Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Обговорюємо пологи

на мене теж дивилися як на кумедну, бо сама дитину понесла ще й в слінгу та ще й не через парадний вихід:girl_smile:

2. Iwka

Iwka Well-Known Member

Я сказала що сама, але прийшлось майже втікати від них, переконуюючи їх що мені того не тре...
    Але головне впевненість того, що мені не потрібна тота їхня вся процедура випаски, а то медсестра занесе дитину в виписну палату, а потім вони пофоткають, і плати їм за це 200 грн... Не надо мені ето...

---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ----------

А загалом я захоплена Наторелою, я десь думала про варіант чергового лікаря на перших пологах, але злякалась, та й всі порадники відговорювали від того...
    А з наступними - буду пробувати) Правда з маленьким забезпеченням тилів, бо хочу знову в сімейну палату в меді...

3. Nana11

Nana11 аспіранточка

після моїх родів доктор сказав 5 лежати, ше й антибіотики кололи.:girl_devil:

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

мені теж кололи антибіотик. Мотивація надгеніальна: КР передувала безліч вагінальних втручань без рукавичок при відкритому плідному міхурі. От йолкі, ну чого ж ті рукавички не вдягати... загалом, що скажеш: Батальна. Не хочу туди більше...

5. In4a

In4a Well-Known Member

Нещодавно знайома народила на Батальній, коли дитинку забрали міряти/важити, ще вкололи вітамін К, про що мамі сказали вже постфактум. Кажуть, що нещодавно таке "нововведення" в них. То так всюди зараз?

6. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

не всюди. його колять за показами, хоча в різних пб різні "правила".

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Пологовий - не тюрма і не дурдом (хоч сильно на нього схожий)!
    Сіли в таксі і поїхали!
    Тоді, коли Ви, вільна громадянка вважаєте за потрібне.

ошаліли, чи шо?
    Виписку Вашому чоловікові видадуть у любому випадку.

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

які мають бути покази, і чи перед тим узгоджують то з мамою?

9. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Відповідь: Розповіді про пологи

Ну ти даєш.... Слів нема. Не знаю, як би я діяла в такій ситуації, розгубилась би напевно,... Я навіть читаючи цю розповідь розгубилась.... Яка ти молодець, а як добре тепер знати, що ще одна людина на цім світі народилась з твоєю допомогою! Пишаюсь тобою!

Останнє редагування модератором: 26 Вересень 2011
  10. cjomcjomka

та то не пологи, а якийсь армагеддон... це ж треба, в таких людей і в таких умовах прийняти! Ви молодець, врятували дитині життя!

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ----------

це ще що за диво дивне? Вперше чую, розкажіть хтось що за звір той вітамін.

11. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Тут щеплення вітаміном К рекомендоване для новонароджених - то для згортання крові наскільки розумію і уникнення крововиливів (зокрема в мозок). БО ніби в новонароджених діток цей вітамін виробляється в недостатній кількості.

12. cjomcjomka

дякую за розяснення

13. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

В Мендельсона є про віт.К

14. Dolche

Dolche Well-Known Member

Не хотілося розходитися так не "по-людськи", тим більше, що дохтор мені нічого поганого не зробив. Якщо ще раз прийдеться пішла б тільки до нього, а через якусь немудру палатну псувати відносини вважаю не розумним.

15. zetta

zetta Well-Known Member

не армагедон, а затурканість і глупість. то ми тут з вами гарно сидимо читаєм... а в світі ше стільки перлів відбувається шо важко повірити.

16. natorella

natorella Well-Known Member

улибнуло)))
    атсєдова

17. Delfy

Delfy Well-Known Member

Господи, ну чому так буває? ну що за лікарі? ну невже не можна думати не тільки про гроші, а поговорити з дівчиною, заспокоїти.. чому не покласти в нормальну палату і ліжко?? Блін, здається, що таки буде кінець світу, бо так жити не можна......
    вибачте мене некомпетентну, а чи можна було ще не розроджувати в такому випадку вагітну? чи можна було її просто потримати нехай у ПБ, але без тих дурацких оглядів, капельниць?? чим би то загрожувало? ну, я не маю на увазі заняту розкладушку...

18. Iwka

Iwka Well-Known Member

нічим крім зайнятої розкладушки...
    хоча ми знаємо тільки одну сторону медалі - але є ще
    хоча не факт що це не є наслідком всіх тих медикаментів...

а з розповіді мораль одна - нажаль в нашій країні ще дуже багато лікарів в яких пацієнти асоціюються з доларовими знаками, і нажаль ще дуже багато пацієнтів, які абсолютно не знають своїх прав і як в такій ситуації поводитись...

19. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Цікавить ПІБ того лікаря, думаю вартує скласти об'єктивну картину про дохтора
    можна в пп

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну, дівчата, як би не казали, все рівно в перший раз не всі жінки поводять себе впевнено на пологах, не всі жінки взмозі розрізнити справжні схватки, не всі можуть правильно зорієнтуватись і себе поводити.
    Одне діло коли ти то вже пережила і йдеш родити вдруге/втретє, і вже знаєш що і як і коли, і від того більше усвідомлюєш процесс. А друге діло коли ти начиталась лише розповідей, і собу смутно це все уявила. А воно пішло не так як уявляла, і сподіваєшся на компетентність лікарів. А лікарі нажаль бувають різні.

Особисто мене у тому всьому найбільше вразило розмова про КР, мол невідомо чи гроші маєш, чи заплатиш і т.д.
    Галюсь, кажи хто лікар - таких треба знати вліцо.

Статус теми:
Закрита.