Обговорюємо пологи (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Січень 2013.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: Обговорюємо пологи (2)

Мені такого не ставили, не чула щоб всім це ставили.

2. Latane

Latane Well-Known Member

а від метелика можна відмовитися? чи які обгруновані відповіді може надати лікар про потребу того метелика? а то по ідеї лікар може будь-що ввести під час пологів, поки породілля не в адекваті, наприклад, окситоцин

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

звичайно, що може, хоча скаже, що обезболення, тре напевно просити чоловіка чи партнера по пологам, щоб дивився, що колють, бо бачу то зараз ставлять без розбору всім

4. Chekay

Chekay Well-Known Member

мене як тільки перевели в родзал (Мєчнікова) одразу акушерка поставила той метелик, сказала що зараз ставлять його всім для того щоб у випадку ускладнень мати вільний доступ до кровоплину, я не протестувала, бо пологи в мене перші і як то кажуть "зелена" в тих питаннях, та і не знаю чи пройшло б таке, оскільки метелики входять до набору медикаментів що їх потрібно купити на роди

---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

а партнеру пильнувати що колять породілі все ж треба, бо навіть і без метелика можуть звичайним шприцом в вену ввести що забажають (моїй подрузі вітміни в процесі пологів вводили - ну так принаймні її сказали, хоч я думаю що ті "вітаміни" стимулюючий ефект мали)

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

він потрібен для того, щоб у випадку винекнення нестандартних ситуацій мати миттєвий доступ до кровотоку . Бо інколи рахунок йде на хвилини , а неможливо ввести катетер у вену. Щоправда мені до моменту узгодженої стимуляції його не ставили. Натомість коли я ще у патології перебувала, вночі екстренно віддавала свій метелик із наперід купленого родового набору якійсь породілі, де була екстренна ситуація, а аптека вночі тоді не працювала ( мені лиш дивно, невже тоді у пологовому для таких випадків не було своїх метеликів, щоб медсестра вночі по палатах шукала).

6. Latane

Latane Well-Known Member

ніби і виправдано, а з другої сторони мені його не ставили - невже мій лікар був дуже впевнений у відсутності нестандартних ситуацій.....
    Виходить, що ще один винахід для перестраховки - зовсім лікарі розслабились)))

7. tasha

tasha New Member

Дівчата, а поясніть мені дурній, чому зашивають і чистять після пологів без знеболювального?

8. Orman

Orman Модератор-бомба

мені знеболювали коли зашивали

9. Popi

Popi Well-Known Member

Мені також на Мечнікова знеболювали, але не кололи а щось там мазали, я вже забула що але лікар какзав назву.

10. oksumoron

oksumoron Active Member

Мені також ставили метелик, роблять це першим ділом перед госпіталізацією, поставили на зовнішній стороні руки!
    Зрештою він і пригодився, я втратила багато крові під час пологів (800мл) то мені вливали рідини, щоб компенсувати втрати! Якщо була б більшою втрата, то робили би пепеливання крові!

11. Gorda

Gorda Well-Known Member

Мені також знеболювали. Робили уколи.

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

мені знеболювали але, то всеодно був "космос"(я б ще раз народила краще)

• Подобається Подобається x 1
  13. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Знеболюють, але часто то знеболення не дуже допомагає чи просто не бере жінку.

14. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

або дія знаболення закінчується на половині процесу:girl_cray:

15. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

І я відчувала все :sad: але я навіть не пам'ятаю чи мені знеболили...
    Добре відчувала чистку :ireful1: правда тоді не розуміла що то, була малятком зайнята. Аж десь місяці через три-чотири коли тут таке обговорювалось, то зрозуміла. А боліло так, що ледь з крісла не втікла.

16. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Я зараз читаю "Пологи без страху" Грентлі Дік-Рид так ось він пише що як що зашивають відразу після пологів то знеболюючі не потрібні, а як що пройшло хвилин 15 тоді потрібен новакаїн

17. Raven

Raven Мама малятка

ледве не відправила лікаря до дантиста на реконструкцію щелепи. Тримала акушерка.

18. Paradise

Paradise New Member

Але Ви мене настрашили.....:girl_cray:

19. Savchenko

Savchenko Member

Мене не знеболювали,але я настільки була виснажена, що відчувала голку тільки як легенькі укуси комара не більше, а от коли стан ейфорії після пережитого пройшов то відчувала все((((

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в цьому є резон, бо ж концентрація природніх гормонів в цей час на максимумі. Мене не шили ( одну зовнішню скобу на тріщинку не рахую, бо я того навіть не відчула), але чистили одразу. Ніякої болі при чистці я не відчувала- хіба неприємні трішки відчуття, але після пологів я вже навіть на них не зважала.