Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Loyal

Loyal Well-Known Member

Відповідь: Розповіді про пологи.

А мене так само шили тими, що мали б розсмоктатися. Але лікарка таки зняла їх в день виписки... Відчуття не з приємних, скажу вам... Але після того як на світ народилась! Не боліло, не тягнуло - розпрямила плечі і пішла собі. Так що знімання швів не найгірший варіант, принаймні в мене

• Подобається Подобається x 1
  2. natka75

natka75 Well-Known Member

tanchyk і мене також такими ж зашивали, всі потім дивувалися чому?а я звідки знала,що треба і можна іншими....і їздила на знімання швів вже після виписки...а в кого родили???

3. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

В Леха Любомира Володимировича

4. lapocka

lapocka Well-Known Member

В половому розказували, як прийшла жїнка в якої почались перейми. то вона на весь роддом кричала. ХОЧУ ЛЕХА!!!:xaxa:

5. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

А я просила, щоб шви не знімали, нехай самі розсмоктяться... - просто вони боліли, а їхні всі ті штучки мені не подобаються...:umbrage: Коли приїхала додому через два дні швів вже не відчувала!!!:)

6. viltis

viltis Well-Known Member

О це так розповідь:))) Мені самій так радісно стало:))) Я теж хочу, аби моя розповідь була схожа на вашу:)

• Подобається Подобається x 5
  7. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

ой, яка купа позитиву!!!!

8. Люша

Люша Well-Known Member

Ви просто унікальна, у вас талант, народжувати дітей та розповідати про це так що "в роддом як на свято", суперрррррр.:y::y::y:

• Подобається Подобається x 3
  9. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Супер! Дякую за розповідь. :) Оце здатність легко родити! :)

10. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Цілком згідна! Шви знімали через тиждень (кесарський розтин). Поки були шви, то боліло більше і живіт був такий, ніби я ще тільки буду народжувати:)

• Подобається Подобається x 3
  11. kitka

kitka Well-Known Member

Ой, дівчата, прочитала ваші "вестерни" - аж мурашки по шкірі забігали від деяких моментів: кІно називається "Згадати все":xaxa:.

12. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

viltis, ждьомссс твою розповідь...:)

• Подобається Подобається x 8
  13. мамочка

мамочка Well-Known Member

читала вже багато позитивних відгуків про Данкова, всі його дуже хвалять, але хіба при огляді він не розтягує шийку матки пальцями??? це ж так будь-хто після такого огляду вродити може....
    я не лікар, але в мене таке враження що він вам сам зробив проблеми: спочатку визвав "своїм оглядом" перейми, коли дитина до цього ще була не готова, а потім операційна і КР
    для чого за 2 тижні до ПДР викликати пологи? дитина за цей час могла спокійно перевернутись і народитися природнім шляхом....
    все, можете мене побити:ninja::ninja::ninja:

• Подобається Подобається x 14
  14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Моя товаришка родила у Данкова двох своїх синочків і нічого він їй не розтягував і ще одна знайома також родила у того ж доктора нормально без розтягувань шийки матки.

• Подобається Подобається x 2
  15. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А це не тільки Данков тим грішить, це фактично стандартна процедура у всіх ПБ, більшість лікарів то роблять, бо їм нема часу чекати, поки жінка сама розродиться. Спочатку повертають і розтягують шийку, потім проколюють води, потім окситоцин...ну тут вже точно люба швиденько вродить! А як довго тужиться і не можу нормально дитину виштовхнути, то ще й прийдуть ліктем на живіт надавлять...бо конвеєр! (то все з власного досвіду, медінститут, бригада з 4 лікарів:))

• Подобається Подобається x 11
  16. Angel

Angel Well-Known Member

Данков "просто так" нічого не робить,а особливо КР,хіба як на то є важлива причина.в мене на показах УЗД як на сіднине положення була велика дитина,казали приблизно 3.700-800,і далі тягнути не було куда,так як мале з кожним днем набирає вагу.тому він напевне і відкрив матку шоб почалась родова діяльність(він стояв стіною шоб я родила сама!) але видно шось пішло не так,шо він скоренько мене в операційну запросив...а на рахунок,шоб дитина за 2 тижні могола ше повернутись-то абсурд(знаю шо були такі випадки,але не в мому).мала останні тижні в животі майше не рухалась,поштовхів ручками і ножками вже не було,тільки голову в ребра пхала,настільки їй було тісно:no::sad:. коли вже операція була закінчена,за кілька днів Данков О.В. сказав:"я дуже радий шо то всьо так вийшло,шо я зробив КР,бо то моголо всьо дуже плачевно закінчитись,ти б її просто не родила............"коли дістали малу,неонатолог був в шоці,вона настільки була зжата,шо її навіть немогли розрівняти шоб запеленати:sad: так моїй жабі було тісно)вона б просто напросто не розрівнялась шоб вийти з мене............тому я дуже рада шо всьо так сталось,і дякую Богу і Олегу Веніаміновичу шо всі живі і здорові:)

незнаю як на рахунок Данкова,в палаті зі мною леали дівчата"його" вже по 2 тижні і нічого він їм не відкривав і нікуди не спішив

Останнє редагування модератором: 3 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 24
  17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Зі мною теж лежала дівчина, народила вона через пару днів після мене, але до того часу лежала практично місяць, переношувала по всіх строках, в неї вже 43 тиждень був, і ніхто нічого не пришвидшував поки само не почалось.

• Подобається Подобається x 6
  18. Angel

Angel Well-Known Member

Я ЇЙ СПІВЧУВАЮ:8:

19. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Дівчата - я в Данкова лежала тиждень і народила аж на почату 42 тиждня вагітності!!! Ніхто нікого просто так не трогає - тим більше такий лікар, як він !!!:):):)

• Подобається Подобається x 6
  20. Jarina

Jarina Well-Known Member

я дуууже хотіла народжувати в Данкова, але....
    Він чи ненайкращий у Львові, тому до нього йдуть "толпами", він старається, робить чудеса.....а потім на нього ще й наганяють.:no:
    він жива людина насамперед і робити комусь проблеми, щоб було чим швидше?????? Вибачайте, але це смішно.....

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.