Відповідь: Обмін коробочками ( matchbox ) №1 Маю питання: Ось кладу я в коробочку рожевий гудзик у формі сердечка, чи можу я покласти ще один гудзик, але круглий та наприклад зелений, чи то рахується як 1 одиниця?
Відповідь: Обмін коробочками ( matchbox ) №1 ну чому не можна - можна, але рахувати їх за одну Тобто два ідентичні гудзички чи цвяшки рахуються як один, а вже два різні - як два.
Відповідь: Обмін коробочками ( matchbox ) №1 А я ще думаю. От якщо вишлю всі атс з 2 і 3-го обмінів цього тижня чи наступного до середи, то запишуся. А ні, то себе покараю за незорганізованість.
Відповідь: Обмін коробочками ( matchbox ) №1 Щось мені моя музя не дуже усміхається, може тому що був виснажливий вікенд. Три дні, а така змучена як поле орала. Не знаю. Я ще свої не відправила і не можу доробити тих жіночок. Напевне не буду приймати участі. Хоч ніяк не можу уявити як можна впхати в коробку 15 штук чего-то там. Трудно уявляю. Хіба 15 штук перлин? Але то якось мені, не форичить. Мо піти сірники купити і хату спалити?
Відповідь: Обмін коробочками ( matchbox ) №1 а я вже уявила і навіть перебрала в голові свої хом"ячні запаси і придумала 15 подаруночків. але "не судьба" цього разу. сподіваюся ще буде такий обмін.
Відповідь: Обмін коробочками ( matchbox ) №1 Так як атс мої готові, з чистою совістю можу записатись на коробочку
Відповідь: Обмін коробочками ( matchbox ) №1 Так-с, здаю звіт і може ще хтось таки надумається, хто сумнівався Нині мала час, бажання і натхнення і зробила свою коробочку. І укомплектувала. Так от, для тих, хто боявся, що там ніц не влізе: в мене в коробочку вмістилось 28 пунктів (дуже різних і по розміру також), з них дещо не по одній штуці. Коробка закривається легко, без випуклостей, при бажанні можна було б пхати щось ще Головне гарно в коробочці поскладати і втрамбувати. Чисто як дамська сумочка
Відповідь: Обмін коробочками ( matchbox ) №1 Мар'ясь, маю питання (для тугодумів, як я) Для прикладу: одна синя квітка та ідентичного розміру, але біла квітка, рахуються окремо? Або півперлинки/стрази/цвяшки одного розміру, але різних кольорів?
Відповідь: Обмін коробочками ( matchbox ) №1 Так. Одним пунктом, якщо ідентичні. Сюди ж гудзички та інший дріб"язок. Це у випадку. якщо абсолютно ідентичні. Якщо є відмінності: різної форми і т.д., то вже двома. Стрічки, думаю окремими, так як вони об"ємніші.
Відповідь: Обмін коробочками ( matchbox ) №1 Ще є трохи часу до кінця обміну та тому що треба зробити лише одну і я записуюсь
Відповідь: Обмін коробочками ( matchbox ) №1 Є питаннячко.... А це має бути скрап об"єкт, чи просто гарно задекорована коробочка? І ще чи обов"язково робити петельку? На тих фото що для зразку подали у всіх коробочок є такі петельки.