Обмін листівками, або посткросинґ

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем Ассоль, 30 Листопад 2010.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ

Я звичайно дуже рада,мені прийшла шоста листівка.Але ж мої лиш 5 дійшли.Я думала,що лиш тоді вибиває комусь мою адресу.

2. Insolence

Insolence Living The Dream

Для тих хто в танку поясніть, як ви викладаєте свої листівки, щоб коли отримувач їх реєстрував, йому зразу з*являлось зображення. я

3. Insolence

знайшла. Заходим на свою сторінку у тревелінг посткардс.
    Справа навпроти кожного адресата є графа Image, і плюсик зелений, натискаєм, заливаєм і буде нам счясця =):girl_curtsey:
    п.с. зробити це можна тільки для тих посткардс, які ще тревелінг, якщо вони вже дійшли до адресата, і їх зарегили без Image, то так воно вже і буде

4. Mojito

Mojito New Member

Добрий день) Я на посиденьках новачок! А це один з перших розділів, що мене зацікавили! Я відразу так захопилася, що тут же зареєструвалася і пішла відсилати перші листівочки: Білорусія, Фінляндія, Китай, Великобританія і Португалія!!! Цікаво страшенно! :clapping: З нетерпінням чекаю, поки дійдуть, і поки хтось надішле мені листівку:girl_haha: Маю питання, коли мені прийде листівка, я повинна її зареєструвати і...? Щось читала про те, що її зображення теж потрібно виставити..Правильно я зрозуміла?

5. Vittoriya

так,на листівці буде код,такого типу,як ви написали у своїх листівках,які надіслали.І що і?Все.:) Зображення по бажанню виставляється.
    А мені прийшла сьома листівочка :connie_pull-pigtail Хе,а мої лиш поки таки далі 5 дійшли

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А в мене 11 надісланих, 5 подорожуючих і 10 отриманих. А з Китаю надіслали гарнючу дитячу листівочку зі слоником для моєї донечки, так приємно.

7. Milady

Milady Well-Known Member

Такс на вишивку підсадили,а тепер і на посткросинг:girl_haha:
    значить мої перші країни: Фінляндія, Тайвань, Нідерланди, Німеччина ну і хто б сумнівався,що Росія)все завтра біжу за відкритками:connie_pull-pigtail

8. Mojito

Mojito New Member

Дуже дякую! І за відповідь і за те, що "підсадили" на посткросинг:girl_haha:
    Бігаю тепер як шалена, шукаю цікаві листівки і чекаю на свою) вже аж на пошті перевіряла чи вони про наш будинок знають)) бо це новобудова:girl_haha:

9. iriwa

iriwa Особлива мама

І я підписалася :girl_dance::girl_dance::girl_dance::girl_dance:

10. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А моя п'ята листівка ніяк не може дійти в Німеччину.. Дивно, в Німеччину мала б дійти набагато швидше, ніж в США чи Канаду.. Може,десь по дорозі загубилася чи що..

11. mamulja

mamulja Member

В мене в США також доходить значно швидше ніж в країни Європи. Так що не переживайте дойде обов'язково.

А в мене вже 13 надісланих, 5 в дорозі, 11 отриманих. І це ще не все, тепер мені прийдеться листівками закуплятися в двіччі більше, в мене синулька зареєструвався. Треба торби готувати для зберігання.
    Міжіншим, хто як зберігає листівки? Чи є якісь спец альбоми (як для марок наприклад)?

12. Анута

Анута Well-Known Member

В мене 12 надісланих, 3 подорожуючих, 1 загублена
    Отриманих 12 і ще 2 вчора прийшли (наразі не зареєстровані - я їх ще не бачила)

13. Анута

Анута Well-Known Member

жебракувала свої 2 наступні адреси.
    Випало мені двоє чоловіків, один з Москви, другий з Манчестера.
    Вразило те, що той з Манчестера старший пан, котрий вже в "системі" п"ять з половиною років!!! майже 2 тис. надісланих листівок!

14. Анута

Анута Well-Known Member

помилочка вийшла :) майже по 4 тис надісланих і отриманих. Тобто разом майже 8 тис. листівок. Ото дядько!
    другий по активності юзер з Англії

15. Insolence

Круто, у мене був отримувач - перший по активності в Гон Конгу

16. Insolence

Прийшла поридати :cry:..3 листівки в Китай і ГонКонг йдуть вже 38 днів. і нині мені знов Китай випав :girl_cray:

17. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Мені сьогодні аж 5 листівок прийшло!:radist: З США, Канади, Росії, Австралії та Нідерландів! Я щаслива:radist: А от моя п'ята листівка в Німеччину так і не дойшла..:sad: Може, ще дійде..

18. siamo

siamo New Member

Так все дивно в житті відбувається... сьогодні гуляла по магазинах і випадково натрапила на листівки. Я ними ніколи не цікавилась, але такі гарненькі, тому вирішила купити. ...і тут раптом дізнаюсь (сьогодні же) про посткросинг. Так зацікавило, що йду реєструватись....
    Все!!!! отримала 5 дівчат 20-25 років:Тайвань, США, Нідерланди, Латвія і Росія. клас!!!!

Останнє редагування: 3 Березень 2011
  19. Vittoriya

Здайте точку посткросерам! :)
    ааа.вже бачу,що ви з Сокаля. Ми земляки до речі :) Я там народилася

20. siamo

siamo New Member

до мене на ти. То можливо ми ще й знайомі:). А листівки з книжного магазинчику. але навряд чи то комусь у Львові пригодиться