Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Розповіді про пологи.

Дуже гарна і позитивна історія. Тільки одне не розумію, що то всім за капельниці ставлять????

• Подобається Подобається x 1
  2. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Та всім не ставлять, в залежності від ситуації. У мене була палата на 6 чоловік, то тільки 2-ом крапельницю ставили. :confused:

3. kati

kati Well-Known Member

а мені не ставили жодної крапельниці,жодного укола в попу чи живіт,нічого не пробивали і не проколювали:clapping::clapping::clapping: абсолютно природні швидкі роди ,дуже хороші спогади ,надіюсь другі будуть такіж:xaxa:

• Подобається Подобається x 11
  4. Olia

Olia Well-Known Member

Кажуть що другі роди легші від перших. В мене знайома народила другу донечку за пів години:). А от інша коліжанка третю дитину довго і важко родила:confused:

5. Loyal

Loyal Well-Known Member

Юлінька, молодець! Ну ти затрималась трохи зі своєю розповіддю - я вже думала пропустила. Ми ж на одному терміні були ;)

6. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Так, я знаю!!! Весь час перечитую твої дописи - всетаки ровесники :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Доречі в мене рідний брат Остап !!!:cool:

8. kati

kati Well-Known Member

ой незнаю незнаю......моя мама коли зі мною була вагітна,навіть дехто того іне помітив( я народилась в листопаді,літом животика не була,а осінню рід курткою видно не було),мама виглядала супер,ще всі казали що буде хлопчик( узі ж небуло тоді).,народила мене швидко і легко.....
    Через 6 років другі роди.....за вагітність поправилась як танк, пігментація, волосся полізло, зуби посипались.....а роди довгі,тяжкі, мала народилась не дихала пів т ора хвилини.....ЖАХ
    Так шо думаю все так як Бог дає.....

• Подобається Подобається x 11
  9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

О, приємно тебе знову тут бачити! :)

10. SovaBa

SovaBa noctua

Ксеню, розкажіть, будь-ласка, які там тепер після ремонту умови, як вам персонал, і які тепер розцінки, бо планую народжувати на Джамбула, в мене ПДР на 6 квітня, треба знати, до чого готуватися:)

11. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ксеня напевно народжувала ще до ремонту,бо Рібун пішла в декрет ще до ремонту,оскільки вона в неї народжувала,значить то було до ремонту.

12. амелі

амелі Well-Known Member

Здається, Рібун вже вийшла на роботу.

13. odree

odree Well-Known Member

Рібун вже вийшла на роботу. На УЗД вона працює за графіком: середа, п'ятниця від 15:00 до 18:00, а в суботу з 12:00 до 15:00. В пологовому напевне також працює. Буду мати точнішу інформацію - напишу

14. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Та Рібун не потрібна,просто питались в Ксені як там після ремонту,я написала якшо Рібун приймала пологи то ше було до ремонту ,значить вона незнає як там зараз,але може комусь інформація про неї згодиться

15. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Кому цікаво, на днях мені сказали, що Данков десь ближчим часом в Київ виїжджає працювати. Спішіть народжувати, поки не втік:)

• Подобається Подобається x 3
  16. SovaBa

SovaBa noctua

На рахунок Данкова- достовірна інформація??? Я в шоці, невже можу пролетіти, домовлялась з ним на початок квітня:-(.

17. Angel

Angel Well-Known Member

НЕЛЯКАЙТЕ ТАК:suicide::lol:,ЗАВТРА БУДУ В НЬОГО,ТО ВЖЕ НАПИШУ ТОЧНО...

18. SovaBa

SovaBa noctua

Ху-у-у-у.....аж легше стало! Телефонувала я Данкову по іншому приводу, між іншим спитала, чи правда що роддом 15.04 закривається на мийку, і чи моя домовленість в силі, бо ПДР на 6.04. Він сказав, що все Оk, значить до закриття ще буде. Бо прямо питати, чи міняє місце роботи незручно було... Яка я рада:-D, ще нема чого, а я довольна, як СЛОН!

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я би вам радила для підстраховки домовитись ще з лікарем з іншого пологового.... бо навіть якщо ПДР 6 числа... не факт що будете саме в цей день народжувати і що встигнете до 15

• Подобається Подобається x 2
  20. Angel

Angel Well-Known Member

Данкова 13 лютого остаточно вже небуде!!!!!:suicide:

Статус теми:
Закрита.