Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Обговорюємо пологи

Давні, з настроєм. Не читали раніше?

2. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

3. DarkNess

DarkNess New Member

Тяжко навіть уявити, Як вам було в такий нелегкий час. Мені аж моторошно стало, перечитуючи вашу історію. Дуже рада, що тепер все у вас добре. Бережіть себе і малючка, думайте тільки про хороше і не допускайте страхів у свої думки. Смачного молочка малечі, і вам швиденько відійти від усього, і насолоджуватись щастям бути мамою.

4. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Найважче позаду! Ви просто молодчинка, що все витримали! Здоровячка всім Вам!!

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Мені самій здається, що все що було, це було не зі мною. Зараз намагаємось адаптуватись і насолоджуватись усмішками мого синочка, якими можна милуватись без перерв на лікування)) Дякую всім за приємні слова)

6. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

hrystusja Ви молодчинка, що все подолали. Читаючи вашу розповідь мені аж мурашки по шкірі пробіглися, так якось тяжко було читаючи. Все мине, головне, що вже все добре. Здоровячка вам і синочку!!!!!!!

7. Delfy

Delfy Well-Known Member

hrystusjа, Бозя нам дає лише ті випробовування, які ми можемо витримати. Бажаю, щоб це було саме важке з них. Читала розповідь і щиро плакала. Бажаю Вашій родині пошвидше виздоровіти, щоб потім лише насолоджуватися життям.

8. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

hrystusja, Бог добрий , і ці випробування посилає вам для того , щоб показати , наскільки ціниим є наші життя , а життя маленьких ангелят - для нас , матерів, взагалі не мають ціни. Бо то , що ми переживаємо в ті хвилини , коли народжуються наші діти - не можливо оцінити ніякими благами світу.
    Вірте у майбутнє - і все буде налагодиться. Мій старший практично не дихав через витискання і туге обвиття , капельниця на дитячому чолі - для мене найстрашніша картина , але ми витягнулись з того ,і тепер в мене трирічний шкідник росте :)))

9. anka

anka Well-Known Member

Мене часто запитують чи легшими були другі пологи і мені було досить тяжко відповісти- якщо виходити з логіки, то перші тривали від початку перейм 13,5 годин, а другі 3-4 години, ніби другі легші, але так як вони були значно більш інтенсивні, швидкі, я не встигала за процесом, не могла нічого нормально контролювати- важко сказати. А тепер прочитала розповідь Лілі і зрозуміла, що в Вас, Лілю подібно було.
    Поширенішою є думка, що другі пологи легші- от я налаштувалася на повну халяву, а воно зовсім аж так не вийшло. На треті так халявно не буду налаштовуватися.

10. Nana11

Nana11 аспіранточка

і я так плакала...просто ридала, аж чоловік парийшов питатися чи всьо в мене нормально...:girl_impossible:
    Хhrystusjа триматеся, я вірю в Вас і в Вашого маленького чуда все буде добре...Бог добрий, Він допоможе...

11. loreniya

loreniya Well-Known Member

хочу тут написати про лікаря Усика, надіюсь вагітні то читають...
    лікар він супер, АЛЕ...
    супер він був в мене на родах і то не факт що таким він буде в когось іншого на пологах... недавно мені гнівного листа написала одна пані з форуму що просила в мене його тел, мол стимулював її і видушував дитину... чого я брешу що він такий добрий!!! В гуглі нарила ще кілька не дуже добрих відгуків і в нас на форумі є відгук про нього де дитинка інвалідом залишилась... Ну хто його знає чого так трапилось??? при чому тут я? мене попросили тел то я дала!!!
    не лікар робить пологи швидкими і легкими... там і генетика і настройка мами... в мене були такі пологи що я б і вдома сама народила як кицька, як би так мене приперло, то не заслуга Усика... Хочу наголосити що третина людей що рожають на мечнікова родять в Усика... як не крути попахує конвеєром... зі мною родило ще 3 чи більше в нього одночасно....
    відзив про лікаря ще не привід в нього родити... може ви як люди не зійдетесь... не шукайте собі винного, трохи довіртесь інтуїції, кінець-кінцем...
    може трошки не туди написала, то може адміністрація перенесе - я не проти!!!

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це, в принципі суб єктивно. Сьогодні народила дитинку моя найкраща коліжанка у лікарки з Медінституту, про яку є тут багато позитивних відгуків.Каже, що про той жах навіть згадувати не хоче+ купа розривів .

