Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Відповідь: Обговорюємо пологи

Що значить дозволяють ? Мене посадили і ніхто навіть не пропонував лягати. На спині тужитись - це собі гірше і дитині, а от на боці я щось навіть не можу уявити собі

2. Hanny

Hanny Active Member

То в якому пологовому і в якого лікаря?

3. Orman

Orman Модератор-бомба

посадили насидячи (на попі/копчику ви сиділи), чи ви наприсядки сиділи? Бо це велииика різниця. Ліля викладала картинки положення тазових в цих випадках. Але це, напевно, було в темі про ДП.

Чого я пристаю :), ну може в нас все змінилося в пологових, а я не в курсі і даром "гоню" на лікарів.

*в чем я лично сомневаюсь*

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

мені сказали, що я наплутала. Дико звиняюсь, більше так не буду.

Але право народжувати в будь-якому положенні ніхто не відміняв.

4. allusya

allusya Well-Known Member

Я народждувала на кріслі, але положення спинки мені коригували, запитуючи чи так зручно і чи достатньо піднята спинка.

5. Hanny

Hanny Active Member

Це все напевно залежить від лікаря і акушерки!!!

6. Orman

Orman Модератор-бомба

а від жінки, що вже ніц не залежить?
    *не стрималась*

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

в Львівських пологових? навряд...:girl_yes2:конвеєр...

8. Hanny

Hanny Active Member

Я не знаю, я питаюсь, бо по словах лікаря зрозуміла, що як сам вирішить, але я планую на своєму настояти!!!

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Від її гаманця (/широкої спини) залежить більше.

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та ні, просто тепер пологові обладнані сучасними пологовими ліжками-трансформерами, які перетворюються на крісла при регулюванні нахилу спинки. От і виходить, що вагітна може сидіти.

11. allusya

allusya Well-Known Member

Я народжувала на Батальній і перед пологами казала, що не хочу лежачи народжувати, мене заспокоїли, що будемо на пологах дивитись, як мені буде зручно, так і зроблять. Головне узгодити все з лікарем і все. Головне зручність для жінки, якщо лікар розумний, то прислухається, бо це впливає на сам хід пологів, а для чого лікарям зайві клопоти.

12. Orman

Orman Модератор-бомба

для мене таке сидіння=лежання. Я про наприсядки, настоячи ... питаю. А не про положення на ліжку трансформері. Про вибір пози не на ліжку, а взагалі.

А було це все до того, що Ніка написала, що не могла правильно тужитись. А дівчата які народжували не належачи писали, що тужитись дуже і не треба було - тіло і сила тяжіння самі все зробили.

13. марі177

марі177 Well-Known Member

allusya в якого лікаря,якщо не секрет???

14. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

І як ви в результаті народжували?

15. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

це і близько не то саме що самій присісти
    бо так і є ліжко якби його не піднімали не дасть того бажаного ефекту
    бо так і є :) сила тяжіння своє дає

16. natorella

natorella Well-Known Member

які дівчата, цікавить наступне - в якомусь пологовому є лікар який би приймав пологи вертикальні????
    дп не пропонувати - я все знаю
    питаю саме про пологовий

17. levandivka

levandivka З яйцями...

До приходу наступної зміни?

ЗІ: повбивав би (с)

18. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Так як я приїхала вже з повним розкриттям , то зразу в родзалі мені підняли спинку крісла так як мені було зручно , і буквально за пару хвилинок родився Ромасик. Настоячи я би не пробувала , але коли підходила схватка , то було зручно в позі навприсядки.

19. Ніка

Ніка Well-Known Member

то я вже потім згадала, що мала з а одну потугу вийшла. тобто поки я один раз потужилась, то не тільки голівка вилізла, але й плечі,спинка, тому лікарка підтиснула, щоб вже за один раз нормально...

я майже до останнього настоячи-навприсидячки була, але коли підійшло діло до потуг, то в мене реально бракувало сил! і хоч я спочатку теж була налаштована на вертикальні пологи, але певно каші мало їла, або занадто втомлена була...короче - стояти я просто не мала сил.
    знаю, що якби навприсядки, то мала сама б за першу потугу вискочила, але тоді б акушерка рукавички точно не встигла вдягнути. ;)
    сподіваюсь, що якщо скількись там років наважусь на третього бейбіка, то вертикальні пологи не будуть для наших пологових чимось нереальним! ну, або прийдеться тоді вдома думати народжувати. (до чого мій чоловік на разі не готовий...)

20. levandivka

levandivka З яйцями...

Завжди тішить Ваш оптимізм. :)

Статус теми:
Закрита.