Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Радість

Радість Well-Known Member

Відповідь: Розповіді про пологи.

Це ж також стимулюючий препарат.

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

хай буде і так,але не думаю шо він робить якусь велику шкоду,іначе мені би його не всадили,бо як зазначив був п.Левандівка-вони "своїм" зле не зроблять.то по-перше,а по-друге,лікар робив все,щоб родилась здорова дитинка без патологій і як показує практика(шо і підтвердив мій чоловік) у Данкова народжуються здорові діти,він сам каже "п..ка заживе за пару днів і все",а лялі легше народитися коли прохід ширший(це щодо розрізів під час пологів).я його підтримую в тому,от сьогодні вже 6 день після пологів,а я вже сижу,тягне трохи,коли пчихаю,але ж скоро заживе,а доця здоровенька!!!!!

• Подобається Подобається x 8
  3. julchyk

julchyk Well-Known Member

Можете "закидати мене помідорами", але картина перебігу Ваших пологів абсолютно точно відтворює картину перебігу пологів моєї близької родички у червні місяці на того ж Джамбула тільки у лікарки Рудик- те ж питання ,"ну що, будемо родити сьогодні", те ж проколювання пузиря, бо він плоский, а може й води підтікають, ті ж уколи з атропіном , тільки у кількості 3 штук в період з 20.00 до 1.00, та ж "просто" крапельниця в 1 ночі, бо активних перейм так і не було , та народження через півтори год після "просто крапельниці" доці те ж не без участі розрізу,бо так дитинка скорше вилізе, а у мами все позаживає.

• Подобається Подобається x 7
  4. levandivka

levandivka З яйцями...

Дійсно!
    Добре що до кесаря не розширив.
    И в воздух чепчики бросали... (с)

А чо ви дивуєтеся? Конвейєр...

• Подобається Подобається x 7
  5. Анута

Анута Well-Known Member

почитала в неті... виявляється його використовують для абортів до 20 тижнів.

• Подобається Подобається x 2
  6. Радість

Радість Well-Known Member

Я так розумію, щоб матку стимулювати. А коли саме, значення немає.

7. Анута

Анута Well-Known Member

Радість, напевно. на різних строках для різної цілі, але для викликання пологів: передчасних (аборт) або таких

8. Aster

Aster Well-Known Member

Не всім. Я народжувала на Джамбула - нормальні лікарі крапельниць просто так не ставлять.

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я просто написала розповідь про свої пологи,а ви маєте право робити всякі висновки...та я всім задоволена,і тим як пройшли пологи,і лікарем,і акушеркою,а найбільше дитиною!не хочу шукати чогось негативного і "неправильного" у своїх пологах...все позаду і все було добре,чудо народження сталося і тепер мене турбує лише процес виховання і росту дитини!

якщо не секрет-то в кого?хто цей "нормальний" доктор?

а які це "нормальні"?

• Подобається Подобається x 4
  10. V_L_A_S_T_A

V_L_A_S_T_A Member

olenkastar, дякую за розповідь про пологи!!!! отримала багато позитиву. Нас кладуть в лікарню до пологів - знайшли кучу проблем. ми шукали моральної підтримки і знайшли. Ви молодці.:rolleyes:

• Подобається Подобається x 3
  11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Я настроювалася на те, що не буде боляче, всю вагітність. Була впевнена на 100%, що болю не буде. Але такого болю, як під час своїх пологів, ворогу не побажаю. Просто в кожної жінки індивідуальний больовий поріг. Щодо чітких вказівок акушера, то їх як таких не було. Акушер просто час від часу заходила дивитись, чи вже чубчика дитини не видно. Нічого не говорила. А лікар (Данков) не був присутній під час пологів взагалі.

• Подобається Подобається x 1
  12. julchyk

так Данков на Джамбула найкращий.Куди вже там нормальніші за нього.

13. Яська Березнева

Біля мене в палаті лежала молода жіночка. До неї лікарка, яка приймала в неї пологи, регулярно підходила, питала, як самопочуття, оглядала, пояснювала, що після пологів бажано пити воду, а не соки, що до місяця часу не можна піднімати нічого важчого за свою новонароджену дитину, коли і як правильно зціджуватися, що таке лохії (кровяні виділення з матки) і т.п. До мене Данков підійшов тільки один раз за 7 днів, оглянув, нічого не сказав і пішов.
    По ідеї, лікар повинен бути присутній біля жінки під час пологів, повинен вести пологи, підказувати, коли тужитися, коли не тужитися, як розслабитися і т.д., нє? А не покласти на крісло, забратися і піти. А потім прийти, витягти дитину, зашити і знову забратися і піти. І жодного разу не підійти і не поцікавитися, як ти, що ти і т.д.
    Десь через півроку після власних пологів я прочитала в газеті статтю про здорову жінку-інтелігентку, яка народила розумово неповноцінну дитину через те, що під час пологів не був присутній лікар, просто поклав її і пішов, і десь на якомусь етапі пологів щось у неї пішло не так, і ось результат.

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Тю...
    Луччє б не підходила...

Харроший додаточок до підтримки. А може варто пошукати іншого дохтура, який поменше проблем знайде?

15. Натуся

Натуся Well-Known Member

Я давно хотіла написати про свої пологи,але все ніяк не вистарчало ні часу ні бажання то згадувати,і от тепер,читаючи розповідь Натасі,усе згадалося,я як про себе читала http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=364993&postcount=566
    тільки є певні відмінності:
    1)роддом-Мечнікова,лікар-Верхівська С.М.
    2)я була сама,без чоловіка
    3)схватки періодичними були вже на перші сутки,а матка все не відкривалась
    4)я не рвала після стимуляції,але тужити теж зарано почало,відчуття ті самі...
    5)не давали під язик таблетки
    6)тужилась правильно
    7)дитина була обмотана навколо шиї
    8)робили епізіотомію,видавлювання
    9)ще сам процес зашивання...:shutup::shutup::shutup:
    10)я таки знайшла силу розридатися від щастя,що моя кнопа нарешті народилася:shutup:
    11)повністю згідна з фразою:
    12)все почалося 23 жовтня 2007 року вночі,десь біля 02.00год,закінчилось о 15.40год 26 жовтня.

Пи.Си.:Хотіла ще щось додати,але забула...:cowboy:Як згадаю,то допишу

16. julchyk

Мдя, ну тоді на Джамбула я просто не знаю до кого треба "попадати".

17. Натуся

Натуся Well-Known Member

Не так?Точно?Ви маєте дар (чи то наказання )відчувати чужий біль?Я всю вагітність себе настроювала на те,що то-природньо і не болить...Фіга...В кожного свій больовий поріг,а вагітним теж скажу- налаштовуйте себе на позитив і все буде ок!

18. Яська Березнева

19. Aster

Aster Well-Known Member

моя розповідь про пологи вже давно є у відповідній гілці.

котрі не заважають нормальним пологам крапельницями "для профілактики" :)

Останнє редагування модератором: 12 Вересень 2008
  20. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Незнайомка, а інформацію стосовно ПБ і лікаря де можна знайти?:)

Кожен раз читаю, мене якесь хвилювання охоплює - трохи страшнувато:) Але, як подумаєш, що потім це чудо,яке зараз так активно копає тебе в печінку , можна буде побачити і потримати, зразу заспокоюєшся:)

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.