Обговорюємо пологи (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Січень 2013.

1. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Ги... бо вже злякалась, моя Олюська буде ,,вєчно бєрємєннна,,:girl_crazy::girl_crazy:
    --- дописи об"єднано, 21 Січень 2015 ---
    А ще скажіть, а нащо лікарі тягнуть плаценту? Чого не дають їй самій народитись? Чи може це бути причиною кровотечі?
    В мене були зовсім інші пологи і від коліжанкіних я просто в ужасі

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

є різниця, коли плацента відходить сама, а лікар в цей момент лише її підтягує на виході, і коли вона ще не думає відходити, а її тягнуть. В другому випадку кровотеча скоріше закономірна.

3. Emmy

Emmy Прямую до мети

Абсолютно нормально. Багато жінок виписуються з пологового з животиком, який виглядає на 6 місяць вагітності. Он, навіть гляньте на живіт герцогині:
    І якщо був КР - живіт теж буде довше спадати.

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Все дуже індивідуально, але згідно якихось там даних, то має час три-чотири місяці щоб зійти, якщо не перейде в жир. І зі слів лікаря робити для того нічого не потрібно.

5. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

якщо багато не набрати, то після КР у мене не те, що живота не лишилося, але й взагалі убавилося)))

6. Bree van deKamp

Я набрала багато, пологи природні(майже) але живік зник відразу

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

після Дми (КР, за вагітність +7 кг) виписувалась через 3,5 доби, живота не було взагалі.
    Після Сергійка (КР, за вагітність +5кг) живіт був "як порожній мішок" мійже 3 міс, не вагітний, але талії ніякої. я тішилась зимі і ховалась під слінгокуртку.
    Після Вірусі (нормальні пологи, за вагітність +15 кг) живота не було відразу після того, як вийшла плацента. А всі пророкували мені ще довго ходити животатою, бо різниця між дітками невелика і типу мязи не мали часу прийти в нормальний стан між вагітностями. Ну і живіт з донею був великий.
    Загалом, все по різному не лише у різних жінок, але і просто з кожною дитиною інакше

• Подобається Подобається x 4
  8. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Різниця між нашими дітками - 1 рік і 5 міс. Обидва рази живіт був таким, як до пологів, вже наступного дня після народженя дитинки. Під час першої вагітності я набрала 12 кг, під час другої - 17 кг. І м'язи живота не були сильно натреновані. Правда, об'єм талії трохи збільшився, але мені ще треба скинути кілька кілограмчиків.

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

винесла то сюди, щоб спитати
    Тобто лікар вам 19 годин вводив стимулююче? Але ж це навіть протоколами заборонено. Внутрішньовенна стимуляція проводиться не більше 9-10 годин. Навіть за цей час в організм йде кінська доза стимулюючого, яке проникає через плаценту і до плода.Якщо за цей час немає вираженого прогресу- це кандидат на КР.

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

А що може лишитись з жінки за 19 годин стимуляції? Це ж нестерпний біль, чи там і відповідна доза знеболення іде? @Ori а яка причина стимуляції на 38 тижні?

11. Bree van deKamp

От маю я одне питання
    Вичитала в темі ,, не раджу...,,
    Нащо йти в родзал і давати ставити капельниці і різні маніпуляції, ящо тобі ніхто нічого не каже і почуваєш ти себе файно? То тіко я така мудра? Дівчата, чому Ви не контролюєте СВОЇ пологи? Чому даєте лікарям робити собі всякі бякі?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

При чому, ще навіть за кілька днів до ПДП

13. Nimbell

Nimbell New Member

Дівчата, маю запитання. може не дуже по темі, але все ж таки. Хто буде родити в цьому році у Сімкіна Олександра Леонідовича або вже родив..? родила в нього у 2012 році. він тоді за кесарське казав 1000 доларів на всю команду їхню. але тоді це було 8000 гривень... а зараз? хто роди в нього після підвищення того курсу? скільки платили? на сьогодні 1000 доларів це ж вже не 8000 тис, а повний космос. Дякую за відповіді :)

14. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Це не моя справа,але може вам пошукати іншого дешевшого лікаря,так би мовити...У вас знову має бути кесарське,чи можуть бути природні пологи?

