Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vegas

Vegas Well-Known Member

Відповідь: Обговорюємо пологи

Я потрапила в лікарню відкрита на 2 пальці. Медсестра через 4 години повідомила що тільки на 2 пальці відкрита (хоча монітори показували приближення потугів). Сказала, що можна ходити по палаті, це може пришвидшити відкриття. Так я ходила 3 години, періодично лягаючи. Чоловік ходив за мною і стискав мені спину (мені це полегшувало біль в спині). Більше медсестра мене не дивилась, бо за кожним оглядом збільшувалась ймовірність занесення інфекції (за її словами). В останні хвилини мені почалась крутитись голова і я лягла. Кажу чоловіку: "Клич лікарів, нехай прийдуть, бо я помираю. І ще хай дадуть укол, щоб не відчувати болю". Медсестра прийшла, і яке було здивування :eek:, коли побачила, що я була відкрита на 7 пальців.Ще трохи походила б, тоді б точно дитина вниз головою полетіла. Бригада лікарів за 2 хвилини була зі мною. А чоловік як на змаганнях кричав :girl_haha:Давай, бо я вже голову дитини бачу. В цей час він був для мене основним лікарем. Бог мене вберіг, бо я дуже переживала за мої перші роди в 32 роки.

2. natorella

natorella Well-Known Member

вона 2 руки туди пхала?
    які 7 пальців?? 7 см

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

хахаха, то на рос. форумах часто такі фішки можна побачити. Напевно, в кого які пальці... але традиційно вважається, що 1 палець=2 см...
    Хоча, ходила я на консультацію до Солощенка в медінститут... великий такий дядько... памятаю, що ще подивилась на його руки і вирішила, що 3 його пальці - ото вже повне відкриття буде :)

4. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Особисто мені було дуже зручно перебувати у такій позі під час потуг, і я це робила не навмисно, от ніби стою все нормально, а тут потуга і мене косило на землю і я обирала найкомфортнішу позу

О так і в мене, а мені з Патона на Батальню є що їхати , то я гадала вмру , просто дуже хочеться рухатися , а оскільки їхала я вже з переймами у 3 хв. то висидіти мені було ой як тяжко

5. Vika

Vika Well-Known Member

а повне відкриття то скільки сантиметрів?

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

За радянських часів казали 5 пальців, тут мені казали 10см.

7. natorella

то їдне і теж))))

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

9. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

ото турок, мала на увазі під час перейм

10. madchen

madchen Member

Боюсь про це навіть думати:girl_impossible:як то би я змогла народити сама в той час як наш малюк був обмотаний три рази пуповиною навколо шиї!!!

11. Vecniana

Vecniana New Member

Це нестерпний біль,але коли донечку поклали на мій живіт,все відразу забулося!Це неймовірне щастя!

12. levandivka

levandivka З яйцями...

А, висячи, скажімо, під стелею? Або в космічному кораблі?
    Страшно подумать...

ТАК і запишемо: на спині народжувати м'якше... :bazar:

Останнє редагування: 8 Лютий 2011
  13. sensual

sensual New Member

Не лякайте людей, особисто в мене пологі були дуже важкі, так-як малий мав 4.550 кг, а в сусідки по палаті все набагато легше, в неї боли широкі стегна і доця маленька, все дуже індивідуально

О ось тут я з вами погоджуюсь на всі 100%

14. pchilka

pchilka Member

Це точно все індивідуально. В мене бедра вузенькі, і дитинка не маленька. Все пройшло легко і безболісно. Головне налаштуватися що все буде добре, і звичайно дихання, масажик і т.д.

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

що є то є! :girl_in_dreams:

- але напевно жодна жінка не відмовиться стати матірю через якийсь кількагодинний біль, який, до того ж,моментально забувається!

16. cjomcjomka

поняття "широкі бедра" і "широкий таз" не тотожні. Мяко кажучи. Крім того, широкий таз не гарантує легких пологів...

17. natorella

хм. не м*якше - еротичніше:girl_in_love:

18. cjomcjomka

Ржунімагу :)
    знайомий акушер-гінеколог казав, що від тої "еротики" його вже нудить.

19. natorella

а я ржунімагу від коментарів левандівки - то називається ШО НЕБУДЬ. лиш би відмітитись

20. madchen

madchen Member

....мда..вагітним тільки і в голову приходить те, якби то під стелею повисіти, а тим більше- політати на космічному кораблі. От якби чололовіки відчули на собі-як це НАРОДЖУВАТИ, може б трошки тактовніше відносились до теми обговорення пологів.

Статус теми:
Закрита.