Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. klen

klen Well-Known Member

Відповідь: Обговорюємо пологи

Підозрюю що то залежить від пологового і від конкретного лікаря. На мечнікова такі дибільні правила що після переводу у після пологове відділення дитину оглядає педіатр у окремій кімнаті. І пупок підв"язує.
    Ну то я поперлася у ту окрему кімнату щоб при мені оглядали. Але я мала стіки сили і адреналіну, що якби пустили то взялаб малу і пішки б додому пішла. А хто після пологів не має змоги одразу піти то гаркати тре ДУЖЕ добре бо не дуже там вони до того гаркання дослухаються.
    А про пупочек, то сусідці по палаті відкрутили. І перед тим її педіатр казала що з пупочками не виписують. Ну але мене виписали, тому може тут від педіатра залежить.

2. Іриска

Іриска Well-Known Member

то питання спірне, бо я народжувала в меді, то гол. неонатолог мого не рухала малого, а братова рівно за місяць народжувала - то йому відкрутила. у нас сам відпав на 7 день.

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

мабуть шо від пб залежить багато.
    у нас теж відпав десь на день 7-8.

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та не завжди, от сестра в червні народжувала, то дитяча прийшла в палату і робила всі процедури в палаті. Правда то була сімейна палата.

5. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ну то вже взагалі маразм якийсь, так ніби там можна шось нове побачити.
    А мені пощастило бо педіатр то мамина однокласниця, то над нами не знущалися, обережненько всьо робили,вона мацьопку біля мене потримала а потім таки забрали мою кралечку на годинку, правда я сил дійсно не мала, мене чоловік в післяродову ніс на руках, а в вухах шум був, таке відлуння від кроків ніби я на вокзалі.:girl_cray: жах...

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Наночко, прочитала Вашу розповідь і плакала. Які ж вони дійсно там на Батальній... Не люди, а просто щось. Ви героїня і молодець, що так добре то все пережили.
    і то скільки Вам довелося пережити... ну, слава Богу, що все вже позаду

7. klen

klen Well-Known Member

Якщо палата індивідуальна то можуть у палаті, а якщо палата звичайна то забирають.
    Причому то таке тіки на мечнікова. Принаймі на Батальній 4 роки тому весь огляд робився при мені у родзалі. І потім вже ніде не забирали.

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

На Джамбула мені малого теж забирали, і я як дура після операції перла туди за лікаркою.... Але то від лікаря залежить, були лікарі, які самі приходили і все робили при мамі, ще й розказували, показували.

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо рот відкрити- то ні. моя братова- сама медик, то рот відкривала до лікарів "будь- здоров". В результаті і малого не забирали, і від УЗД відмовилася, і щеплень не робили , і вуздечку язика підрізали, хоч казали, що "не положено у пологовому це робити", але її малий не міг із-за цього смоктати, і ще й 5 днів за її проханням у пологовому протримали ( хоча хотіли по правилам на 3 день вже виписати, але вона за сімейними обставинами ще 2 дні хотіла у пологовому перебути). І обішлася вона за це ще й "малою матеріальною кров ю"- за всі огляди неонатолга від народження і підрізання вуздечки заплатила аж 100 грн, бо більше не вважала за потрібне давати.

---------- Додано в 08:43 ---------- Попередній допис був написаний в 08:41 ----------

не думаю, що це так тільки на Батальній, але з моєю знайомою теж там був такий випадок, що коли в неї пішли пологи "не так як треба", то її домовлений лікар просто передав іншому.

10. cjomcjomka

в мене лікар трохи краще повівся, але все решта - і акушерки, і "консиліум"... якби ще і лікар "кинув", я б, напевно, з розуму зійшла...

11. Nana11

Nana11 аспіранточка

Не героїня, то точно, просто написала то все бо хочу шоб хтось кому будуть радити ту лікарку прочитав мою розповідь і одумався...
    Я вже десь про це писала шо потім була рада, шо Литвинчук таки пішла бо моя сусідка по палаті, яка теж в неї народжувала,мала такий самий хід пологів,то до потугів вона була така вимучена, не могла тужитися, шо малого потім тянули щіпцями, ше невідомо які будуть наслідки...а потім була дуже вдячна лікарю за те що та провела такі важкі пологи і врятувала дитину...героїчно сама до того довела і героїчно виходила з ситуації...:girl_devil:
    Але то нічого головне шо все добре закінчилося...
    і не плачте в вашому стані то шкідливо:d25:

12. cjomcjomka

та постараюсь, просто стільки всякого згадалось :sad:
    але то позаду, далі буде краще!

13. Flina

Flina New Member

Дівчатка, про Морозович на Батальній хтось щось може сказати?

14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Подруга хотіла в неї народжувати, та її відрадили.

15. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Цікаво, що тут малось на увазі.

16. cjomcjomka

дякую Натореллі за розповідь! Ще раз бажаю здоровя Вам і Юрчику, і всій Вашій шойнозбільшеній сімї.

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Та шо, вистрашилась дитина лікарки тай пішла назад, помахавши лікарці ручкою. І щей сказала - Е! НІ!!! Я до тебе не піду!:girl_haha:

18. In4a

In4a Well-Known Member

Наталь, дякую за розповідь!
    це просто пісня...:girl_in_love:

19. natorella

natorella Well-Known Member

то не мені, то мурчику подякуйте. він нині спав сполудня дооовго, мала час зайти і написати))) а то два тижні минуло. час швидко біжить, багато шо вже забулось(

ну коніверт лежить, але як згадаю тоту процедуру з сашкою - бррррр
    добре шо в меді відвідування вільне. в палаті вдяглась, чоловік сумки забрав, дитину в руки і пішла

20. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

якщо дотримуватися думки, що в процесі народження дитина виконує ще більшу роботу, ніж породілля, то краще не давати згоди на обезболення.

Я на перших пологах була надто мягкосердечною , на лікарське "хто тут приймає пологи? Ти? Чи ми? коліть" промовчала, чим потім поплатилася... асинклітичне вставлення голівки, повне припинення перейм (я спати хотіла, які перейми?), надалі кількагодинна безрезультатна стимуляція, витискання.
    Сам проблєму создал-сам рєшил, як каже Левандівка, тільки ціна висока...

Не вартує "овчинка виділки", хай вже вже краще болить;)

Статус теми:
Закрита.