Обмін листівками, або посткросинґ

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем Ассоль, 30 Листопад 2010.

1. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ

Отримала сьогодні замовлені з Елізіуму листівки. Дуже ними задоволена - гарний друк, цупкий папір. Сиджу і переглядаю ті листівки вже в енний раз (особливо листівки з ілюстраціями) - дуже задоволена :)
    п.с. а ще здивована швидкістю нашої пошти - відправили листівки з Донецька в п'ятницю, а вже сьогодні увечері мені принесла їх листоноша :)

2. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Я теж недавно там замовляла листівки:girl_smile:

3. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Мені вже приходили листівки від менших діточок - але, зазвичай, їх підписували за них мами. А от сьогодні з Огайо (США) прийшла листівочка від 6-річної дівчинки Лінді. Вона власноручно писала текст, мама тільки адресу їй заповнила. Лінді дуже любить пінгвінів і читати :) Щось так приємно мені було отримати її листівку, підписану ще таким незграбним дитячим почерком - якась вона дуже особлива :girl_in_love:.

4. Insolence

Insolence Living The Dream

також задоволена ними. з 3х інет магазинів - їхня якість найкраща, ну і ціна звичайно радує. А от Балтія друк мені зовсім не сподобались, комплект Львів то фу (( і на інших листівках папір тонкий.
    дівчата а ніхто не задумувався (чи може зробив) іменні штампи на листівку? бо я таку ідею давно виношую. а от вчора і на рос.лівжорналі построссингу таку ідею теж знайшла.

5. siamo

siamo New Member

про штампи не задумувалась, а от сьогодні на пошті побачила, шо можна замовити свої марки з бажаним зображенням. це також цікаво...

6. Анута

Анута Well-Known Member

ага, а коштують вони....

нарешті мені випало щось цікаве - Південна Африка :)

7. cydulkina

cydulkina Member

Ухти :) , а мені вже тричі Тайвань попадається, але там чітко,- 13 днів і листівка доставлена, магія якась :)

8. Insolence

щойно глянула ствою статистику, 5 штук в Китай, з них 2 втрачених (( і 7 америка
    з цікавого - Фінляндія.

9. Ассоль

Ассоль Dreams come true

А мені майже весь час випадають Нідерланди, США, Фінляндія. Вчора "витягла" Францію, то аж втішилася :) А ще прийшла мені перша листівка з Японії - така вся розмальована кольоровими ручками, розцяцькована наклейками "Hello, kitty!" - одразу видно, що дівчинка-підліток відправник :)

10. Insolence

як би їх вручну кожну малювали ггг
    ..
    доречі. здали точку, де є багато худ. марок. - поштове відділення №6 на пл.Ринок (за Ратушею). казали - це філателістичне відділення. Бо в звичайних відділеннях з худ марками не густо, а ті марки, які є у нас у відділені, я вже скупила всі.
    ..
    п.с. а хтось Гагаріна за 6 грн. купував?? бо я чогось жлобіха, мені шкода 40 коп. переплачувати.

11. siamo

siamo New Member

До речі, сьогодні на сайті фотофабрік було поповнення асортименту. В наявності майже все. Там такі класні жанрові листівки!!!!!!! і дикий світ просто супер!!!!

12. Ассоль

Ассоль Dreams come true

А мені геть не сподобався розділ "фентезі". Там більше половини картинок настільки зле намальовані, і то явно не авторський стиль, а просто погані малюнки. (А от роботи Марисі Рудської - чудові! Люблю її малюнки).
    Цікаво, чи якість паперу в фотофабрики покращилася чи ні:girl_in_dreams:.

13. Insolence

І снова здрасьтє. Знайшла на одеському сайті наліпки пар авійон 24 шт. за 4 грн. нагребла, бо від руки писати, то якось ніальо, а на пошті кожен раз черги вистоювати не хочеться

14. Анута

Анута Well-Known Member

І як ті наліпки отримати?

15. Insolence

як у звичайному інет магазині.

16. Анута

Анута Well-Known Member

А чого за 4 грн, якщо по 2?

Я хіба би до спілки листочок-два взяла. Вже на інших сайтах нагребла стільки листівок (чоловік ще не бачив), що на рік точно вистарчить. А мо і на два

17. Insolence

гг протупила щось )) по 2 грн. Я теж нагребла півкоробки вже є, вже і казала, що поки ті не надішлю, новий не купую, та де там. докиути до свого замовлення Вам ті наліпки, бо я ще не оплатила ))

18. Анута

Анута Well-Known Member

Дяку. Давайте тоді 5 шт (ото скромність) до рівного рахунку :)

Мне бы таблеток от жадности! И побольше, побольше!!! ;)

19. Insolence

ок.
    будете собі брати, я б теж частину взяла ))):girl_crazy:

20. Анута

Анута Well-Known Member

За таблетки - тре пошукати інет-магазин )))