Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. bubamara

bubamara Member

Відповідь: Обговорюємо пологи

Ну не тільки, мабуть бажання жінки теж важливе. Але я писала це до того, що вище було запитання чи зафіксована практика вертикальних пологів якимись протоколами? Відповідь - ні, і пояснення чому (не мої пояснення, тому не переконуйте мене у їх абсурдності).

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

а пологи може прийняти і сусідський хлопчик, як буде нагальна потреба

2. Orman

Orman Модератор-бомба

Ну та власне. Крісло з діркою то страшне багато розуму і коштів треба.

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

ТАК! Не помагати :girl_haha:

4. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

так щоб ви орієнтувалися. щоб мед заклад мав право на статус "Лікарня доброзичлива до дитини" там мають виконуватися протоколи і є мій допис #97 де чітко написано
    що жінка вибирає собі позу при пологах, а такий мед заклад із статусом має забезпечити можливість вибору жінки. А в нас як завжди.... треба всього добиватися

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

звичайно що без такого "чуда техніки" як стілець для вертикальних пологів можна спокійно обійтись як багато пологових обходяться, а там повних ходом пологи вертикально, але хочу показати як деякі стільці виглядають[​IMG] [​IMG]

5. tasha

tasha New Member

Натрапила в неті на фото такого стільця для пологів, і виникло питання: а чи справді зручно породіллі, коли ноги задерті вище голови?

6. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

це дуже дороге крісло, яке є у дорогих пологових.
    але у нас є в пологових ліжко трансформер, який аналогічно виглядає при піднятій спинці і це називається в наших пологових вертикальні пологи :girl_crazy:

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Тому у совдепії існувало звання "Мати - героїня"

9. preferida

preferida New Member

Нарешті з'явився час розповісти про свої пологи. В 38 тиж. прийшла до лікаря на огляд, дитина була дуже низько, розкриття 1см, лікар сказала, що народжу до кінця тижня, але настав 39тиж, а в мене жодної перейми. За кілька днів до наміченої дати я перепробувала все, щоб пришвидчити пологи(не хотіла передчасно лягати в пологовий) але недопомогло і на 40 тиж мене поклали в лікарню. Виявилось, що в мене загнута шийка матки і через це я не можу родити. Лікар намагалась кілька разів її випрямити, але нічого не вийшло. На третій день за допомогою Данкова мені її випрямили (було так боляче, що я не знала як буду народжувати). Відкриття стало 3 см, і мене направили в родзал. Збираючі речі в палаті, позвонила чоловікові, щоб він потрохи збирався. За хвилин 5-10 він був вже в приймальному, мені не встигли навіть зробити клізму. переживаючи ми відправились в родзал. Від початку і до кінця чоловік знаходився біля мене, він мені дуже допомагав, підтримував. Справитися з больовими відчуттями допомагала думка, що дитині набагато важче, що скоро я стану мамою. Через 6 годин я попабачила свою донечку. Коли мені поклати цей маленкий комочек на живіт, біль кудись зникла, я була щастлива!!! Моя донечка народилася на чотири дні пізніше від дати, важила 3500, ріст 52см (оскільки в мене весь родовий канал звужений, то для мене це крупна дитина). На 3 день нас виписали, втомлена але щастлива повернулася додому.
    P.S. Майбутнім мамочкам хочу сказати - не бійтися народжувати, у вас все вийде, повірте заради такого чуда можна і трошки потерпіти!

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

навіть не знаю як прокоментувати. Вперше зустрічаюся з тим, що якщо шийка загнута, то неможливо родити. Анатомічні чи спаєчні загини неможливо "вправити" просто руками. А щодо того, що не можна родити: у мене самої анатомічний загин дозаду під велетенським кутом. Але жодний із гінекологів, а тим паче, лікаря. який приймав пологи, не говорив про подібне, а тим паче- не "випрямляв".
    Смію припустити, що таким чином вам її щоденно не "вправляли", а руками "розмасажовували", намагаючись пом якшити, і запустити процесс.

11. preferida

preferida New Member

можливо, я ж не бачила яка в мене "там" ситуація, а в лікарів є звичка не говорити всю правду.

12. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Такого ще не чула ! Сама народила двох дітей і ще купа моїх двоюрідних братів і сестер спокійно народились від мам з таким діагнозом(загиб шийки матки в нас передається в сім"ї по жіночій лінії).

13. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

моя мама родила близнят із загибом.. має дві доньки з тим самим "діагнозом". теж збираємося колись родити і навіть про то не думати

14. Vika

Vika Well-Known Member

а от моя кума з загибом незмогла народити. після 12 год все ж таки кесарили. але загиб їй "зробили" зашиваючи шийку після перших пологів.

15. nalia

nalia Member

я родила,правда важкуваті були пологи(в мене загиб до середини)

16. Orman

Orman Модератор-бомба

шийки матки чи тіла матки, бо щось тут уже плутанина пішла. Ну і хай мене поправлять якщо я дурне кажу. Яка різниця яка та шийка якщо вона згладжується і відкривається?
    Те що лікарі люблять гнати до того як вона відкрилась - це інше питання.

17. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

я два рази родила з загином шийки матки і два рази лікар "допомагав" вправляв матку в канал. Неприємно, але нічого страшного.

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

наскільки знаю на то не дуже впливає, загин впливає вже на період після пологів- кров повільніше виходить, можуть утворюватися згустки і затримуватися всередині( то якшо загин дозаду).

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Сто відсотків, маю такий загин, родити то не шкодить, а от лохії відходять не хорошо, ледве того разу викарабкалась, мала температуру під 40 на 4 день, мусіла дещо пропити-проколоти, правда дяки хоть чистити не довелось, ттт.

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так. Загин до заду впливає і на нормальний відтік виділень і під час звичайних місячних. Та й болісні місячні також буають часто. Але, до речі, хоч я маю сильний загин саме дозаду, після родові виділення відходили прктично без проблем. Лише на третій день при контрольному УЗД було виявлено невелике "кров яне вічко", тому просто вкололи но шпу + окситоцин і сказали після уколу полежати годинку на животі- матка і шийка приймає правильне положення і все легко виходить. Ніяких болісних чи навіть неприємних вдчуттів при цьому не було.

Статус теми:
Закрита.