Обговорюємо пологи (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Січень 2013.

1. Whiff

Whiff Well-Known Member

Відповідь: Обговорюємо пологи (2)

Ясно((( вообщем буду надеяться, что рожу без разрывов!

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а, он воно що :)
    нє, ну не перебільшуй вже так :) взяти дитину в руки хтось має :)
    ношпа розслабляє м'язи. Перейми - скорочення м'язів.

3. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

переконала:)

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

та чого ж вже так трагічно. мене знеболювали місцево. ніхто ще не казав, що там погано зашито

5. Raven

Raven Мама малятка

мене теж, але там де поверхневі розриви, де шви на слизовій, до сих пір не затягнулися нормально, бо перетягнуті, ну і не обезболювали ту частину

6. chichika

chichika Member

:good:
    Дякую, обов`язково прочитаю, вже скачала.
    Також вже прочитала Дік-Ріда і там сказано, що застосування штучних обезболюючих засобів притупляє вироблення організмом природного обезболення. А то спазмолітичні засоби, тому цікаво як вони діють.
    От і я це знаю. А ношпа зменшує силу перейм?

7. Maksli

Maksli Well-Known Member

мені не зменшила ані сили ані інтервалу, перейми, як були з інтервалом 5-6 хв. і такі що можна їх передихати, тай забутись, так і продовжувались, згодом ще й частішати стали, ну то так і має бути.

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ні. при істиних переймах- вона уже малопомічна :) Крім розслаблення м язів стінок матки нош-па розслабляюче діє на шийку матки , пом якшуючи її. От саме по цій причині її інколи призначають у якості "допологової підготовки"

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я теж зі своїм швом після епізіо намучилася. 1,5 місяці. І він мені досі ниє на зміну погоду. Жахливі відчуття. (((
    Я теж така ніжна. Але що цікаво, на перших пологах зашивали розріз і я там ледь не вмирала від болю, хоч і знеболююче двічі вкололи. На других порвалася трохи по шву, але зашивання так не боліло. Чим пояснити, не знаю. Ну і після того розриву взагалі не відчувала, що він там був.
    Мені в третіх пологах допомогла ванна. Тканина розмокає й стає більш еластичною. Так що третю дитинку, яка була трошки менша за другу й трохи більша за першу я народила без жодної тріщинки, хоча потужний період був дуже довгий і непростий, ще й малявка йшла лицем догори. :)

10. Virna

Virna Well-Known Member

Дівчатка,чи хтось народжував природньо дитинку, яка йшла сідничками. Хто з лікарів приймає такі пологи? Як вони взагалі проходять? Бо я так переживаю, шансів вже мало, що перевернеться. І хто з лікарів береться за такі пологи?

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, ви тут пишете, що народжували вертикально, бо спинка в ліжку була піднята. Але хіба то вертикально? То виходить напів-сидячи чи сидячи. В мене теж так було. Але я чогось думала, що вертикальні пологи - це пологи стоячи. Чи я щось неправильно розумію?

12. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Я теж порвалася трошки через те, що доня йшла "піонером" (з ручкою доверху) і дійсно процес зашивання видався мені найнеприроднішим і найболючішим у всіх пологах. Пригадую, кричала лікарю: "Що не можна хоч трохи обезболити, як можна по живому шити, то ж так болить!!!" на що він мені відповідав: "Якщо хочеш, щоб стало так, як було, то краще без обезболення". Зажило все швидко, зараз нічого не відчуваю і не намацую, радію, що лікар не послухав акушерку під час потуг, яка радила різати, бо впевнена надріз заживав би довше і був би набагато болючішим, ніж мої незначні розриви.

13. Latane

Latane Well-Known Member

а ще сидячи на стулі або на корточках)))

---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

ось це якраз не дуже вертикально, а напівсидячи/напівлежачи. Бо не піднімається та спинка аж так сильно вертикально

14. Raven

Raven Мама малятка

моя сестра на Мечнікова в чергової

15. сніжна

Усик на Мечнікова- моя коліжанка, перша дитинка вагою 3800
    Винник на Мечнікова ( лікар не дуже приємна , але по сідничним теж профі).
    Бонцаревська на Мечнікова ( оскільки у мене дитина була до 36 тижнів сіднична і в ЖК сватали лише на КР, то вона про КР не говорила, казала, що все нормально, у випадку чого-будем пробувати)

Сімікін спокійно приймає сідничні ( відгуки пр нього, правда теж не дуже приємні)- зараз він в Меді, поки Батальна закрита
    Данков на Джамбула...

Одним словом,перші сідничні приймають багато лікарів вищого класу ( бо сідничні вважаються нестандартними пологами), просто на остаточне рішення впливає багато індивідуальних факторів . І кожна окрема вагітна розглядається індивідуально.

п.с. а чого ви налаштовані на сідничні пологи, коли у вас лише 33 тижні? При першій вагітності дитина має ще мінімум 5 тижнів для маневрів.
    якщо будете так налаштовані- то так і буде. У мене малий перевернувся в 36 тижнів, я у мами- в 38 . Щодня- кілька разів колінно-ліктьова поза, і ще- щодня розмовляйте з дитинкою, просіть її повернутися. Це діє. Правда.:)

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

та не трагічно. Мистецтво лікарів теж ніхто не відміняв.

Коли з Вірусею їхали в ПБ, зі мною їхала гінекологша і розповідала, як мене зараз зашиватимуть і теж згадала про то... хахаха, нічого зашивати не треба було. А я вже і переплакалась і перестрашилась...

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

Вертикальні пологи - це такі, в яких напрямок народження дитини - вниз. Стоячи, чи навпочіпки, з підтримкою чи без

17. Orman

Orman Модератор-бомба

ні то не вертикально, але мова йшла про розриви, то те мінімальне напівсидіння і то сильно помічніше ніж лежання пластом на спині.

18. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

мені теж робили розріз і напевно знеболення (але мені здається що ще під час пологів). коли зашивали абсолютно нічого не боліло і зі швом проблем не було ніяких. я була в пологовому 5 днів, то лікарка на огляді потім мені казала що ніби розрізу і не було - так гарно зажив.
    побачимо що буде цього разу. надіюсь що буде взагалі без розривів і розрізів.

19. сніжна

це фото з "взірцево-показового" 4 московського пологового ( куди вічно делегації всі водять і по ТВ показують. На фото видно, що вагітна знаходиться на кріслі-трансформері, але власне акушерки приймають вертикальні пологи :http://ic.pics.livejournal.com/stopiataya/45574187/11663/11663_600.jpg

20. Virna

Virna Well-Known Member

я зовсім-зовсім не налаштовуюся. навіть думати боюся і не хочу. просто прийшла з ЖК, от і під емоціями. Страшнувато якщо не перевернеться, тому цікавлюся.