Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Обговорюємо пологи

я цього не підкажу.
    знаю, що багатьом вагітним вона імпонує тим, що любить звертатися "котик-зайчик" і т.п, особливо на допологовому етапі. Тому , незважаючи на її стиль ведення пологів, є і позитивні відгуки- саме через оцю увагу.

так, у внутрішній медичній карті пологового вони зобов язані все записувати. Проблема лише в тому, що вагітній таку карту не показують. А у виписці для ЖК такі дані не передбачені.

2. Nana11

Nana11 аспіранточка

Згоду в 99% випадків, вони приносять підписати наперед, ще перед тим як шось сталося, щоб у випадку чого мати чим відмазатися.:girl_feminist:

3. Oddly

Oddly Well-Known Member

І взагалі часто пишуться "стандартні" дані, такі, щоб все гарно виглядало, щоб "як книжка пише".
    Наприклад, як насправді почалися пологи, скільки тривали і т.п.

4. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

В мене теж питали дозволу, навіть як брали кров з пальця на гемоглобін то теж питали дозволу. Ну мені повезло бо я родила в Рівному в такому пологовому що там дотримуються всіх інструкцій і проводилось все максимально природньо тому ніяких ліків мені не кололи.
    Я теж була дуже до всього любопитна і задавала лікарю забагато питань, то він казав що таких відповідальних породіль ще не бачив.
    А я просто "видирала" ту картку з рук лікаря і медсестер і перечитувала чи там все вірно записано.

5. мамочка

мамочка Well-Known Member

Моя дитина мала 2-3 царапини на голові. Думаю то Юрченко так води пробивав.

6. tasha

tasha New Member

В моєї співробітниці у дитини теж були царапини, води пробивали.

7. Mammy

Mammy Well-Known Member

І у нас була одна царапина, я б сказала невеличка ранка. Тільки не знаю, чи то коли води пробивали (сумніваюсь), чи коли розрізали (скоріше те, бо голівка вже була майже зверху, ніяк не могла пройти, от і зробили один розріз)

8. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

У відгуках про "нашого" лікаря декілька раз згадується, що голівку подряпав дитині, думала - випадковість. Але то, мабуть, такий у нього "фірмовий почерк", бо і в синочка були подряпини.

9. сніжна

може бути, якщо лікар не заморочується акуратністю, робить то "на автоматі"- шийка матки привідкрита, кюретка елементарно туди входить, плідні оболонки нервових закінчень не мають- вагітна нічого не відчуває. Інколи такий ризик є, якщо плідний міхур- плоский. Тоді дуже обмежена кількість передніх вод і голівка дитини майже притиснута до плідних оболонок. В такому випадку амніотомію треба проводити особливо акуратно ( принаймні у мене власне була така ситуація, але ніяких подряпин на голівці дитини не було. Правда, сама процедура тривала досить довго).

В той же час,царапини можуть бути зроблені і при епізоотомії

10. Megan

Megan Well-Known Member

Бррр.. страшно думати. Мене так оглядали у районному ПБ, чула що щипнули, я дивлюсь, а в нього пару волосків в руках... а він такий невинний "ой, а він чорненький у вас".. ну не прибити?

11. сніжна

як? Тобто у вас вже не було вод, лікар розвів рукам плідні оболонки і відщипнув випадково у дитинки волосинки? якось мені це не укладається в голові навіть...

12. Megan

Megan Well-Known Member

Напевне так. Бо вод відійшло багато і швидко. Отакі м"ясники.. ще й лікарями, що рятують життя себе називають.

13. Orman

Orman Модератор-бомба

при мені обговорювали що там писати іншій породіллі. Чи то доношена чи то недоношена ...

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в мене по виписці з Дми - плановий КР без родової діяльності, 40 тижнів.

15. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

В мене було навпаки. Дали всі якісь папірці чоловікові підписати прям в родзалі вже на самих моїх потугах пояснили що це на отримання державної допомоги. А насправді один папірець був на дозвіл щеплення, який чоловік успішно і поспішно підписав,не читавши, що б чим пошвидше лікарі відчепились зі всякими папірцями і бути зі мною в процесі потуг. Так це привело до того що таки малому в ПБ поки я приймала душ вгатили щеплення БЦЖ. Дякувати Богу на той момент вакцини від гепатиту в них не було. Коли я спитала хто їм дав такий дозвіл, то мені показали папірець з підписом чоловіка.
    Дівчата, будьте уважними, що підписують ваші чоловіки.

16. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Атас, я в шоці.
    Мені в родзалі принесли на підпис згоду на "активне ведення третього періоду пологів". Перед тим добу лікарка "терпіла" мої відмови від всього підряд, включаючи дімедрол з ношпою, щоб поспати, тому була настроєна на війну за той підпис і в деталях пояснювала чоловіку, нащо може бути треба окситоцин після пологів. Сказала, що як буде кровотеча, то все одно і без підпису поставить його. Я не мала сили з переймами сильно вчитуватися в той документ, але таки пробіглася по змісту, чи нема там нічого "лівого". Не було.
    За щеплення взагалі ніхто не заікався, написала відмову і па-па. Сказала неонатолог, як до трьох місяців надумаєте, приїжджайте. Не надумали.

17. natysa

natysa New Member

Ой дівчата а в мене така ситуація,що я сама із себе шокована.Перша вагітність проходила добре.Друга також,ну а вже коли доходить до пологів я сама собі дивуюсь що це так у мене.Думала що передвісників вже небуде,але помилилась,23 грудня поїхала в пб,відкриття 1 пальчик.На саме Різдво почались схватки опять,що 15-10 хв по 1 хв.Через 4 години пройшо.Вчора поїхала вже з інтервалом 5 хв між схватками,я така рада думаю ура вже,а тут на тобі відкриття навіть не на два пальчики!Дали укол і сказали їдь додому.З малою я такого немала,мене як сватки зловили то вже й родила,а малий хоче побавитись з нами!Дівчатка у вас в когось так було?

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Капєц, я в шоці:
    "Дівчата, будьте уважні в процесі потуг! уважно читайте що дають підписувати вашим чоловікам"...нє, ну то тільки в наших пологових таке можливо...напевно...

19. WildWind

WildWind Member

Я так щось 2 тижні мала, а може і більше, тільки нікуди не ходила, може і відкриття було... Поїхала в пологовий, вже як були перейми що 5 хв, що тривали практично всю ніч. І то мені сказали, що зарано приїхала)))

20. natysa

natysa New Member

Мені вчора в пб всадили укол в попу і сказали їхати додому,що шийка ще неготова.Може завтра а то і через два дня будеш родити.Но після 15 числа з речима в пб!

Статус теми:
Закрита.