Обмін АТС №1 - Любов

Тема у розділі 'Творчі обміни', створена користувачем Liliyah Romanova, 24 Січень 2012.

1. Lira

Lira Member

Відповідь: АТСкоманія, або обмін творчими візитками

Може б то дійсно зустрітися, хто буде у Львові і обмінятися АТС-ками? . Бо я б тоді пару зробила більш "об"ємних"? Бо в конверті то точно потовчеться, а з рук- в руки можна і передати:) Хомко тобі під час церемоніїї передачі штампів можна буде віддати АТС-ку?

2. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Olena-m, мала те ж питання таке. Я за" те,щоб зустрітись і роздати АТСки заодно побачу тих кого не знаю. Може справді на роздачі штампиків?

3. Natalysa

MILITARIYA,64*89 мм.

4. AlbinaK

AlbinaK Member

Я півночі уявляла собі АТСки на 4-5шт. вже маю ідеї :) АЛЕ в малого вночі була температура і сьогодні теж. Певно сестричка щось зі школи притягнула :sad: Сьогодні майже практично цілий час зі мною в рюкзачку, так що знову тільки продумую, а фізично вчора встигла тільки надрукувати та частково розрізати заготовки під основу та ззаду деяку інфу надрукувати.
    А роздачу Львівськім можна зробити міні форумівку(якщо я добре порахувала, то це половина), а решту відправити поштою. От тільки мені дуже цікаво скільки буде летіти лист в Канаду, США та Німеччину.

5. Lira

Lira Member

від мене різдвяна пошта в Канаду летіла 12 днів. Сама не повірила

6. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

А я сьогодні зробила аж 3 атс-ки... заготовок ніде не знайшла, тому робила сама... дівчата, як там на міліметр-два десь буде менше-більше ви сильно не сваріться.. бо я не маю ще файного різака, але всі рівненькі і однакові... Якби мене зараз ніхто збоку не шарпав і не тягнув, то може би ще штуки зо дві зробила б...:girl_haha:

7. Natalysa

в мене вже АЖ одна закінчена,щопрада підпис поки в роботі. Зовсім малий прикрий-треба точно переходити на нічний режим, а то я так нічого не встигну.

8. Natalysa

дівчатка а це загальна серія Любов, чи при підписі пишу свою тему-серію?

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

Останнє редагування: 26 Січень 2012
  9. Lira

Lira Member

тут я перестала щось розуміти. В нас усіх АТС не повинні бути з серіїї Любов?

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Так, серія у всіх одна, але кожен має право назвати її по-своєму.
    А допис про АТС читали? :girl_wink: Тема - любов, обов'язкові елементи - серце й мереживо (мають бути присутні на кожній АТС-ці).

11. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Тема Любов, а назвати серію можна по-свому.
    О, Ліля скорше відповіла:)

12. Lira

Lira Member

тут до тих хто в танку дойшла різниця між темою і серією...Дякую

13. Natalysa

Я теж як в танку.
    Вчора зробила три АТСки, але підписувати буду сьогодні-напевно погано зробила-тепер попробуй підпиши. І чого то було не одразу думати.:girl_in_dreams:

14. Lira

Lira Member

Я вчора нарешті одну повністю завершила. Але підписи підготувала вже до всіх і деякі елементи для кілької АТС-ок вже готові. Для мене щось було неочікувано мало місця, коли я почала то все діло компанувати... Все мені якихось пару сантиметрів з кожного боку бракувало. Але результатом я задоволена. Аж шкода що не можна показати:) Підписуємо, наскільки я розумію по українськи? Тільки Artist trading card по англійськи пишем?

15. Natalysa

Lira, а як це ви підготували підписи? Ви їх будете окремо клеїти? . Щось я знов запуталась :sad:

16. Lira

Lira Member

угу- роздрукувала на папері.. в мене є таємний план- я хочу щоб їх можливо було прочитати, тому від руки тільки підпис- а решту надрукувала:) Я за комп"ютером писати розівчилася наніц

17. Natalysa

отже,роздрукую і я, бо від руки буде капець повний, враховуючи,що я забула про підпис і вже зробила .

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Так, дівчата. Чую, що я забороню коментарі в темі. ;) :girl_blum:
    Кожен робить так, як йому зручно. Не має значення чи роздруковане, чи все від руки. Властиво, чим більше від руки (навіть нечительного), тим краще!
    До речі, "вислала, не вислала" прошу писати мені ПП, а то зафлудимо тему наніц. :xaxa:

Останнє редагування: 27 Січень 2012
  19. Natalysa

Ну все,тепер тільки до Вас в ПП.:girl_blush2:

20. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Вирізала 9 заготовок, а потім згадала, що нас є 11, а не 10 (Лілю, допиши Катю в другий пост). Йду дорізати. Надіюсь на перший раз пробачите похибку в півміліметра:).