Обмін коробочками ( matchbox ) №1

Тема у розділі 'Творчі обміни', створена користувачем Мар'яся, 26 Травень 2012.

1. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Відповідь: Обмін коробочками ( matchbox ) №1

Ліля писала, що ні, а Таня нічого не писала.

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я би дуже хотіла, але катастрофічно ні з чим не встигаю. І до того ж до пошти тепер дійти можу, а от назад складно, треба десь сідати перепочивати. :sad:

3. Мар'яся

Дівчата, вчора мала неочікуваних гостей і тому пп не розіслала, буду розсилати зараз.

4. hrobak

hrobak Well-Known Member

моя готова мінятися :)

5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а мені не вдасться віддати свою коробочку особисто, я маю адресу просити в отримувачки, чи то буде сИкретно?

6. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

А я хотіла б знати чи ми будемо влаштовувати обмін з рук в руки, чи все таки надсилати поштою?

7. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

було б цікаво зустрітися.
    Мені то точно. Моя форумляночка живе неподалік... то писатиму їй аби зустрітися. То точно.

8. Мар'яся

Дівчата, в пп мене багато питають за адресу. Я думаю, було б краще, якби львівські рукодільниці зібрались на обмін, бо щось я думаю, що варто було б уникнути пересилки таких делікатних речей там, де цього можна уникнути. Як кажете? Адреси іногородніх надішлю, хто не має. Плюс попрошу надіслати мені адреси тим дівчаткам, які вперше беруть участь у обміні.

9. AlbinaK

AlbinaK Member

Я з радістю, бо теж не знаю як би гарно переслати. Аероконвертів на моєму поштовому відділенні немає, а ходити шукати де є, то простіше приїхати і вручити особисто :)

10. Nata

Nata Well-Known Member

Моя теж. І я таки за обмін "вживу" (ага, таки відкладу всіх дітисок і присунуся) бо ЯК ті коробуськи пересилати, а ще із нашою вельми відповідальною поштою...

11. Freetany

Freetany Member

А обмін коробочками буде парами? чи я комусь іншому, ніж тому хто мені? (надіюсь зрозуміло написала)

12. hrobak

hrobak Well-Known Member

завтра зранку їду зі Львова, на тиждень. отже, хто там має мені коробочку - соррі, але чекайте наступного понеділка)

13. slobodianka

slobodianka Member

блііін, ну чо я такий тормоз-так пізно побачила темку: Girl_cray:

14. Мар'яся

саме так.

15. Alexx

Alexx New Member

Що там чувати за обмінну форумівку? Є вже якісь пропозиції?

16. Xomka

Xomka Well-Known Member

Нарешті моя коробулька теж готова до обміну:girl_tender: Всі чемно рахували кількість покладеного? Бо я трохи заплуталась в процесі наповнення, але навскидку 15 різних має бути:connie_pull-pigtail (по ідеї й більше, враховуючи різні форми й розміри...)
    А ще раз то все викласти і скласти - нєа:crazy:

Я робила по МК, де дюйми, і там розмір 1,5х2х0,5, тобто ширина і довжина співпадають, а висота 1,3см, а я тільки тепер дочиталась що в першому дописі висота 1,7 зазначена... І як то має бути правильно? В принципі, якщо приміряти до звичайної сірникової коробки, то моя по розмірах підходить...

О, ніііі, забула сфотографувати в розкладеному варіанті, ааа:girl_cray:

17. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

им... то буде обмінна зустріч?
    Дуже би хотілося не надсилати поштою коробочку.

18. Nata

Nata Well-Known Member

Ірусю, дякую, бо я навіть не дочитала, що її знимкувати із тим добром треба :confused:

Угу і дуже бажано вже з понеділка, бо завтра маю гостину в хаті, а в п"ятницю їду до понеділка з міста :)

19. AlbinaK

AlbinaK Member

я так і не дочекалася, бо може поїдемо з міста, та і на здибанку як завжди можу не попасти. Моя коробуля сьогодні полетіла. Правда я в шоці з роботи нашої пошти. брала ще конверти, то на один мені так марку наклеїли, що заліпляти треба знизу :) А коробочка пішла бандеролькою та ще й по такій ціні ... і адресу свою мусила писати, бо написала тільки одержувача (ніби вони не мають права так брати!) А сама нещодавно отримувала маленьку бандерольку по ціні в 2 рази меншій і без зворотньої адреси і до того отримувала посилочки в пакеті, а на моєму відділенні сказали, що тільки в коробках треба відправляти. А потім ще й виявилося що є таки в них аероконверти, вже коли я за бандероль розрахувалася, просто дівчинка на касі не знала, як воно називається! Короче в них бардак повний! Колись відправляла на гол. пошті, то там просто казка, порівняно з моїм відділенням.

20. La esposa

La esposa Moderator

І я вже готова :girl_yes2:
    Найбільшою заморочкою було, що туди покласти))) Все, що файне, то велике. А дрібного файного багато видів не мала, а класти яке-небудь не хотілось... тому перемішала всі стилі докупи (спочатку думала класти все в одному стилі) — вийшла суміш кольорів, матеріалів, для різних потреб :yes:
    Смішне таке вийшло :i-m_so_happy: