Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Відповідь: Розповіді про пологи.

А ще легше просто не звертати увагу на КАРМУ :) ;)

• Подобається Подобається x 7
  2. bora

bora Well-Known Member

Ну але і на допис можна не звернути увагу.

Додано через 2 хвилини
    Хм. дійсно. для чого тут бачити - читати, давайте просто будемо додавати-віднімати карми і тішитись, що ми маємо таку забавку, а не обмінюємось насправді думками.
    Я не її зняття помітила, якби можна обнулила б взагалі, а негатив до допису людини якої я в очі не бачила навіть тут.

До речі, Ви теж якось не надто оминули увагою мою скромну персону))
    Знесіть це все краще - воно не в тему.

3. мацьопка

мацьопка Well-Known Member

Я до Вас теж не зверталась. Просто висловила своє ставлення і свою думку. Маю на це право.

4. Lady

Lady Well-Known Member

скажіть, а ви в скількох лікарів консультувались щодо пологів? Можливо не все так погано і ви зможете природньо народжувати, потрібно проконсультуватись і в інших лікарів. Ви ж знаєте які у нас лікарі, не всі хочуть брати на себе відповідальність їм легше кесарево зробити.

• Подобається Подобається x 1
  5. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

І знову я плачу від радості [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  6. Nata

Nata Well-Known Member

Boro, не переймайтеся так! Просто те, що Ви написали обурило людей, справді, треба знати ситуацію, різне в житті буває. Я не раз чула від жінок, що хочуть кесарське, аби не мучитись. Наївні.
    Знаєте, я дуже переживала, що не змогла народити сама, з другим я впиралася до останнього, але не змогла відстояти свого права, знову кесарили. Зате у мене росте два чудових синочки!
    Коли думаю, що старшого могло б і не бути, якби я вперлася, що родитиму сама, стає страшно.

Додано через 42 секунди
    І спосіб Левандівки тут би не допоміг, бо не ризикують люди народжувати дома після кесарського...

• Подобається Подобається x 11
  7. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

ще й як ризикують. і народжують.
    Це я не агітую в жодному разі, сама з трьома кесарськими, просто для інформації.

• Подобається Подобається x 3
  8. Nata

Nata Well-Known Member

Ну не знаю, може і ризикують, але перерила багато літератури на ту тему. Акушерки, котрі ведуть домашні пологи, після кесарського не годяться. У цій справі "якось буде" не виправдано. Може бути добре, а може... і потім собі не пробачите.

• Подобається Подобається x 6
  9. Loyal

Loyal Well-Known Member

Зайшла я сюди прочитати як же там наші дівчатка народили...
    По-перше, поки знайшла - замучилась,
    по-друге, вже як би хоч сварились "по темі",
    по-третє - ви вибачте, але така вам "фігня" в голові. Сюди народ пише, щоб поділитись враженнями про пологи, щось цінне для себе вичитати, а вам карми в голові.

Додано через 3 хвилини
    А тепер по темі.
    Наші 2 останні розповіді про пологи дужжже сильно відрізняються.
    І що тут скажеш... Фарт попасти на відповідного лікаря? Мати гарну спадковість по "швидких" пологах? Впиратись руками-ногами від будь-яких мед препаратів?
    Будемо молитись, дівчатка і хлопчики!!!

• Подобається Подобається x 16
  10. viktoria

viktoria Well-Known Member

А я читала, литературу по домашним родам, что как раз берутся, если кесарево было не по реальным показаниям, такое есть и действительно спасают и детей и маму, но в среднем статистика (за рубежом)показывает , что необходимость в операции это 6% максимум 10%. В наших роддомах сейчас режут чаще и не поповоду, и тогда на вторые роды домашние акушерки берутся, естественно при соответствующей подготовке:)

11. Nata

Nata Well-Known Member

А ризик розходження шва? Звісно, мінімальний, якщо пощастить, то пронесе, а якщо ні? Що тоді? До лікарні з дому не довезуть. Тому не дуже хочуть ризикувати.
    А з приводу
    то можна посперечатися. Звісно, різні лікарі бувають і дай Боже на таких не попадати. А операція - штука серйозна і не думаю, що жінка так просто годиться, завжди можна отримати грамотну консультацію в іншому місці.

• Подобається Подобається x 2
  12. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

лише у випадку, коли до операції готують заздалегідь. Ситуація, коли води відйшли, розкриття і схваток нема - на стіл, є типовою, і тоді про консультацію в іншому місці не йдеться.

13. mamatu

mamatu Well-Known Member

нарешті дочекалися розповіді, а то самі балачки!:)
    дуже гарна історія. ви просто молодчинка!:clapping:
    останній абзац раджу усім почитати, адже і правда від настрою так багато залежить.:)

• Подобається Подобається x 5
  14. Loyal

Loyal Well-Known Member

Важкувато ж їм довіряти після всього тут попередньо написаного...
    Leila - ти молодчинка! Ще один приклад, що гіпертонус не є страшною проблемою!

15. bora

bora Well-Known Member

Я пропонувала знести ці сварки, але розповісти ВСЕ, чому я прогано ставлюсь до противників кесаревого не можу.
    Повірте, не всі жахи можна викладати тут - адже їх можуть прочитати ті, кого не варта лякати. І ті жахи які були при мені були з вини лікарки, яка була сильною противницею кесаревого. Скажу одне - мені шкода психіки матері і втраченого життя дитинки - цього можна було уникнути. Зрозумійте - на щастя на форумі пишуть тільки позитив, якби він тяжко не давався. Ті хто пережили інакше - тут не стануть не читати ні писати. Тому я не перестаю обурюватись противникам хірургічного втручання - отак запросто, в житті нічого не буває насправді. і так однозначно.

Бажаю всім суперлегких перейм і керуватися тільки здоровим глуздом у питанні протипоказань.
    В куті всього має бути - життя, а не забобони чи сліпе материнське бажання.

Десяток набереться, я з тих хто постійно під їхнім наглядом.

Мацьопці - своє ставлення потрібно обгрунтовувати, якщо Ви прийшли сюди спілкуватись.

• Подобається Подобається x 8
  16. Loyal

Loyal Well-Known Member

Є і той же негатив - за його допомогою можна знати від чого застерігатись. Просто дійсно не варто його тут дуже розмусолювати, бо всі полетять кесареве робити. Як і одна моя знайома, яка мала затяжні і важкі в деякій мірі пологи...

• Подобається Подобається x 4
  17. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

ми ж не обгрунтовуєм +1 до карми, то чому такий наголос на -1 ??????
    І взагалі тема дуууже засмічена, модератори, почистіть, плз таку хорошу тему!

• Подобається Подобається x 19
  18. Олька

Олька Well-Known Member

Молодчинка!!!!!!Ростіть здоровенькі!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 8
  19. Ksani

Ksani Well-Known Member

Вітаю Вас із народженням донечки!
    Кажуть, що вага дитинки залежить від спадковості, Вашої або чоловікової ваги при народженні. Цікаво, чи для вас це справджується ? І ще, який лікар приймав у вас пологи ?

• Подобається Подобається x 2
  20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В моєму випадку це не справдилось-я народилась з вагою 3200,а чоловік -3600.Якби мене не стимулювала,доця би ще більше набрала.Лікарем був Годиш Олександр Ярославович.Дуже мені сподобався і як людина,і як лікар.

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.