Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням ДУЖЕ прошу цей мій допис не сприймати, як "вказівку". Кожен робить ТЕ, ЩО ХОЧЕ. Це є тема цього обміну. А вже де ви натхнення знайдете, то цілковито ВАШ і тільки ВАШ політ фантазії!!
Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням І нащо я вчора опівночі писала перший допис. Записуємося до 20 квітня. 21-го поділю на групи, 25-го треба буде вислати. Ну, або до 30-го. Кому як вийде вже.
Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням Я щось в будь-якій темі першого допису не бачу. Збило з толку, що дехто вже листівки зробив. Раз ще можна записуватись, я з вами. Перші АТС мені дались тяжко, але я люблю долати труднощі
Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням В мене було сьогодні натхнення щось повитворяти, вирішила взятися за АТС-ки. Так легко мені пішло, що натворила аж десять штук Тільки маю одну проблемку, мереживо я клеїла двохстороннім скотчем, і тепер, його місцями видно і ще гіше воно липне. Колись читала, що можна присипати тальком, але якщо його немає в наявності, чим можна врятувати ситуацію
Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням ого! а хіба стільки треба? бо у мене натхнення на таку кількість не хватить))
Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням Ні не треба, робила з всього аркуша паперу, тому і більше вийшло ---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ---------- Буде Хомка казати, що моя композиція кульгає, що мені ще вчитися і вчитися , але що поробиш, коли я не встигала за подихом моєї музи
Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням хтось писав про крохмаль. не знаю, не пробувала, присипаю дитячою присипкою
Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням А я нічого не маю, і найбільше сили. Вчора прийшла додому в 10-тій вечора після цілого дня роботи, а потім цілого вечора в церкві. І так від середи було. А сьогодні ледво жива прийшла з укр школи, лягла і встати не можу. А треба щей їсти наварити і в хаті прибирати, бо завтра свято. Коли то буде, я не знаю. А до АТСок, то взагалі ні руки ні ноги не доходять. Капець.
Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням Оооо, та Хомці ще самій вчитись і вчитись, критика з мене зробила
Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням Ні, треба тільки 6. По ідеї, дитяча присипка має в собі тальк, ні? Людо, навіть скрапери із багаторічним досвідом іноді мають проколи з композицією, так що не переймайся.
Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням А я вчора вже зробила всі 6 АТС, якось так легко пішло, що зробила їх на одному подиху. Ще залишилось придумати назву серії (з цим в мене найтяжче) і зробити зворотню сторону.
Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням і мене записуйте, хоч наразі не маю жодного уявлення, що ж то зробити, але щось витворю .
Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням Я теж закінчую свої 6. Маю вже заготовочки з повністю оформленим підписом та всі елементи АТС, треба тільки сісти і поєднати, але малий на це маю іншу думку, вередує сьогодні зранку Моє чудо менше, вже пристойно ходить і суне свого носика буквально всюди, поки писала це повідомлення вже разів 5 бігала забирати його
Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням а я маю 3 непогані ідеї, але для них в мене нема підходящих матеріалів. певно треба придумувати щось з того що маю.
Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням Вже два рази змінювалась моя ідея, але я все одно хочу прийняти участь і цього разу. До 20-го ще придумаю остаточний варіант.
Відповідь: Обмін АТС №3 - За моїм хотінням Скажіть, а є якесь обмеження по кількості АТС в серіі? Якщо я хочу зробити більше ніж 6 штук (задум такий), можна?