Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Відповідь: Розповіді про пологи.

Дівчата жоден чоловік не витерпів б того , що ми !!!

• Подобається Подобається x 5
  2. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Lucy, Ви молодець!!! Здоров"я Вам і Ваші малечі!!!!:girl_smile:

3. Nadushka

Отак перечитуєш кожну історія і немов би сама переживаєш цю хвилину! При кожній історії мороз пошкірі і зразу згадуєш свою... Моя мама колись казала що роди набагато більше закарбрвуються у памяті аніж весілля. Це дійсно так! Це піамятається від початку до кінця незважаючи на роки мабуть все учора було кожну деталь народжування! І все згадується із великою радістю незважаючи на важкі болі. коли я народала то мої перші слова були : " Господи це не я народила, а я народилась!" Мені здається що це відчуття неможна порівняти ні з чим.

• Подобається Подобається x 15
  4. Nery

Nery Well-Known Member

Lucy, щиро співчуваю за пережите вами, і дуже рада за вас і ваше мале щастячко!
    Ростіть здорові і щасливі! Впевнена, наступного разу ви розкажете нам тільки хороше! :)

• Подобається Подобається x 6
  5. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

за таку розповідь хочеться поставити +1000, а то і більше... і вам, і чоловікові, заслуга якого не менша... молодці! щастя вам і здоров"я!

З.і. ви якось готували промежину? (ну там масаж з олійкою чи щось схоже)

• Подобається Подобається x 19
  6. Leila

Leila Well-Known Member

В мене хоч чоловік лікар, але не гінеколог, ненаважився б вдома прийняти пологи навпаки затарабанив туди заздалегідь,хоча коли все позаду я б теж обидвох вдома родила, без "підтримки" медперсоналу і їхніх аналізів. Треба вірити що все буде добре, інакше і в ПБ не поможуть

• Подобається Подобається x 12
  7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

ВІТАЮ!!!!! Ви таааакі молодці, що слів просто бракує, я просто приголомшена вашою із чоловіком відвагою і витримкою!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 17
  8. Nery

Nery Well-Known Member

tslezinska, після вашої розповіді я вжееее хочу донечку, і родити хочу вдома!!!!!! такий позитив -аж слів нема!
    Дякую за розповідь, і ростіть здоровенькі! :)

• Подобається Подобається x 10
  9. Iryha

Iryha Well-Known Member

Ви молодець. Вітаю. Хай ваша донечка росте здоровенька та буде щаслива. Всього доброго Вам і вашій родині.:girl_smile:
    [u rl=http://www.malecha.org.ua/index.php?pid=27][іmg]http://www.malecha.org.ua/lines/calc/l_6.gif_b_1.gif_t_Mi__chekajemo__maljuka_t1_Vagjhtna_d_4_m_2_y_2009_c_1.gif[/img][/url]

[u rl=http://www.malecha.org.ua][іmg]http://www.malecha.org.ua/lines/kids/l_line14.gif_b_24.gif_t_Donechcjh_d_30_m_4_y_2002_c_1.gif[/img][/url]

Останнє редагування модератором: 22 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 7
  10. simona

simona Well-Known Member

Взагалі говорять і досліджували, що дитинка повинна народжуватись в тиші і при притупленому світлі, і що відразу повинна бути в обіймах мати довго, довго щоб відбувся звязок. Молодці, що наважились, а чоловікові окрема подяка і шана, бо не всі на таке пішли б, хоч шкода.

• Подобається Подобається x 21
  11. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

:)

Здоров"я мамі і лялі! (І татові уклін).

• Подобається Подобається x 16
  12. Christi

Christi Well-Known Member

Розповідь просто неперевершена. Ви просто молодці, не кожен на таке наважеться. Ростіть здоровенькі.

13. irushka

irushka Well-Known Member

tslezinska, вчора як прочитала вашу розповідь, то настільки була під враженням, що мені снилося те саме, тільки я в головній ролі:) Захоплююсь вашою витримкою і вашою сім`єю, шкода, що такі пологи не є звичним явищем для нас всіх. Десь глибоко в душі мрію теж про домашні пологи, але мої рідні, на жаль, ніколи-ніколи мене в тому не підтримають. Ви з чоловіком молодці, впевнена, що ваша доця віддячить за все те, що ви для неї зробили, своїм міцним здоров`ям і гармонійним розвитком. Цього вам і бажаю!

• Подобається Подобається x 29
  14. kitty

kitty Well-Known Member

В мене аж страх перед пологами пропав після такої розповіді! Такі розповіді хочеться читати частіше!!! Молодці!!!

• Подобається Подобається x 10
  15. Nadushka

Я в шоці !!! Ваша розповідь читалась лише на одному вдохові і лише в кінці був видих! Ви просто дуже сміливі та відважні , небагато таких зараз зустрінеш. А чоловікові вашому треба записатись у рекорди Гінеса! ВИ ПРОСТО МОЛОДЦІ! Здоров"ячка та процвітання Вашій сім"ї!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 16
  16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Ось це і є найкращими порадами для усіх плануючих ДП.

17. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

tslezinskо, ви молодці!!!!!:girl_claping:

Я такого навіть і несподівалася прочитати. Ви пішли на такий ризик... Я на таке точно ніколи б не наважилася... Але чому ви не хотіли перестрахуватися? Могли покликати додому якогось медика для страховки?!

Щастя вам і малечі, ростіть здоровенькі!!!

• Подобається Подобається x 3
  18. Nadushka

tslezinskо!Ви молодець у всьому! Сидіти і на другий день писати на дві сторінки свою історію про пологи , не кожен б захотів! Молодчинка!

19. Taska

Taska Well-Known Member

УРА!!! дуже тішусь за вас!

20. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Я думаю, ви заслужили тої радості, яку тепер відчуваєте. Саме в такі моменти і проявляється любов, сила волі і безгранична довіра одне до одного. (можна цей факт відразу занести в рубрику "чи довіряєте ви своєму чоловіку"):girl_smile:
    Щиро тішуся за вашу сім"ю:connie::y:

Статус теми:
Закрита.