Обмін листівками, або посткросинґ

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем Ассоль, 30 Листопад 2010.

1. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ

Винос мозку - листівка із Тайваню до мене доїхала за тиждень, а із Нідерландів - за 52 (відповідно до дат на штампах) :girl_impossible:

2. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Ну все, вчора зареєструвалась. Маю такі країни: Росія, Білорусія, Німеччина, США, Нідерланди.
    Першою адресою була Німеччина, хлопчик 12років. Весело.
    А з Білорусії така цікава людина: викладач в університеті, знає 9 мов. Хотілось би їй відправити якусь цікаву листівку, тим більше вона сказала, що не любить банальні туристичні листівки.
    Я знаю, що це не обов'язково, але хочу купити всім щось цікаве і особливе. Хтось останнім часом десь бачив? Здайте точки, пліз. А може ще сайти якісь є? :girl_in_dreams:
    Планую всі свої відправлені сканувати.
    Це взагалі реально десь купити небанальні листівки? Вчора побігала по книжкових магазинах і точках з газетами, то там нічого не знайшла. Можливо сьогодні збігаю на Головну пошту. А де на Площі Ринок є магазин з сувенірами, де мають бути листівки?

3. Gentle

Gentle Well-Known Member

Вітаємо в нашій компанії!
    В основному їх і будете мати в подальшому :) З моєї особистої статистики, там найбільше посткроссерів :)
    http://fcard.com.ua
    http://cards-for-me.com.ua
    http://postcard.od.ua
    http://artsunduk.com
    Вартувало б Вам перечитати темку і відразу собі все занотувати. Я так робила, коли починала відсилати листівки.
    Мені у Львові не траплялося нічого аж так цікавого. Є всяке: кава, ровери, дворики, ретро, суто львівські.. А все решта треба через інтернет або привозити.

4. Охват Марьян

Охват Марьян Well-Known Member

А я вже 100 днів зареєстрований на посткросингу:radist:
    Вдалось відправити 35 листівок.

На сайті посткросингу(справа) є баннери, там рекламуються всі українські магазини з листівками, так я караулив їх і обирав собі цікаві листівочки.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Barnaulka

Це правильно, не розумію тих людей, які не роблять цього. В мене сканера нема, але фотоапарат тут стає у пригоді :)
    А ще Фінляндія, Китай і Тайвань - теж часто трапляються. ))

Крім вищеназваних ще є такі:
    http://mypostcard.com.ua/
    http://postcross.com.ua/

• Подобається Подобається x 1
  6. Soloo

Soloo New Member

мені на книжковому форумі пощастило натрапити на гарні листівки.
    Інколи можна біля Федорова натрапити на ретро листівки.

7. AlbinaK

AlbinaK Member

А в мене вчора заєстрували очікувану, яка йшла 70 днів. Але 7 з тієй партії ще висять. Хоча пару днів тому таки взяла ще 3 адреси та відправила листівки, можливо після свят вони вже будуть нормально йти.

8. Lyudvig

А-ааааа! Моя перша листівочка зареєстрована:girl_claping: в Нідерланди долетіла за 10 днів. Дивно, бо в Росію і Білорусію я також авіа відправляла, думала, що там швидше буде. Пішла жара :girl_cool:
    І дякую Вам за сайти, позамовляла собі таку красоту :girl_in_love:
    Маю ще питання: моя свекруха знайшла в себе на горищі ( це я її гарно попросила) листівки, які вона в дитинстві збирала, там різні є: є гарні і не дуже; старі і навіть 1968 року, ви такі відправляєте? Це взагалі комусь може сподобатись? Чи це непотріб?

9. Insolence

Insolence Living The Dream

По Європі авіа немає змісту відправляти і переплачувати, бо воно і так йде наземкою.

10. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

В мене теж було декілька таких листівок, то я відправляла. Якщо нормально збереглися, то чому б ні.

11. Barnaulka

Є посткросери, які ще й "полюють" на такі листівочки, тому спокійно їх можна відправляти :)

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

Я колись хотіла бабці у Сибір відправити лист із авіамаркою, але на пошті відмовили, бо їхати до місця призначення буде так само, як і з маркою за 4 грн

12. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Я сьогодні такий гарний настрій маю :girl_curtsey: моя 5 відкриточка потрапила до адресата, уряяяяяяяя!!!!

13. Gentle

Gentle Well-Known Member

А я вже два дні підряд!
    Вчора прийшла листівка з Канади з фасадами будинків в Монреалі. Такі кольорові і цікаві!
    А сьогодні - ульот! З Фінляндії прийшов котик (я малость на них помішана), марка - з котиком і в самому листі - 4 наклейки: 2 кошенятка і дві лапки приклеєні. А сама листівка тепла-претепла.
    Ну що ще треба для щастя?
    І ще... я вже дозріла до підбирання гарних марок. А де їх знайти?

14. AlbinaK

AlbinaK Member

Я знаходила тільки на гол. пошті, там кіоск є і в самих віконечках теж попадаються. У реша відділеннях стандартні "листочки". Більше ніде не бачила марок взагалі, хіба у філателістів, але там дорого певно...

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

купила на гол. пошті минулого тижня два листочки з марками :) єдиний мінус номінал марок... 1,80, 2,30, 1,90, 3,20, а де брати марки по 10-20-30коп.

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

а в мене печаль, до мене вже 2 місяці ніякі листівки не приходять, хоч відправила уже 10, після останньої отриманої.

16. Lyudvig

А ви всі одночасно відправляли? Можливо тут в нас на пошті щось намутили? А може, як поруть всі разом, ото кльово буде.

І взагалі, наскільки часто трапляється таке, що листівки не доходять чи їх не реєструють?

А мою вже 4 зареєстрували, тішусь, як дурним цвяшком :girl_crazy: :girl_dance:

17. Barnaulka

Наскільки я розумію, у дописі Hermi йшлося про те, що вона вже 2 місяці не отримує листівок, а не що її листівки не реєструють..
    Можливо, що до неї листівки не приходять саме через глюки пошти, або через сам сайт - інколи листівок приходить більше, ніж посткросер відправляє, або деякий час нічого не приходить. Або ті, хто отримав адресу Hermi, можуть відправити не відпразу... А ще є фактор "доброї сусідки" - якщо приходять листівки на адресу в селі чи містечку, буває, що сусіди тягнуть пошту. Нащо - не знаю :confused:

Час від часу трапляється таке - в мене на 95 зареєстрованих дві expired, зараз третя "висить"

18. AlbinaK

AlbinaK Member

В мене перед новим роком так дві партії загубилося 9 листівок, до сих пір жодна не зареєстрована.
    Через це і загальна картина зареєстрованих 54шт, загублених 10 і подорожують 4.

19. Lyudvig

От я того і боюсь: вибираєш, підписуєш, можна сказати закохуєшся в кожну листівку, а тут бац- і не дійшли :girl_cray: Та наша пошта, з їхніми свЄтами :girl_devil:
    Можливо варто відправляти не великими партіями, а по 2-3 на раз? Так більша імовірність, що якась партія та й знайде свого адресата.

20. AlbinaK

AlbinaK Member

Я тоді відправляла 5 +1 +3 і жодна не дійшла, і навіть не в одну і ту саму скриньку кидала, а до того за півроку тільки 1 не дійшла, так що тут певно лотерея :)