encre noire pour Elle (ПВ) 50 мл, майже повний (приблизно оцінити об"єм можу ввечері), але щоб побачити щось в тій пляшечці, треба добре присвітити ((
    Люблю аромати з терпкістю, гірчинкою, нотками дерева, трави, ще люблю троянду.

16. Сянька

Сянька Well-Known Member

Знайшла ось такий опис : Чуттєвий аромат - квітковий букет жасмину і орхідеї з теплих бурштинових тонів. Можливо когось зацікавить.

17. kraplynka

kraplynka реалістка

Розстануся із чудовими ароматами унісекс Тома Форда, які на жаль не підходять моєму чоловіку. Об'єм кожного - 5 мл.
    Чорна фіалка - як на мене все ж чоловічий аромат - сексуальний, багатогранний запах впевненого в собі мужчини. Ще цитата з фрагантики
    http://www.fragrantica.ru/perfume/Tom-Ford/Black-Violet-1823.html
    Нуар де Нуар - як на мене більш жіночний - для тих, кому до вподоби солодка "смачна" троянда доповнена шоколадом з ванільним присмаком :)
    http://www.fragrantica.ru/perfume/Tom-Ford/Noir-de-Noir-1822.html

18. kraplynka

kraplynka реалістка

Обміняю Синьйорину Феррагамо http://www.fragrantica.ru/perfume/Salvatore-Ferragamo/Signorina-13639.html - 5 мл без 1 пшику.
    Можливо комусь зайві Ланком Тресор, Елі Сааб Ле парфум, Шанс Тендре чи Фріш, Лалік Аметист, розгляну й інші пропозиції :)

19. Megan

Megan Well-Known Member

Маю Christina Aguilera Unforgettable і крем для тіла, обміняю на свіжий квітковий аромат, бо ті для мене засолодкі.

20. Ellelia

Ellelia Вереснева

Обміняю Есте Лаудер Pleasures 25 мл.
    http://www.fragrantica.ru/perfume/Est-e-Lauder/Pleasures-536.html
    Свіжі, квіткові, шлейфові, стійкі, ніжні.
    Найяскравіші ноти - конвалія, бузок і трошки піонів))
    Зі сторони ловити аромат на комусь дуже подобається, на собі носити не можу. Розгляну всі пропозиції, люблю різні аромати)