Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Adelaida

Adelaida Active Member

Відповідь: Обговорюємо пологи

Відносно падіння сердцебиття читала статтю (не знайду тепер), де вказувались результати досліджень, згідно з якими суттєво збільшувалась кількість операцій КС, якщо під час пологів постійно вимірювали сердцебиття дитини. Тобто, сердцебиття дитинки то падає, то знову піднімається, і це природньо. Тільки ж лікарі, як тільки бачили, що воно "падає", одразу готували стіл для операції.

2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

3. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Можна посилання? І якщо це справді так, то чому після першої вагітності, коли в організмі виробляється ХГЛ, у жінок не стається викидень під час другої?

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Будьмо уважні!
    http://www.youtube.com/watch?v=YLXFdtSN03c

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Тому що в жінок ХГЛ виробляється тільки під час вагітності, і після неї його в організмі немає, а коли вводиться штучно, то цей гормон присутній постійно у невагітної жінки, що в природі неможливо, тому коли жінка насправді вагітніє організм це відкидає як "хворобу". Це ніби як "вакцина" проти вагітності виходить.

6. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Там трохи інакше. Гормон приходить разом з вакциною, а отже з ад'ювантом, який підсилює імунну відповідь. І виробляється одночасно імунітет на вірус і "імунітет на вагітність". Це відомий скандал, котрий призвів до розриву стосунків між ЮНІСЕФ і католиццькими благочинними організаціями.

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ви хотіли посилання, це перше посилання яке я відкрила в гуглі....
    http://www.polemics.ru/articles/?articleID=14713&hideText=0&itemPage=1

8. Zhyrafka

Zhyrafka New Member

Лекції, звичайно, я не хотіла. Хотіла людського ставлення. Бо на відповідь "так треба!" не очікувала і вона, як на мене, ще більше вводить в жах. Могли одним словом сказати "Стимуляція", або "окситоцин" чи щось того плану. Або сказати "Це допоможе дитинці швидше народитися". Такі слова викликають довіру, а не "так треба!"
    Я також не противник стимуляції, бо крім падаючого серцебиття (про те, що це нормально не знала), було ще туге обвиття навколо шиї, плід йшов з ручкою вперед, і як потім виявилось, вузол пуповини, води з меконієм, через що гіпоксія, як наслідок, неврологія, гіпертонус мязів... Веду до того, що дитинці справді треба було допогти швидше народитися. Але є сотня випадків, в яких можна було б без неї обійтися. Як виявилось, лікар в якого я народжувала розрізав і стимулював всіх, крім однієї мамусі в якої були стрімкі пологи - не встиг:) А крім людського ставлення ОДНІЄЇ санітарки (вона знайома була) більше ні від кого позитивного нічого на свої пологах не чула. То як потім довіряти лікарям, коли вони ставляться до мене як до темноти. Ніби то "Лежи тихо і сопи в дві дірки!"
    ???

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Йой. Кіко ж то з таким асортиментом в калькуляції потєгнуло..?

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я не є проти всіх лікарів. Я наголошую вкотре, що проти системи, бо вона не передбачає індивідуального та мудрого підходу. А те, що є виняткові й хороші лікарі, я знаю, й Богові дякувати. Наш сімейний лікар теж чудовий, ліки виписує лише в крайньому випадку, а поза тим - радить лише природні засоби лікування.
    Мені однак ішлося не про хвороби, а про вагітність та пологи. Це НЕ хвороба. І дивно мені, що лікар, котрий врятував від важкої хвороби, може бути критерієм ставлення до всіх лікарів загалом, тим більше до тих, котрі приймають пологи. Це ж цілковито різні речі! Чи для вас вагітність таки хвороба, а пологи - операція? :dntknw:

