Обмін листівками, або посткросинґ

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем Ассоль, 30 Листопад 2010.

1. Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ

І я теж вже сьогодні присіла на цю забавку)) зареєструвалася на сайті, мені попалися Бельгія, Польща, Німеччина, Англія, США. Є навіть 63-річна бабця! Завтра куплю відкритки і повідправляю:girl_dance:

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ

Багато різних відкриток в магазинах книг, що біля памятника Міцкевича.
    І я зареєструвалася, купила цілий набір поштівок маю відправити у Росію, Білорусь, Німеччину, Нідерланди та США.

Планую англійською, бо про себе мої адресати пишуть англійською. Хоча першим двом можна і російською, вони точно зрозуміють:girl_haha:

3. Insolence

Insolence Living The Dream

зазвичай пишу англійською, в Росію - російською, знаю трохи польську, тому в Польщу нею.
    У отримувача в профайлі пише якою мовою він володіє.

4. Kofein

Kofein New Member

Інтернаціональна мова англійська. Але якщо ви знаєте мову, якою володіє отримувач можете писати на тій мові. Наприклад в Росію і Білорусію я писала на російській мові.
    Дублювати адресу українською непотрібно.
    Глянути листівки можна "View Elena's(ваше чи інше ім*я) wall of postcards". Цей пункт знаходиться праворуч, під картою.

З витворами мистецтва я бачила колись в сувенірному магазині на площі Ринок, напроти катка. Але недавно заходила, то їх вже не було... Також можете глянути в сувенірному, що біля пам*ятника Діані, проте там листівки від 2 до 4 грн., як говорила у попередніх дописах Cris.

Останнє редагування: 12 Січень 2011
  5. Virginia

Virginia Well-Known Member

І я зареєструвалась... Обожнюю листи, а отримую тільки звістки про те, що виграла 500 000грн!!!! :lol:

Дівчата, а як там в профайлі вставити фотку??? Я дєрьовня не догнала:)

6. Insolence

Edit===>Avatar

7. Анута

Анута Well-Known Member

я вже отримала 3 листівки, надісланих 9 (з них отриманих 6) :)

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мої вже 4 дойшли,ще лишилася одна.В Канаду. :connie_pull-pigtail

9. La esposa

La esposa Moderator

Анутко, як тобі файно, а я чомусь нічого не отримала, тільки надсилаю... Написав мені німець, що надіслав вже давно, а я й того не отримала :sad:

10. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А з адресою все добре? На сайті є стандарти до адрес в кожній країні. Вже би мало щось прийти до цього часу.
    Ну або маєте недобросовісну поштарку. Мені деколи місяць нічого не приходило, а тоді кілька штук за один раз, відісланих протягом місяця-півтора. Ліньки їй було розносити, чи що?

11. Vittoriya

Як моя перша листівка дойшла,мені прийшов мейл,що я не правильно заповнила домашню адресу і поки не зроблю правильно листівок не отримую.Там треба було всього навсього поміняти щось місцями і індекс я написала не окремо,а через кому після міста.Тоді ніби написало ,що все добре

12. Анута

Анута Well-Known Member

сказав мій тато що забрав із скриньки ще дві чи три листівки і одна з них з Гданська.

мені щось таланить на Штати, Німеччину та Пітер (вже двічі мені випадає відсилати туди).

значить звітую:
    отримала з Білорусії, Естонії та Штатів (і ще ті що в батька - їх не бачила наразі)
    відправила в Штати (2 шт), Росію-Пітер (2 шт), Німеччину (2 шт), Китай, Фіни, Іспанію та Нідерланди

13. Orman

Orman Модератор-бомба

Дівчата, в кого проблемим з адресою
    зразок :)

в мене 28/25 :)

14. Vittoriya

Мені тоді в листі з тим,що в мене неправильно заповнена адреса була ссилка на приклад,як правильно заповнювати. Я раніше писала власне так:

а там пише,що треба Vul. ...

15. Orman

Orman Модератор-бомба

чесно, мені доходять листи, речі і посилки навіть без vul чи st взагалі

Вітторія, а у вас проблема була лише в написанні слова "вулиця"?

16. Orman

Orman Модератор-бомба

взагалі, можна давати адресу і українською. Люди просто копіпейстять і роздруковують, тільки в кінці обов"язко написати Ukraine, щоб зорієнтувались куди слати :)

17. Анута

Анута Well-Known Member

дійшла моя ще одна до США.
    цікаво, що листівки до штатів доходять значно швидше аніж у Європу, а до Пітеру певно кіньми возять - так довго....

18. Vittoriya

Я взагалі не знаю,в чому була проблема.Я все написала. А коли прийшов той лист,я просто написала індекс через кому після міста,ну і поміняла на vul...Воно збереглося і вже не писало ,що не правильно заповнена адреса...Хоча я так і не знаю,чи добре вже все.
    от що було в листі:

19. Анута

Анута Well-Known Member

в мене взагалі вулиця не фігурує :) на абон.скриньку усі пишуть.
    не стикалась ще з такою проблемою

20. Insolence

аналогічно..у Росію листівки та і листи йдуть до місяця часу. В Європу тиждень.