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

15. Nimbell

Nimbell New Member

в мене зараз 18 тижнів. роди на початок липня ставлять. попередні пологи вересень 2012 року. тоді він казав, що не вагітніти 3-5 років....але виходить, що між першими і другими пологами пройде 2,10 місяців.. і я трохи розгублена, якщо чесно...до кого звернутися..і як люди родять взагалі після першого кесарського... самі? чи також операція..????

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Цьомцьомка і після двох кесарських третього сама народила.
    Все від вас залежить. Від ваших можливостей, настрою, здоров'я і ще багатьох факторів.

• Подобається Подобається x 2
  17. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Думаю,ви так не переживайте,три роки між пологами це не є мало..Вам краще написати в тему Вибір лікаря для майбутньої мами,там описати свою ситуацію.Або в Для майбутніх мам-якраз там дівчата,які чекають малючків це все обговорюють. Ну і я взагалі не розумію,чого це платити в доларах,я давала в грн..Все залежить,чому у Вас було попереднє кесарське,чи можливі природні після цього...На форумі є дівчата,які самі родили після кесарського.Є навіть відповідна тема-Кесареві кесареве або чи є шанс на природні пологи після кесарового..пошукайте собі,почитайте..Думаю наші дописи перенесуть у відповідну тему,бо тут обговорюють пологи,які вже були.))))

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  18. Orman

Orman Модератор-бомба

після Варвари ще і на 4-ту добу була конкретно "вагітна", при чому все скоротилось і всяке таке. Варіант норми, коротше кажучи.
    п.с. я б не перев'язувала

19. Ori

Ori New Member

Домовлялись ми про спільні пологи з чоловіком. Та коли ми приїхали в пологовий, лікар нам повідомив, що карантин і чоловіка не впустили. Приїхали ми в 12 ночі з підтіканням вод і тренувальними схватками. Посадив мене на крісло і проколов води. Спочатку лікар давав якісь таблетки під язик потім медсестра там купувала різні препарати для капальниць, що будуть капати мені не відповідали, казали, що потрібно бо матка не відкривається. Я відповідала, що не хочу стимулювати пологи, що ми домовлялись, що все буде природньо, на що мені відповідали, що дитина без вод і народиться мертвою, якщо не стимулювати (обіцяв якесь легеньке стимулювання). Спочатку в одну руку, потім після огляду, були слова, що нічого не відкривається, накупили нових препаратів і вже було в дві руки.
    Про що зараз жалію:
    - що дала проколоти води (можливо потібно було зачекати до ранку і зробити УЗІ, так як тепер я думаю, що це все-таки були тренувальні схватки і ще не час мені було народжувати)
    - що не розвернулася після слів Федини, то їдьте в другий роддом і не поїхала на Батальну, адже там не було карантину і був би зі мною чоловік. Я не настроювалась на легкі пологи, але так, що не можна буде навіть вставати я не думала. Весь період під капальницями був як в тумані (сильна біль\відрубалась\сильна біль\втратила свідомість і так до потуг).

Щодо питання: Нащо йти в родзал і давати ставити капельниці і різні маніпуляції, ящо тобі ніхто нічого не каже і почуваєш ти себе файно? То тіко я така мудра? Дівчата, чому Ви не контролюєте СВОЇ пологи? Чому даєте лікарям робити собі всякі бякі?
    Коли ти чуєш від лікаря слова: не будете робити все як скажу, дитина народиться мертвою, готова на все, та вже і пізніше від болю і туману від перпаратів нічого не розумієш і повністю втарчаєш контроль за пологами, тому думаю важливо, коли б був хтось рідний поруч.
    Наступний раз, - тільки з чоловіком!

20. Nana11

Nana11 аспіранточка

Все залежить від мязів, якшо вони не при вагітності лише розтянулися то відповідно стануть зразу на місце, якшо мязи розійшлися то не стануть.

В мене ніколи не було живота, був красивий плоский живіт і прес, під час вагітності мязи просто розійшлися (діастаз мязів живота http://mama.ru/articles/rashozhdenie-myshc-pressa-posle-rodov), вийшла я з роддому з вагітним животом, і дуже неприємними відчуттями - ніби всі кишки назовні, принайменшому контакті боліло.

Але як тільки можна було роботи вправи я почала качати прес знову, зараз все стало на місце, і живота як не було так і нема. Але я читала що рідко, але буває, шо вправи не допомагають, тільки пластика.