13. Girljanda

Girljanda New Member

щось я ніяк не зрозумію: чому, коли розриви, то винен лікар? Звичайно, буває провина його, але в більшості випадків все залежить від самої жінки. Я коли народжувала також мала купу розривів, але не виню в цьому її, бо сама тужилася без схваток. Буквально вже коли дитина виходила, в мене схватки "загубилися", тому і прийшлося чимось жертвувати (між дитиною і розривами, я вибрала, звичайно, останнє). Мені і ліки різні кололи, щоб спровокувати схватки, а нічого не допомогло. Ну такий умене організм, що вже тут вдієш... І взагалі, є купа факторів, які впливають на розриви і незалежать від лікаря.

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ні, я тут прямого зв язку не написала, бо присутня не була. Розриви виникають по десятку причин, і у кожноъ жінки вони свої. Інколи буває і так, що справді дитинка занадто швидко йде у потужний період, а лікар та акушер цього не відслідковують ( у братової був такий варіант- лікар в той час була у ін. родзалі, а акушерці якось "не до того було"). Як правильно передихати не було кому підказати. Особисто я завдячую у своєму випадку відсутністю розривів та навіть епізоо ( при слабкій родовій діяльності) тому, що ретельно дотримувалася чітких вказівок акушера та лікаря та тому, що вони невідлучно знаходилися біля мене та практично увесь час давали настанови, коли дихнути, коли затримати дихання, коли підтужуватися і т.п. А потім ще акушерка по міліметру буквально акуратно розтягувала промежину, лиш би не різати.

Останнє редагування: 1 Жовтень 2010
  15. OrxIdea

OrxIdea New Member

справді... відгуки бувають різні. ви ж не приїжаєте до лікаря вперше в день пологів, для того є час перед тим, познайомитись, запитати все, що цікавить... і зрозуміти врешті-решт, чи підходить саме Цей лікар саме Вам...

16. zhyzel

zhyzel New Member

Я згідна із Loreniya, вибір лікаря є дуже індивідуальним і не обовязково, що якщо комусь сподобався, то підійде всім. Тут відіграє роль дуже багато факторів, врешті решт всі ми люди, лікар може бути дуже втомленим, не спати добу, якісь особисті проблеми, це все має значення. І на рахунок витискання, стимулювання та ін. дій лікарів під час пологів - не завжди це говорить про погану компетенцію лікаря, деколи це єдиний вихід нормального закінчення родів. І знову ж погоджусь із Loreniya, що в таких справах дуже велику роль відіграє інтуїція. Покладіться на свої внутрішні відчуття при знайомстві і виборі лікаря, настроюйтесь на позитив, моліться і все в вас буде супер!!!!:girl_bye:

17. Lvivna

Lvivna Member

Я не буду захищати лікаря, але родить все-таки жінка, а не він. А що робити, коли жінка не тужиться, а дитина вже в родових шляхах? В такому випадку КР робити ж пізно, але дитину рятувати треба, от і витискають. Я особисто майже незнаю жінок, які при ускладнених родах сказали, що винна вона, легше сказати, що лікар поганий... Тому, слухаючи і читаючи безліч історій, все-таки керуюсь своїм розумом, і надіюсь на Бога, деколи і інтерн, мабуть, краще їх "з перестраху" прийме, ніж досвідчений лікар... Саме легше сказати, що ти винна, бо ти дала телефон, не преймайтесь так...

18. loreniya

loreniya Well-Known Member

або жінці здається що вона тужиться, хоч насправді то не так...

я трохи на емоціях написала... мала на увазі не власне Усика, а любого лікаря... просто Усик популярний дуже...

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а ще краще покладіться на свою інтуїцію, інстинкти, моліться і т.д. під час самого процесу тоді і лікаря не дуже треба,хібать акушера:) Пам"ятаю після моєї розповіді про пологи і допису тут, в обговореннях, де я написала, що мала природні пологи в пологовому посипались питання в ПП в кого ж я так народжувала, я всім відповіла в кого і пояснила, що якщо так було зі мною не означає , що так станеться зі всіма. І кожна вагітна має розуміти свою відповідальність , а не звичнувачувати потім когось...в нас багато звикли перекладати відповідальність...

20. Натуля

Натуля Well-Known Member

ЗІ мною в палаті лежала дівчина, 23 роки, яка при потугах затиснула доньку і в малої голова була фіолетова. Як та мамаша звинувачувала лікарку свою у всьому (тут про цю лікарку багато хороших відгуків), і така ще з обуренням "мені ніхто не сказав, що потуги то дуже важливо!!!".

Статус теми:
Закрита.