Обговорюємо пологи (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Січень 2013.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Обговорюємо пологи (2)

в мене обидва рази були дуууже болючі перейми і якби ще з окситоцином і лежати, то я би верещала весь час (я пробувала на своїх покричати, думала авось полегшає ))) - але так боліло більше, ну і дві перейми коли я спробувала полежати я теж репетувала). Тому дуже розумію як жінкам під крапельницею зносить дах і вони кричать.

2. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, вибачайте за дурні питання,а зараз далі роблять перед пологами клізму і спускання сечі катетером?

3. Orman

Orman Модератор-бомба

залежить від ПБ, але можна відмовитись

про таке взагалі не чула

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Першого не робили. Хіба би за Вашим бажанням.
    В другому переконали, бо типу "ти просто не відчуваєш і тому не можеш попісяти". Після пологів я ще довго не відчувала, ага

5. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Під час перейм я все, що могла випісяла))) Вже в родзалі, стелили одноразову пеленку під ноги(я стояла впершись ліктями в те крісло-кушетку) і там вже не зрозумієш, що з тебе ллється))

6. Isa

Isa Well-Known Member

Та ужас...лежала з 5 ранку до 12 дня,навіть просто не в пологах тяжко таке терпіти...а потім ще 2 год лежати,а потім ще в післяпологовій 6 год, то там я вже не витримала,сама собі стала по палаті ходити:)

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

перед КР. Стрьомна процедура

8. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Мене лише за клізму спитали чи хочу, так між іншим... Було зрозуміло що ніхто і не робить майже.
    А про катетер то навіть не чула.

9. Barbie

Barbie Well-Known Member

Мені за клізму нічого не казали, а катетр ставили після пологів. Запитали чи я можу попісяти, я не змогла, вони сказали, що прийдуть знову через пів години, я знову нічого не відчувала, і вони сказли, що краще вставити катетер. Це було на Мечнікова.

10. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я правда трохи довше впиралася. робила кілька спроб, але ніц не вийшло. а ще тому сприяють їхні туалети без дверей. бо за тою шторкою дуже мені було незатишно)))

11. Latane

Latane Well-Known Member

Дівчата, ну ви ж вкурсі, що коли води відійши, то клізму впринципі робити неможна!

12. invisible

invisible Well-Known Member

Мені в ПБ робили. Я в принципі сама була згідна, то не відмовлялася.

13. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

і мені робили, сама проти не була..

14. Barbie

Barbie Well-Known Member

Мені ще в пологовій палаті робили, десь дві години після пологів. Вставати ще не дозволяли.

15. Megan

Megan Well-Known Member

А чого так категорично? Я просто питаю. Бо з першою вагітністю води полились в 33 тижні, поїхала в ПБ, клізма стандартна процедура. До тепер над тим не задумувалась. А чим воно шкодить?

З другим то вже з потугами влетіла, то мови не було про клізму.

16. Latane

Latane Well-Known Member

Ризик інфікування - таку версію мені розповідали два знаних лікаря з джамбула і один з мечнікова, а як там насправді хз... І ніякоі категоричності))

---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:55 ----------

Можливо це від переконання лікаря залежить...

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

клізма виключена з переліку обов язкових процедур. Застосування катетеру під час пологів- можливо- через певні проміжки часу сечовий повинен спорожнюватися, щоб не чинити тиску на матку і не гальмувати пологи. Якщо жінка сама не може сходити-( інколи під час пологів м язи сечового "гальмують"), тоді акушерка катетер застосовує

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

мені в пп спускали десь за кілька годин після стимуляції

18. Ljlichka

Ljlichka Well-Known Member

Я народжувала не у Львові ,а в Рівному в перинатальному центрі. Він рахується як "дружній до матері і дитини" то там лікар перед пологами мені пояснила що зараз за протоколом в природніх пологах не потрібно ні голитись ні робити клізму. Такі процедури необхідні лише пр КР. Якщо породілля хоче то ставлять Норгалакс чи інший засіб з подібною дією.Вони це пояснюють тим,що пологи мають бути природніми без лишніх медичних втручань.Хоч якщо є необхідність то і окситоцин капають і епізіо роблять і КТГ записують, але лише за показами,якщо ж пологи йдуть нормально без ускладнень того не будуть робити

19. Isa

Isa Well-Known Member

Мені катетер ставили одразу після пологів,нічого не виходило,бо в туалет я і не хотіла...то аж два рази пробували,ніхто мене навіть не питав,а я була після пологів,з синочком на руках,то вже було все одно...але процедура страшенно неприємна!

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

двічі робили післі відходження вод.