Відповідь: Об'їзд ремонту доріг ніби має бути кільцевий рух навколо церкви Анни... ---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ---------- А на Чупринки сьогодні ремонтники вже вкладали бетонні плити під трамвайні рейки.
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг І рух одностронній по городоцькій від привокзальної до церкви Анни в бік центру, а від церкви Анни про Шевченка "догори", і там роблять ще дорогу, яка буде до привокзальної площі.
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг Тоді тре добряче ще відремонтувати Шевченка... Роблять зараз вул. Бортнянського)
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг Не пройшло і пів року від обіцяного ремонту, як на вул.Пасічній почалися якісь роботи. Хто там проїжджав в останні декілька місяців, той знає, що до половини цієї вулиці була смугами зрізана дорога і їхати потрібно було акуратно. Так от вчора зрізали весь асфальт на тій частині, але виникає питання це зробили для початку ремонту, чи щоб легше було їхати Це жарт, але знаючи нашу владу все можливо. І ще цікаво чи відремонтують всю вулицю, чи тільки половину, ну і коли вони збираються це робити? (напевне тоді, коли сміг почне падати)
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг від погоди залежить до речі, я тримаю ці новини собі в рсс, зазвичай заздалегідь повідомляють про перекриття вулиць, відключення води і т.д. - доволі корисний в тому плані ресурс.
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг Вчора їхала тою дорогою - була приємно здивована, що перехід між зрізаним асфальтом і старим не зробили з підскоком на 30см, щоб аж зуби клацали, а плавненький. Я все думала, де підвох. Так що може бути, що це надовго.
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг Ага, і замість 45 хвилин я добиралась додому нарешті 25 хвилин. Цікаво - а Лисенка ремонтуватимуть? Чи тепер всі потоки зі знищених доріг ринуться на Личаківську і легше не стане? А хто знає що з Пасічною? І до коли ремонт на Богданівській?
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг Ще відкрили кусок Бортнянського, то провулок який виходить на Шевченка , хоч трохи зменшилися пробки на Я. Мудрого. І відкрили ту вуличку донизу від церкви С. Юра, по ній можна їхати вниз на Городоцьку, а потім на Я. Мудрого. І нарешті відкрили Кульпарківську, там де виїзд на кольцову дорогу.
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг До кінця тижня для руху транспорту відкриють частину вулиці Коновальця
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг на жаль, ніяк не відриють.... тільки обіцяють... а от про Городоцьку пишуть, що вже мали відкрити
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг Городоцьку вже відкрили. Сьогодні там вже їхала, не до порівняння з тим що було. Рівненька дорога, акуратна бруківка, дніщем рельс не черкаєш, та й швидко тепер проїжджаєш той кусок декілька хвилин і від Костелу вже біля ц.Анни. От тільки щось вони там з трамваєм мудрують, мабуть їх пустять не раніше кінця весни 2012р, бо хочуть пустити їх по кільцевому руху, я так зрозуміла, що їдуть на Шевченка повертають і виїжджають на городоцьку за театром "Прикво". Тепер цікаво, коли вони візьмуться за Шевченка і решта Городоцької.
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг так дійсно, ура на роботу тепер за 6-7 хвилин доїжджаю мабуть тре дякувати "Євро 2012"
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг Відкрили кавалок Городоцької від 7-мого відділення до Сяйва. Хоч тільки дві смуги, але вже легше.
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг І ми сьогодні полегшено вздихнули, як побачили, що нема корка біля Оперного. Все таки Городоцька+центр щось своє таки дають
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг Дівчата, з хлопців ніхто не може пояснити, то скажіть ви мені. Спускаюся з Високого замку по вул.Кривоноса, до пожарки. Далі мені треба на підвальну. То мені там як їхати: одразу наліво, чи трохи вперед на Гонти і потім повертати наліво? І якщо я вже повернула і їду повз пожарку по Підвальній, то я на головній, чо ті, хто їде допідвальної по пл.Галицькій? карта http://map.meta.ua/lvov/#zoom=18&lat=49.84405&lon=24.03431&base=B00
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг Такво: спускаєтесь до перехрестя (біля пожежної частини), пропускаєте тих, шо з Підвальної, проїжджаєте до повороту наліво (біля туалєтів колишніх) і Вам туди (наліво). Тоді - догори. Знову на Підвальну.
Відповідь: Об'їзд ремонту доріг і виявляється, що так теж можна, бо на "п"ятачку" стоїть знак "Объезд препятствия с правой или левой стороны".