Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: Розповіді про пологи.

Jane, то вже, звичайно, не актуально, але...може на майбутнє згодиться...замість сидіння під час перейм треба стояти або знаходитись у положенні більш-менш вертикальному, бо:
    1. сидячи, коли дитина вже опустилася, ви тим самим давите дитині на голівку
    2. у вертикальному положенні діє сила тяжіння, так скорше буде розкриття

• Подобається Подобається x 5
  2. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Я би з радістю, але ходити чи стояти теж було погано((( Тому спасалась як могла (але сиділа не повністю, фактично на куприку тільки). А потім для швидшого розкриття, щоби ліки швидше поступали - то взагалі сказали лягти (крім того, лікар ще дитину на схватці коригував, то доводилось лежачи перечікувати - ото самий жах був)

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчатка, всі хто народили, я просто в захваті від вашої мужності і витримки!!!! Ви всі молодці. Маю велику надію, що колись і моя історія пологів "прикрасить" цю гілочку:)

• Подобається Подобається x 6
  4. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

1 пункт є вже міфом бо коли дійсно дитині зашкодить таке сидіння то мамі сидіти вже невигідно і вона не буде це родити а тепер взагалі сидячи (на спеціальному кріслі чи просто на краєчку ліжка) родять і виходить ваш 2 пунтк.

• Подобається Подобається x 3
  5. RubenRybnik

RubenRybnik Well-Known Member

рассказ моей жены про наши роды с комментариями, может кому будет интересно и полезно:)

http://mirtagroffman.livejournal.com/43231.html

• Подобається Подобається x 25
  6. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Гарна історія...:sad: а саме класне, шо з щасливим кінцем...
    а мені от цікаво, чому ви народжували у чергового лікаря???:confused:
    і чи "віддячувались" ви їй? :ninja:
    Народжували у Львові?:)

• Подобається Подобається x 2
  7. RubenRybnik

RubenRybnik Well-Known Member

это в чернигове было, и это был подарок моей мамы:), ничего в страданиях очищается карма, спасибо маме

• Подобається Подобається x 4
  8. Кішка

Кішка Well-Known Member

Привіт всім:crazy:Закінчивши всі справи,я маю на увазі хрестини своєї малечі:rus: і здачу документів на допомогу :p я взялась за розповідь про пологи:clapping: Зрозумівши щось підозріле на схватки я поїхала у пологовий з речами:) після огляду лікаря і клізми мене поселили в палату де були пузатіки які от от мали народити:no: В мене нив живіт і хотілось прилягти але як тільки я лягала мені ставало гірше Лікар сказав що зайде пізніше а я тим часом знайомилась з вагітними і ходила то взад то вперед по коридору бо дуже нервувала і мені так було легше. Коли схватки стали сильніші я перезвонила лікарю,він подивився і сказав що відкиття на 6 см і ми йдемо в родзал.Там я дальше намотувала кілометри по родзалі і лікар слухав серцебиття дитинки, дивився мене на кріслі та підтримував мане поки на прйшов мій чоловік:clapping:Підтримка від чоловіка це супер:clapping::clapping::clapping:хоч планувала я народжувати сама. Ось прийшов час народжувати а я з трудом тужилась,нервувалась що у мене не получається і переживала за дитинку і старалась...Коли я побачила свою донечку радості не було меж:radist::radist::radist:вона лежала у мене на животі і тихенько сопіла...це щось неймовірне!!!!! Я ДУЖЕ ВДЯЧНА СВОЄМУ ЛІКАРЮ І СВОЄМУ ЧОЛОВІКУ ЗА ЧУДОВИЙ МОМЕНТ У МОЄМУ ЖИТТІ!!!

• Подобається Подобається x 22
  9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Кішка, молодець що написала, а все ніяк з часом не зберусь...... в мене вийде довга розповідь..... але лялька моя зовсім не лишає мамі часу на форум.......

