Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ Hurray! Моя п'ята листівка дійшла!! Тепер лиш би до мене хоч щось дійшло... А я буду далі по-маленько відправляти
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ якщо по 1 листівці вибирати - мені випадає один Китай =((
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ Уряя!!! Моя перша поштівочка дійшла у Нідерланди!!! Приємна старша пані, написала що ми живемо у дуже гарному місті!!!
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ До Європи листівки дойшли до тижня часу. Сьогодні дойшла у Штати (10 днів мандрувала).
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ А мені прийшлоАж 5(!) поштівок!!!!! Фінляндія, Голандія, Росія (Ростов на Дону), Польща, США (Чикаго)
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ Віднесла на пошту сьогодні 3 поштівки. Зайшла додому і приходить повідомлення, що отримана ще одна моя поштівка. Ну не могли раніше....
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ Сьогодні сталося неймовірне - через 175 днів дійшла моя листівка до США (штат Флорида) :radist: . Я вже й не сподівалася..
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ А я думала що в мене (51день) це вже рекорд по тривалості подорожі листівки
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ Дійшла моя поштівочка у Росію, а ще маю відправити парі дівчат з Нідерландів, в них навіть адреса спільна, ще м такого адресата не мала... А ще мене цікавить, хтось має адресата -мужчину? В мене лише жінки. Хлопці напевно в такі ігри не бавляться...
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ в мене був цілий клас бавляться, але менше. В мене трохи було хлопів.
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ Сьогодні відіслала свої перші 5 листівок - США, Канада, Фінляндія, Польща і Німеччина. Так от троє з адресатів в мене були чоловіки) Тепер треба набратися терпіння і чекати, коли ж вони дійдуть..
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ В мене до вас таке питанячко: Скільки йде лист в Європу відправлений звичайним наземним транспортом?
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ А мене цікавить ціна на марки. Вона має бути фіксованою, чи то як собі хто хоче так і продає? Бо я завжди закуплялася марками на головній пошті, то на Європу ціна була в районі 4 гривень. А на нашій пошті мені сьогодні нарахували по 5.60.
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ Точно, з буквою Є. Затуркана я. Більше не дружу з тою поштою На головній ніколи авіа не підсовували, хіба сама просила.
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ ціна відправки 0,5$наземно і 0,7$ авіа марки не обов*язково купувати з літерою, я завжди +/- сама прикидаю на яку суму клеїти марок, бо клею художні