Останнє редагування: 11 Липень 2010
  11. Zhyrafka

Zhyrafka New Member

:girl_haha:Ну, про то розмова інша. Грошей ніхто не вимагав. В нас з тим добровільно. Але як не дивно дають всі. Хто більше, хто менше. Санітарки, медсестрички які всілякі там манімуляції післяродові ходили робити, то взагалі відмовлялись. Казали, що мають за то зарплату. Але батьки давали. Казали так ставлення може буде трохи краще. Тому "ціни" по-божому. Не львівські:)

12. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Я неточно висловилася -дайте мені гідне довіри посилання.
    Наведена стаття - це передрук з одного мутного сайту на іншому мутному нікому не відомому сайті , сама стаття фактично тримається на одному-єдиному посиланні - статті James A. Miller Are New Vaccines Laced With Birth-Control Drugs?// HLI Reports, Human Life International, Gaithersburg, Maryland; June-July 1995, перелік джерел до якої, своєю чергою, теж не викликає довіри.

І взагалі пошук в англомовному інеті не видав жодного сайту, який би мені про щось говорив.

Теорії змови, звичайно, дуже захоплюючі, але... :girl_nea:

13. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Звичайно, що ні. Просто всі лікарі різні, а гатити всіх під гребню не можна, так як є нормальні, є і погані, але є і Лікарі, з великої букви.
    В нас в Новому Роздолі був випадок, що саме через відсутність стимуляції померла дитина. А дитинка родилась переношеною і мертвою.

14. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12346214

Факт виявлення hCG у протиправцевій ваакцині, котру кололи цілеспрямовано жінкам дітородного віку, і не кололи чоловікам і дітям, є доконаним і задокументованим.
    Чи це було випадковістю, чи зумисно? Раніше, коли я шукала детальну інформацію на цю тему, то зустрічала пресові повідомлення про офіційні вибачення, здається, в контексті Філіпін. Але зараз швидким пошуком не знайшла, на детальніший бракує часу, а достеменно не пригадую, чи вибачався місцевий МОЗ, чи таки ЮНІСЕФ. Йшлося також про те, що гормон було виявлено в 4х з 5ти відібраних для тесту партій.
    З огляду на те, що саме на 90-ті припадає розпал досліджень в галузі розробки протизаплідних вакцин, базованих саме на цій технології (вироблення антитіл до hCG), виглядає дуже сумно.

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Спрощую свою думку до двох речень.
    Є система. Лікарі з великої літери лише підтверджують гнилизну системи.

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Точно, через обвиття? Чи...
    У малечі не могло затерпнути? Як думаєте..? :cowboy:

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

Цілком можливо. Хіба лікарі про таке скажуть? Мені і підчас пологів втирали, що оте затерпання то цілком нормальна річ і часто трапляється у пологах. От тільки родила я вже не вперше і жодного разу такого не було, і чи часом не тому, що мені не "допомагали"? Сили просто шкода було на зайві суперечки.
    А щодо отого здригання, то неонатолог говорила про якусь загадкову гіпоксію у родових шляхах, що мені видалось дивним, бо пологи не були затяжними і безводного періоду в мене практично не було, чого не скажеш про два попередніх рази, коли пологи тривали значно довше, а води відходили за раз на початку перейм. Тому я собі то пояснила обвиттям. Але версія з атропіном мені також в голову приходила.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Це із гілки "Раджу..."

Чи я чогось не розумію...Чи то гілкою помилилися...

19. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

От і я не зрозуміла - була лікар на пологах чи тільки по телефону консультувала жінку в пологах ? Якщо акушерка приймала сама пологи , то тоді і гроші треба було їй давати.

20. Редвумен

Редвумен Active Member

А хто сказав, що не потрібно було? Добре, що у вас все добре після природніх пологів. Але ж є жінки, що втратили дітей таким чином, відмовляючись від професійного втручання медиків - і тепер шкодують... Кожний випадок індивідуальний. Я розумію, що від долі не втечеш, але ж по-різному буває... Як природа попіклувалась про пологи - так само вона і попіклувалась про розвиток людства і про досягнення в медицині (як один з факторів) - тому не варто відкидати все це...

Статус теми:
Закрита.