Обговорюємо пологи

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем guculyanka, 28 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: Розповіді про пологи.

Коли я народжувала, то акушерці давала 20 доларів, і педіатру також.
    З лікарем розраховувалась після пологів!

• Подобається Подобається x 1
  2. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я ще зі столу в родзвлі заявила що хочу ще ону дитину. Правда тепер вже не хочу так................
    Тепер я хочу ще двох:)

• Подобається Подобається x 17
  3. Panadolka

Ага, і я хочу тільки от жили б окремо то б і двох народила....ну і трьох!:radist: Страшенно діток люблю

• Подобається Подобається x 9
  4. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

На Мечнікова(майже 2 роки тому)

Панькевич Мар'яна Володимирівна(мені сподобалась!)Якщо зацікавитесь,то дам телефон.

Оскільки я не знала шо буду вже родити,то і при собі нічого немала.Дали мені ту лікарняну сорочку,то я чуть не здуріла(краще купіть свою!!!!!)

Мені в передродовій крім пити ніц не хотілось(мала з собою маленьку водичку). А потім мені ще десь 2 тижні їжа взагалі не лізла. Я просто не могла їсти.Але в тому ж роддомі лежала на підтримці вагітною,то годують там не дуже......

Ми лежали в двохмістній.Ліжка дуже не зручні і високі.В палаті було два ліжка,два дитячих ліжечка,умивальник і один пеленальний столик. Хотіли в платну палату,але не було місця. Води гарячої не було взагалі,тільки холодна і то не завжди.

В загальному роддомом не задоволена,але читала шо дівчата пишуть нібито там зробили ремонт...

Додано через 6 хвилин
    Я коли народила,то одразу спиталась в лікарки,що з мене. Вона сказала шо ціни за народження дитини немає,скільки важаю за потрібне і скільки можу собі дозволити.(дуже це сподобалось в ній). Я розраховувалась зразу(чоловік одразу передав гроші),але лікарка до мене ще постійно приходила і дзвонила після того.

• Подобається Подобається x 3
  5. Улянка

Улянка Well-Known Member

Самий не приємний спогад з лікарні це педіатр. На пологах була одна. А потім приходила інша. На Батальній. Пономарьова призвище. Мало того що вона приходила накурена настільки що несло за кілометр. Мало того що моїй дитині пупку "допомогли" відпасти, тобто його підкрутили через дві доби бо хотіли мене з лікарні випхати на другу добу. Просто того щоб "бабла побільше зкосити". Так та сволоч після того коли я їй дала 100 гривень ще й каже: "Коли ти зі мною розрахуєшся". Кажу "А я що не розрахувалась??????". Вона "Сто гривень????????"
    І за що? І чого їх не садять?

• Подобається Подобається x 22
  6. Nadijka

:eek: :eek: :eek:
    Треба їх:suicide:
    Ну ви їй ше щось додавали???

7. Олюська

Олюська Well-Known Member

Дівчата, а що ви купували малечі на виписку? Якщо холодна погода, то конвертика, мабуть, недостатньо, - треба ще замотувати в коцик чи ковдру?

8. Nadijka

Щодо зими не скажу ,бо ми народились в липні. Але ми мали такий набірчик як на хрещення і конверт. А ви напевно до того ще коцик такий дитячий додайте.

9. Panadolka

Коли нас виписували, то ми були в конвертику, і в тепленькому одіялку! То було 9 жовтня, але було дууууууже холодно!

10. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ще 50 гривень доплатила. Бо інакше не виписує. Зразу щось шукає в дитини."заліковує"

11. Panadolka

Докотилися називається! А їй легше стало коли їй дали ті 50 грн., мені здається воно їй ні в кут ні в двері!А от вам би вони хоч як-не-як але знадобилися!!!

12. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

А про право піти "під розписку" ніхто не знає :sad:

• Подобається Подобається x 6
  13. Улянка

Улянка Well-Known Member

Тай у тому справа, що коли нормальне відношення то й віддячитись фінансово при можливості не шкода. Але за що такі гроші я просто не розумію. Може за те що ми вже 3,5 місяці лікуємо стафілокок?

Додано через 2 хвилини
    Хм......Щось не подумала я.....
    Тоді взагалі важко було про щось думати. В голові тільки одне "Треба вириватися до дому."

14. Panadolka

Цілком з вами згідна!!!

15. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Пологовий (як і будь-яка лікарня) - то суцільна стресова ситуація, коли здебільшого раціо відключається, а інстинкти не завжди ведуть у потрібному напрямку. Медики то добре знають, і з того незле користаються.

• Подобається Подобається x 10
  16. Андріана

Андріана Well-Known Member

моя в грудні родилася,то я купила костюмчик білий,трошки теплий, таплу шапку і коцик,того дня був сніг:)

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

згадала ще пару приколів, звязаних з роддомом і пологами.
    я сама зі Стрия, пологовий у нас один, так що вибирати не приходиться.
    народила я донечку 4 січня, трохи мене розрізали і суворо наказали мити шви мінімум 3 рази на день.
    спочатку в туалет я сходити не могла взагалі, а потім почалася така діарея, що я в прямому розуміння того слова, не могла втримати то в собі.
    і от, на саме Різдво стався у мене такий "діарейний приступ", кидаю я дитину, лечу в ванну(якщо це можна так назвати, умови просто жахливі, якісь два душі нещасні, і замість самого душу стирчать просто шланги).
    от уявіть собі, я "з тим всім" влітаю туди, включаю воду, а як з гарячого крану, так і з холодного тиче один кипяток.
    спочатку я просто розплакалась, а потім стояла і сама сміялась з тої моєї безвиході.
    дитина десь там сама, а я стою, набираю в літрову баночку кипяток, і мало не дую на нього, щоб швидше остив.
    певно кочегар в котельні на Різдво напився, і пустив з обох кранів кипяток:)

• Подобається Подобається x 25
  18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Офтоп, але заділо за живе. Я вже стільки тут про лікування "стафілококу" тут писала. Сама була жертвою наших педіатрів, коліжанка теж трохи нею не стала, але я вчасно врятувала її дитину від фагів, антибіотиків, пробіотиків і іншого хотілося б назвати словом на букву Г. Так класно з нас гроші викачують.

• Подобається Подобається x 10
  19. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Зоряна, я з вами на всi 100%.
    Мамусi, почитайте про колiр дитячих как i заспокiйтесь!

20. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ми аналіз здавали. Спочатку один вилікували а потім інший був. Аналіз показав золотистий стафілококк в великій кількості. Доня дуже мучилась з животиком....

Додано через 6 хвилин
    Зоряно, може маєте цікаву інформацію, то напишіть будьте ласкаві в ПП.

Статус теми:
Закрита.