• Подобається Подобається x 11
  10. Кішка

Кішка Well-Known Member

Я ТАКОЖ ХОТІЛА НАИСАТИ БІЛЬШЕ АЛЕ МАНЮНЯ ПОЧАЛА РУХАТИСЬ І Я СКОРОТИЛА РОЗПОВІДЬ БО ДУМАЛА ЩО ПРОСНЕТЬСЯ І Я НЕ ДОПИШУ. А ВСІМ ПУЗАТІКАМ БАЖАЮ ЛЕГКИХ ПОЛОГІВ!!! НІКОЛЬ Я ЗАБУЛА ПРИВІТАТИ ВІТАЮ!!!:clapping::clapping::clapping:ЗДОРОВЯ ВАМ ОБОМ І ЩАСТЯ!!!

• Подобається Подобається x 7
  11. ірен

ірен Well-Known Member

о,наші синульки ровесники!!!

Останнє редагування модератором: 4 Січень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  12. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Дівчата, не оффтопте, будь-ласка. Це гілка для розповідей про пологи.

• Подобається Подобається x 3
  13. SovaBa

SovaBa noctua

Перепрошую, дівчата. Angel, якщо будете писати, пишіть, будь-ласка,у відгуках про пологові будинки,лікарів... Дякую:)

• Подобається Подобається x 1
  14. kitka

kitka Well-Known Member

:clapping:Ніколь, Ви - молодчинка!:clapping:

• Подобається Подобається x 7
  15. Лідочка

НІКОЛЬ - ДЯКУЮ!!!!! Дуже гарна розповідь. Ще раз вітаю. Дуже за вас з малечею і чоловіком рада. Так тримати!!!!!:)

• Подобається Подобається x 4
  16. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ото справді. В мене перші слабесенькі натяки на схватки почалися в 9.00 вечора, власне схватки - в 3-тій годині ночі, в 6.00 мене завезли в пологовий, а в 8.30 народилася Яня.
    Я теж народжувала в Олега Веніаміновича на Джамбула, то було ще до ремонту, до м"ячиків у родзалах, до двомісних палат... Там, де я лежала, нас було 9:xaxa:. А народивших усе прибувало і прибувало:), і їх клали в коридорі...:8: З нашої палати жінок виписували на 5-6 день, мене і ще одну жінку виписали на 7-й. То нас перевели в іншу палату, а тих багатостраждальних жінок з коридора - в нашу.

• Подобається Подобається x 6
  17. odree

odree Well-Known Member

А окситоцин в ампулах по 1 мл. І його і ше кілька препаратів вводять в ту велику банку, на якій звісно що не пише, що там є окситоцин. Крім окситоцину вам ще ввели знеболююче (швидше за все промедол), від якого ви "вирубувалися" між переймами.

Спосіб застосування скситоцину та дози. Аби викликати пологи окситоцин звичайновводять внутрішньовенно крапельно. Використовуючи інфузійний насос, длязабеспечення точної швидкості введення.

Крапельне введення окситоцину при пологах здійснюється так:

готують розчин препарату, розводячи вміст однієї ампули (5 МОокситоцину) в 500 мл стерильного 5 % розчину глюкози або 0,9 % розчину натріюхлориду;

інфузію починають зі швидкістю 8 або 10 крапель на хвилину, потімшвидкість інфузії поступово збільшують, залежно від характеру плоговоїдіяльності, кожні 5 або 10 хвилин на 5 крапель, але не більше 40 крапель нахвилину.
    При внутрішньовенному введенніпрепарату при пологах з початку краплинного введення рекомендують застосовувати спазмолітичні та аналгезивні засоби (промедол, апрофен та ін.)

• Подобається Подобається x 10
  18. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Ніколь, ви справжня жінка.:) Молодець - багато-багато разів. І чоловік ваш теж молодець :) Ще раз здоров"я Юлічці !

• Подобається Подобається x 2
  19. амелі

амелі Well-Known Member

Ніколь,вітаю!А кололи вам через крапельницю найпевніше,що окситоцин, а потім для того,щоб на активну фазу пологів не вимучилися,і на початку відпочили- промедол.При стимулюванні перейми надзвичайно болючі ( маю з чим порівнювати- 10 годин природніх перейм ніщо в порівнянні з 6 годинним катетером у вені опісля).Але основне-що мама і малюк здорові і лікарем залишились задоволені.Вітаю!!!

• Подобається Подобається x 5
  20. Лідочка

Як то нічого особливого????Пологи - то таїнство, а воно саме по собі вже дуже особливе!!!!!!!!!МОЛОДЕЦЬ ВИ ОЛІЧКА:)

Статус теми:
Закрита.