Обговорюємо пологи (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Січень 2013.

1. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Відповідь: Обговорюємо пологи (2)

Моя свекруха розповідала що зі старшим сином вона лежала майже 2 місяці на Мечнікова з підтікаючими водами, вона впала зі сходів на живіт і коли дотягнули до 38 тижнів її стимулювали
    http://www.povituha.ru/notes.php?id=5

• Подобається Подобається x 1
  2. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

а я б тааак почитала, бо розповідей по сценарію підколов-підрізав-підтиснув-зашив і дякую бо живі ой як тут багато. А таких щоб дійсно більш грамотно підійти і отримати кайф то не дуже і розженешся :sad: Ну це якшо про ПБ. Бо домашні розповіді я тут дуже люблю почитувати (як і в іншій своїй накупленій літературі :haha:

3. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Не читайте того. Там кам"яний вік. Чесно. Я про ГВ читала, то ,,темнота,, повна.

4. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

зараз читаю Іну Мей Гаскін, то вона там описала можливі наслідки стимуляцій по конкретних препаратах, не знаю як народ під таке підписується. Та ще й тут не раз мелькало що вже сама прошу стимулювати бо тяжко носити бла бла. А от про катетер в неї ніц не знайшла, може ще не дійшла до того місця.
    А в нас в ПБ хіба лікарі хоч шось розказують про свої маніпуляції і загрози від них?

5. Isa

Isa Well-Known Member

Оце і я така:sad:
    Взагалі не розраховувала на такий перебіг подій,що спочатку води відійдуть...і не змогла взяти на себе відповідальність,та й поїхала...там не змогла відстояти,щоб не стимулювали...як сказала мені лікарка,що дає 6 год,бо через 12 год,вже мова про кр...от така лапша:)

Але так буває,що при стимуляції дитинка народжується здоровенька,мама теж без ускладнень,а при максимально природніх є якісь відхилення...на все воля Божа..

6. Ljlichka

Ljlichka Well-Known Member

дивлячись які форуми, після пологів почала читати в жж групу "лялечка" в мене очі відкрились,шкодую що під час вагітності не читала їх,було б набагато легше налагодити ГВ і намагалась уникнути деяких маніпуляцій під час пологів типу капання окситоцину, раннього перерізання плаценти, епізіотомії та інших здавалось б дрібниць, а насправді то було грубе втручання в пологи якого можна було уникнути. Якщо наступного разу дозволять народжувати самій я це все врахую.

7. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

загрози від маніпуляцій? ви що, щоб потім їм претензії виставити?

8. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

А хтось питає про них? починаючи від клізми і по накатаній...
    о, вони так розкажуть, що Ви будете впевнені що вони вас і дитя спасали ;)

• Подобається Подобається x 1
  9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Причиною інфікування найчастіше є не вичікування, а стимуляція. Це штучний гормон, нелюдський, і використання цього гормону має досить багато побічних дій.

10. Megan

Megan Well-Known Member

Ага, а крики які... Сивієш прям перед екраном...
    Після перших пологів сама собі дивувалась, що народила мовчки)

А детальніше?

11. Nana11

Nana11 аспіранточка

В наших ПБ ніхто чекати не буде, не те 72 години, навіть 12 годин, приїхали після відходження вод - зразу в родзал і стимуляція. В мене в 3 ночі води відійшли передні то в 8 ранку лікар вже кричала шо то капець, і як так можна безвідповідально пролежати вдома ше 5 годин!
    Зараз якби знову так само, то просто би поробувала походити і таки гуляти перейми.

Орман, а в Вас перший раз теж води відійшли спочатку? чи ні?

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Спазми сечового міхура, зараження, цистит.
    Від невмілого розміщення катетера наслідки очевидні, по ідеї. І якщо під час введення катетера буде розрив чи пошкодження тканини, то щоби виправити наслідки, може знадобитися операція.
    Чим довше катетер знаходиться в організмі людини, тим більший ризик виникнення небажаних наслідків.

Останнє редагування: 17 Вересень 2014
  13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

від катетера я мала уретрит. Це дуже неприємна гадість

14. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

про стимуляцію. до пологів відсиділа в ПБ цілий тиждень(42й). ніц мені не стимулювали. я навіть вже чекала того "страшного" професорського огляду, думал авось прискорить:girl_haha: але мене до нього не відправили))
    і коли почалися перейми(десь 7.30 ранку) я ще цілий день передихувала - ходила, лежала, гуляла ввечері з чоловіком довкола ПБ. аж десь коло 23ї вечора призналася медперсоналу, бо вже інтервали між переймами були маленькі. так ми в родзалі ще до 5 години перебули і народили нашу лялю 5.25. тобто-майже доба. ніц не кололи і не капали

15. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Начиталась я тут про клізми, катетри, то аж моторошно стало. Мені нічого близько такого не робили. В туалеті була за 2 год до народження сина, а після пологів за 4 години десь приблизно встала і пішла в туалет, трохи то було неприємно перший раз, але потім все ок. Катетера навіть не пропонували.

16. fiesta

fiesta Well-Known Member

Я теж без катетера обійшлась. Десь під час перейм ще легких акушерка відправила мене в туалет.
    А після пологів вже в моїй палаті теж чергова акушер сказала піти в туалет. І все.

17. Orman

Orman Модератор-бомба

ви серйозно думаєте, що дитинка дихає водою?

дихає тим чим і до того - кисень надходить з кров"ю через пуповину

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ----------

не до вас конкретно

тут така штука - відмова від вибору, це теж вибір, і за це людина теж несе відповідальність.

---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

теж сильно задовго до початку, але тоді вони легенько підтікали, а тепер так конкретно лило.

18. GIS

GIS Well-Known Member

)))))))))))))))))))
    та ясно що я знаю яким чином кисень доходить до дитини, це образно було сказано)
    просто нерозумію чому є обмеження в наших лікарів ? Невже просто "бо я нехочу чекати!" ?!
    Чомусь МОЗом встановлено такі терміни... і я не вчилась на медичному, щоб брати на себе відповідальність за здоров'я своєї дитинки, бо "дівчата на ДП так сказали". Я якась неправильна ? Перелякана ?

19. Orman

Orman Модератор-бомба

емммм, не знаю що і казати
    ну спитайте лікаря
    заодно спитайте чому в нас і 6 годин не чекають , а в деяких країнах норма 48, чи в них діти якісь другі?

та нормальна ви
    просто думаєте, що лікар щось таке секретне знає, а він знає те що йому сказали, сумніву це не піддавав, інші версії не перевіряв, бо ще виженуть з теплого місця. Хто піддавав і перевіряв в нашій системі не працюють.
    є така штука як "добросовісно помилятись"

20. Zyzya

Zyzya New Member

чому ? я теж так думаю,хоча в мене вже дві лялі.
    В мене знайома на початку вересня народила донечку, води почали відходити дома, так мала після народження ригала молоком (робили промивання),напилася навколоплідних вод.

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

все залежить від лікаря.В мене перші пологи були 21 годину.Та і цього разу надивилась де чого.Дуже багато чого залежить від лікаря і та сама стимуляція також