Обговорюємо пологи (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Січень 2013.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Обговорюємо пологи (2)

цікаво, а після третіх - ще гірше?

2. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

є. Цілодобово. (Я була в палаті на 3-му поверсі)

3. Orman

Orman Модератор-бомба

ну кажуть, що чим далі тим сильніше ...

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

дуже обнадійливо :connie_pull-pigtail А серйозно, я зараз нічого не боюся, тільки отого болю при скороченні матки при годуванні в контексті того, що другий раз болить більше (я з малим реально обома руками трималась за бильця ліжка, куди далі?)

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а в мене навпаки)
    після других не відчувала скорочень, хіба в перші 2 тижні після пологів , час від часу лише.
    Першого разу скорочення відчувала протягом першого року, але приємні, зовсім не болючі.
    Думаю, то залежить від гормонального стану жінки і від того, що вона очікує/не очікує і т.п. від пологів/дитини.

6. Натуля

Натуля Well-Known Member

Мені вдруге не боліло сильніше. А прибуття молока взагалі не відчула. Хоча я точно знаю ЩО то таке:girl_wink:. Добре пам"ятаю відчуття коли груди раптом стали як два кавуни і розтяжки з"явились:girl_emo:. Вдруге груди були досить м"які. Ну зовсім по іншому ніж вперше.

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А в мене вдруге таки були болючі скорочення - я ще здивувалась, що настільки..Але лікарка сказала, що все ок, що при других пологах то нормальне явище. А момент прибуття молока - теж доволі болючий по відчуттях.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

В мене десь 3-4, але от під час годувань не боліло, тільки так легенько потягувало, якби спазмувало, але болів як таких не було.

9. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

а я не пам*ятаю аж такого болю, що перший, що другий раз боліло одинаково - помірно як при легеньких схватках, а от в тазу "кості ламало " конкретно і в копчику.

10. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

а таке може бути? а як тоді знати що воно прибуло? а то я по відчуттях щось гублюся :-(

11. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

во во, і в мене так обидва рази одинаково

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:49 ----------

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Угу, дуже боляче. Принаймні мене боліло більше за самі пологи й набагато сильніше, ніж після других. Я аж ліки брала, а то для мене величезна рідкість.
    Моя акушерка казала, що перші кілька діб після пологів болить усіх. Особливо після других-третіх і т.д. пологів.

13. Mammy

Mammy Well-Known Member

На Батальній в післяродових палатах вода цілодобово, в палатах. А от в патології з цим проблеми... Чи приїде лікар вночі-це залежить лише від нього...
    Після 2их пологів в мене теж поболювало,ніби як легкі перейми, але не сильно і не довго... Лікар в ПБ пропонувала знеболююче, я відмовилась, але зрозуміла, що буває дуууже боляче...

14. invisible

invisible Well-Known Member

У мене на третій день різко збільшилися груди десь напевно вдвічі і стали налиті дуже і важкі.

15. Plenilunio

А довго шви сходять?
    Ні, не так. Перефразую питання.
    Довго ТАМ приходитиме до тями після того всього? А то ні ходити нормально ні сидіти...
    Чи то знов ж таки індивідуально?

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Саме так. Залежить від того, як пологи пройдуть, чи будуть шви, як шкіра сприйме їх. То точно в кожного індивідуально.
    У мене різане гоїлося 1,5 місяці, а розрив - 7 днів.

17. Plenilunio

еххх... є і то і то (точніше тріщинка). А так хочется вже бігати нормально справами займатись :-(

18. glasses

glasses Member

Скажу так я особисто ходити на вулицю в штанях НЕ МОЖУ.
    Вчора були хрестини - так от дійти дійшла, туда і назад,а от стояти - цебуло жорстко. Це я вже була в спідниці. Правда, я ледь в неї влізла:girl_cray:

19. Almariel

Almariel Well-Known Member

вже через місяць було як завжди. я мала багааааато швів по рваних ранах.

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я мала тріщинку ( не розріз). Мені на неї наклали 2 скоби. Сиділа одразу ж (бочком). бігала в той же день без проблем. Єдине- до тижня часу часом трішки пекло при відвідуванні туалету. Але то тільки тріщинка. Шви гояться довше. І то залежить індивідуально. У мене братова при перших пологах мала розріз- ми її забирали з пологового на 5 день і вона ледве йшла до машини. А через рік при пологах банально порвалась по старих швах. Зате бігала по пологовому в той же день і на 5, при виписці майже не згадувала, що у неї шви.