Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ мені з Австралії прийшла гарненька відкриточка, а марка - принц Уілліам і Кейт Мідлтон
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ Прийшла мені листівка з Фін. Після реєстрації побачила, що йшла вона до мене 3!!! дні. Я в шоці від такої швидкості
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ а у мене нині теж рекорд був, 6 днів з Німеччини, і ще тільки що глянула свою статистку, у мене найдовше подорожувала листівка з Фінляндії 112!!! днів , я шось того не зауважила, коли реєструвала
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ Дівчата а у Китай і ГонКонг ви на яку суму марок ліпите ? бо у мене закрадаються підозри, що я мало клею як на авіа, і воно йде наземкою. У інших в Киатй 13 днів іде, а у мене мінімум місяць.
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ А в мене в сам Китай за сім днів дойшла!! Я була в шоці!!!
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ Мене сьогодні поштова скринька порадувала чудесною листівкою з Нью-Йорка. Листівка неформатна - значно більша за типові (240мм на 115мм). А ще вона чорно-біла - дуууже такі люблю. Фотограф Torsten Andreas Hoffman.
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ ООо так. мені широкоформатні теж почали приходити. ото позавчорашнє з Фінляндії п.с. а НюЙорк з такого ракурсу - то просто бомба!
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ І мені , з Бразилії мені ось ця подобається, з Норвегії.краса...
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ А що то за новшества на посткроссінгу? Запідряд вибрала послати 3 листівки і всі 3 випали ЮСА?? Дякую канєшна. що не Китай/ГонКонг, бо їх я би не пережила, але все таки
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ Думаю, то просто так "повезло". А я собі сьогодні завела ще один акаунт То завтра іду відправляти аж 11 листівок за раз
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ Я б хотіла надсилати і отримувати більшу кількість листівок, ще один акаунт дає таку можливість. Вже не раз бачила користувачів з двома акаунтами, правилами це не заборонено, отож - чому б ні?
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ Це моя улюблена відкритка (фром Тайвань) А це міні колекція ч б відкриток з США З Північної Ірландії з Бельгії з Литви тут написано It is good that you are you and I can be I. також з США
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ гляньте в налаштуваннях, там є галочка для того, щоб не випадала підряд одна країна.
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ Я сьогодні отримала листівку з Мальдівів: там всього 6 посткросерів і вона 131 по рахунку (але дійшло до адресатів тільки 99 листівок). Тепер в колекції маю першу листівку з доволі "рідкісної" країни.
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ А в мене халепа з посткросингом( Робили в нас в під'їзді "капітальний" ремонт, під час якого зняли поштову скриньку нашого поверху і на місце не повернули Тепер мою пошту кладуть прямо на чужі скриньки зверху, і судячи з того, що співвідношення відісланих/отриманих листівок 56/43, багато до мене просто не дійшло Де скринька, ніхто не знає, а до нової руки тим горе-ремонтникам не доходять.
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ А ось вирішила показати свою колекцію відкриток фінляндської художниці Інге Лоок, яку я збираю через приватну переписку. Колекція ще не повна, лише половина.... [/URL
Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ 14 липня 2005 року стартував посткросинг йому вже 6 років