Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Розповіді про пологи.

а я згадую свої пологи з посмішкою...коли доця сопе біля циці,я глажу її по голівці і згадую,як вона з'являлася на цей світ,як я відчувала,що вона вже на старті,як вперше побачила...це так гарно! а природа так все придумала,що пологи (біль,якщо був) забуваються і пам'ятається лише чудо народження.для мене мої пологи-то все було як під дією якогось наркотику,ніби не зі мною або уві сні...до початку активних перейм по 1-2 хв-все ше пам'яталося,а потім і до того як проспалася-як в тумані.

• Подобається Подобається x 14
  2. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

все у відгуках про пологові будинки, там більш інформативно. а боятись не треба - це просто логічне завершення одного з етапів і не обов"язково боляче (мені боліла тільки епізіотомія, ну і складновато не тужитись, поки не можна)

• Подобається Подобається x 3
  3. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

І в моєму випадку було найскладніше то не тужитися, коли нестримно і несамовито тужить:8::xaxa:

4. viltis

viltis Well-Known Member

Я плачу.....серйозно....така щаслива за Вас, ніби сама пережила....обов"язково чекаємо фото богатиря....Ви просто молодець!

• Подобається Подобається x 4
  5. bibrka

bibrka Well-Known Member

Дякую!!

Фото сина є тут: http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=381743&postcount=1303

Зараз йому п'ять, і він вже дууже серйозна людина. :) В березні 2006 року в нього з'явився брат Владислав (КР вже у Львові, на Дж.Вашингтона). А ближче до Нового року чекаємо на сестричку для наших хлопців.

• Подобається Подобається x 20
  6. viltis

viltis Well-Known Member

О, то ви зараз якраз друкуєте другу розповідь?:)

7. bibrka

bibrka Well-Known Member

Поки що ні. Просто порівняно з першим "тріллєром" другі пологи (КС) були якісь навіть нуднуваті: все розплановано, передбачувано... Відчуття й емоції знайомі...

В пологовому другий раз вразило до глибини душі тільки одне: перша зустріч. Які ж вони виявилися несхожі, ці новонароджені братчики! Артур був довгим, худющим (тільки щоки були ледве не по плечах), і дуже смаглявим. Владислав (4100) зі спинки більш за все нагадував апетитну сардельку: товстенький і рожевий. Такі різні, а любимі однаково сильно.:)

...Вмираю з цікавості перед першою зустріччю в третій раз.:xaxa: Не так вже довго лишилося чекати.

Останнє редагування: 20 Вересень 2008
    • Подобається Подобається x 21
  8. Іруня

Іруня Well-Known Member

Два синочка і лапочка дочка:shy:

• Подобається Подобається x 5
  9. bibrka

bibrka Well-Known Member

:connie: Ну. Я прямо своєму щастю не вірю. Хоч би на УЗД не помилились! :xaxa:Хоча, і хлопчику теж усі в нас будуть раді.

• Подобається Подобається x 6
  10. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А зараз у вашого хлопчика все добре?

11. bibrka

bibrka Well-Known Member

Так, все добре. Після народження було все ОК, і з неврологією в т.ч. Наші проблемки почалися згодом. Я так розумію, що їх спровокувало не досить збалансоване штучне харчування. Кілька років мав дизбактеріоз, але вже рік як переріс, і ми забули про ту біду.

12. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Така душевна розповідь, зрештою як усі тут.
    Ви молодець, а я тут всю клавіатуру підмочила.
    А ви фото своїх донечок в маленькі чада виставляли, бо щось не пам"ятаю. Хотілося б з ними познайомитися.

• Подобається Подобається x 7
  13. мамочка

мамочка Well-Known Member

ДЯКУЮ!!!:clapping::clapping::clapping: Браво!!!

Мріяла прочитати саме вашу розповідь про пологи...
    Здивувало оце:

Чомусь завжди думала, що вагітна двійнею з 6 місяця вагітності ледве до туалету може сама дійти, а про базар:shutup:

Чи плануєте ще мати діток?
    В родині були багатоплідні вагітності?

14. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

фоток ще не виставляла, бо руки не дійшли, але обіцяю, що покажу своїх красунь:)

• Подобається Подобається x 2
  15. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

:

Вагітні двійнею різні бувають:D
    Теоретично так воно і повинно бути, лягаєш і лежиш (як правило в лікарні), але в мене так не виходило, мені простіше було активно проводити час, ходити на роботу, спілкуватись з друзями.
    Щодо планування дітей, то зараз твердо кажу НІ, але не зарікаюсь, зараз занадто свіжі спогади про перший рік малих.
    Щодо родини, то в моєї мами двоюрідні сестри двійнята, а якраз двійнята по жіночій лінії передаються, а по чоловічій блинятка:).

• Подобається Подобається x 5
  16. Златка

Златка Well-Known Member

Lyudik, до сліз зворушлива розповідь і надзвичайно оптимістична :clapping: Прочитаєш і думаєш собі: "в мене теж все буде добре" ;) Ми з чоловіком, між іншим, перед першим УЗД були в приємному очікуванні: "а може двоє? :)" Зараз чекаємо доцю, і думаємо: "а може потім ще буде двоє? :)"
    Здоров"я Вам і вашим діточкам :radist:

• Подобається Подобається x 6
  17. natka75

natka75 Well-Known Member

Lyudik,дуже класна історія!!!Здоров"я донечкам твоїм!!!Я теж як матиму більше часу - опишу тут свою історію, в якій я теж не встигла дуже настрашитися))

18. anka

anka Well-Known Member

19. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Щиро дякую всім дівчатам за хороші і теплі слова. Я теж колись ще в дитинстві мріяла про двох діток зразу:), можливо тому, що була однією дитиною в сім"ї...
    Тепер навіть не можу уявити як це одна дитина, коли їх двоє!!! Але, однозначно, завжди тішусь, що не троє!!! Маю два приклади трійнят знайомих... ось їх мамочкам важко...

• Подобається Подобається x 2
  20. Златка

Златка Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.