Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

Відповідь: Розповіді про пологи.

tslezinska!! Ви просто молодець! Я Вами захоплююсь...завжди приємно та цікаво читати Ваші дописи, а тут просто мене вразили!!! Бажаю Вам сили, терпіння, наснаги!!!! МОЛОДЕЦЬ!!!!:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 5
  2. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Не знаю, як відповісти...Ми не вважали це ризиком, оскільки цьому передувала грунтовна підготовка. Звичайно, інформацію зараз будь-яку можна знайти і прочитати, але застосувати це на практиці...Я була приємно здивована, що чоловік легко міг виміряти відкриття, причому не тільки звичайним способом, але й вимірюючи якесь там кільце навколо голівки дитини. Він прочитав підручник з акушерства і зумів реалізувати на практиці те, чому студенти-медики вчаться доволі довго.
    А от заручатися підстраховкою медиків-це точно не для нас. По-перше, я одразу ж знала, що не хочу нікого стороннього в цей момент. Ми взагалі ні з ким не домовлялися. Медики на таке і не погодяться, бо ризикують ліцензіями, Львів-велике село, тут рано чи пізно все стане відомо. І мене, чесно кажучи, медики взагалі дуже дратують своїм стандартним підходом до всіх "не-медиків". Я не люблю, коли мене вважають дурепою лише тому, що я не маю медичного диплому...Принаймні я ще жодного медика не зустрічала, який би не проявляв такого зверхнього ставлення.
    Ну і ще можу повторити, що для того, аби прийняти таке рішення, потрібна повна внутрішня готовність. Якщо вона є, заручатися допомогою і перестраховуватися просто немає сенсу...

• Подобається Подобається x 38
  3. katrinka

katrinka Well-Known Member

Ви справді МОЛОДЦІ!!! з гордістю можете сказати, що доцю народили РАЗОМ у повному розумінні. я думаю така подія відкрила нову грань у ваших стосунках:girl_in_love:, і зміцнила вашу сім"ю. МОЛОДЦІ:girl_claping:

• Подобається Подобається x 13
  4. Milka

Milka Moderator

tslezinska, ваша розповідь дивовижна у всіх розуміннях цього слова:girl_in_love:. У вагітних після прочитаного загубиться почуття страху, в багатьох появиться бажання мати і собі таку мацьопу:girl_claping:. Це повний позитив:girl_claping::girl_claping::girl_claping: і на довго, ви молодці! Ростіть здорові!

• Подобається Подобається x 8
  5. Ольга

Ольга Well-Known Member

я б сказала це повний прорив у львівському житті пологових будинків... були б у наших лікарів мейли то я б переслала їм розповідь :)

• Подобається Подобається x 23
  6. Milka

Milka Moderator

Маю на увазі позитивний настрій від прочитаного
    це точно. Але я думаю що деякі лікарі все ж таки читають цю гілку, ну щоб знати якої про них думки, нє..?

• Подобається Подобається x 4
  7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Думаю нє. Яка їм різниця??? Щодня жінки народжуватимуть і робота в них буде постійно, то нашо ще щось читати?

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Деякі - напевно читають. І літературу деякі читають. Але, думаю, ті, которі ще не купили місця в ПБ.

Не зовсім ТАК.
    Молодці, мови нема, але "наважившихся" було б значно більше, за наявності правдивої інформації замість купи дез про пологи.

Вав!
    Не знав, що й сніжна - прихильниця ДП (чи Ви це теоритично написали?) [​IMG]

Та вже стілько років, як прорвало... :)

Це - зовсім легко і просто. :)
    Вітаннячко вам і успіху у подальшому обходжені лікарських капканів. :)

ЗІ: коли на роботу? [​IMG]
    Хоч цей тиждень віддайте собі і малечі.
    я Вас умоляю.... (с)

Останнє редагування: 19 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 20
  9. Натуля

Натуля Well-Known Member

Коли я народжувала і почалися потуги, а тужитись ще не можна було то я теж весь час дихала, а перед кожною потугою говорила чоловіку "клич лікарку! я вже не можу не тужитись!!! зараз народжу!!!" А вона заходила і сміялась до мене " не зможеш тужитись, бо дихаєш правильно". І дозволила мені тужитись коли добре було видно голівку і синуля народився за дві потуги.
    P.S.Майбутні мамочки, не забувайте про дихання під час пологів! Цеж потрібно для вашої дитинки! Дихайте, а не кричіть. Я коли була у роддомі то лежала в палаті навпроти родзалів і добре наслухалась тих криків, а в голові постійно крутилась думка "ну чого ж вона кричить, дихати ж потрібно"

10. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Вже працюю:) Вирвала 1 день на відпочинок, але кляті індуси...Життя в ритмі нон-стоп триває. Дітки сплять, мама працює:) Як прокидаються, займаюся ними:)

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

мда..ото я розумію працелюбна кубіта..........

• Подобається Подобається x 11
  12. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

нема слів:girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping: :girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping:

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Є один нюанс...
    Вереск і крик - різні речі. Досліджено, що крик на пологах теж має свою природну функцію і може сприяти, а не лише на вуха тиснути.

А я - "не розумію". Добре, що не мій клопіт.

• Подобається Подобається x 15
  14. Kandy

Kandy Well-Known Member

Зозулько вітаю!!!!!!!!!!!!!!!!!

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Просто слів нема.. Ви обоє герої і молодці і справжня сім'я!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

• Подобається Подобається x 1
  16. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Зозулька прийміть найщиріші вітання ! Здоров"ячка усім Вам! Незай Господь охороняє Вашу сім"ю!

• Подобається Подобається x 3
  17. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Дякую Вам за таку надзвичайну розповідь. Хай малеча росте здоровенька Вам на радість, Богові - на славу :)

• Подобається Подобається x 7
  18. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Пума , Веронка нехай Ваші красунечки ростуть здорові та красиві на радість батькам!

• Подобається Подобається x 9
  19. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

Пума, ви молодець, але я би на то не зважилась.
    Веронка - вітаю.
    Нехай дітки ростуть здорові, мами відпочивають і набираються сил на щасливі сімейні клопоти, тати допомагають.

• Подобається Подобається x 1
  20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Аналогічно:girl_sad:. На другий день охрипла:girl_sad:.

Кізонько, а де ж ваша друга дитяча лінієчка :connie: ?

Статус теми:
Закрита.