Обговорюємо пологи (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Січень 2013.

1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Обговорюємо пологи (2)

а метелик навіщо? все ж таки щось вам вводили.

2. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ну а якби щось? як вони потім будуть ставити катетр? хороший аргумент для супроводжуючого, щоб він дозволив.
    маніпулятори.

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

саме так. "якщо у першій сцені показали пістолет, то в останній він має вистрілити"...
    Після Вірусі мені було аж майже дивно, що можна отак - народити дитину і не мати жодного сліду уколів-катетерів :)

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я собі згадала, що мені теж метелика поставили як тільки в родзал прийшли, хоч нічого і не вливали. Акушерка мені так і сказала, що то ставлять всім, щоб потім, в разі чогось в метушні не ставити... Я була така щаслива своїм повним відкриттям, що погодилась і на таке))
    І нашо воно мені було... Після народження малого забули за той метелик, а акушерку допоросилась зняти аж ввечері. В результаті мала синячисько...

5. Chekay

Chekay Well-Known Member

метелик поставили одразу як я тільки переодягнулася, як тут пишуть дівчата, аргументували тим, що у випадку чого має бути вільний доступ до кровоплину, зняли його аж в палаті через 2 год після родзалу, я просила одразу, то мені сказали що у випадку післяпологових ускладнень, кровотечі або чогось іншого він ще може знадобитись (обнадіяли оптимісти:girl_mad:), а вже після того як я встала прийшла сестричка і зняла ту штуку. Доречі, в мене також синець залишився

6. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

і це ще м"яко сказано. Мене потім так боліла рука аж до ліктя. Що я просто не могла піднімати руку, нормально заплести волосся,а тут ще й дитинку взяти на руки треба якось. Та й сходив мені той синяк довго і нудно...

7. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

точно- точно:girl_smile:? А оце як трактувати:

9. Raven

Raven Мама малятка

я дитину на руки взяти не змогла після тої бяки, ще й кровотечу мала від нього, як зняли, але той метелик після пологів мені таки пригодився

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

після 2го КР я йшла додому з пробитою веною (погано поставили катетер), синцями на 2х руках - згини і кисті - і ще й зі сколеною антибіотиками дупою і набрякша від крапельниць, про шов мовчу. Після першого КР - мійже весь той же список доповнював ще і уретрит, що є гадістю ріднісною саме по собі.
    Тому після Вірусі мені аж важко вірилось в таку халяву - на 5й день після її народження про те, що пологи були, нагадувала тільки ляля в руках :)

11. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я мала щось схоже. Мені за 5-ть дів в пологовому поставили 5-ть метеликів в різних місцях, бо в мене страшенно взувались вени. Руки були сині-синюшні, ні одного живого місця.

12. Chekay

Chekay Well-Known Member

кололи сібазон - знеболюючий препарат, як сказав мені лікар, справа в тому, що до того як мене перевели в родзал нерегулярні перейми в мене були вже трохи більше доби, тому я півтора ночі не спала і була вже досить виснажена, завдяки тому уколу десь 1,5 години я спала між переймами, до початку потужного періоду його дія закінчилася.
    P.S. описую все так як коментував мені лікар, якщо мені не всю правду договорили, то в такому випадку і я вводжу Вас в оману, хоч приводів недовіряти лікарю в мене немає, якщо б він захотів простимулювати мене, то зробив би це ще вночі, коли він чергував, а я в патології валялася, і на ранок пішов би спокійно додому, а не чекав 10 ранку а потім залишився зі мною на цілий день після нічної зміни

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Сібазон відноситься до препаратів, які легко проникають в кров плоду ( вже через 5 хвилин після введення).Є дослідження, що застосування у пологах сібазону призводить до пригнічення центральної нервової системи у новонароджених, м я зевого тонусу,підвищує ризик апноє, порушує метаболізм. Всі ці явища можуть спостерігатися протягом навіть 30 днів після полгів. А для вагітної застосування седуксену ( сібазону) підвищує ризик застосування опертивного втручання у пологах

14. cosmetichka

cosmetichka New Member

Найбільше розчаровує те,що стільки не плати,а обслуговуючий персонал у роддомах не радує. :girl_mad:

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

хто недавно родив? всім зразу поставили метелик? то десь є написано, що обовязково?

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

мені зразу поставили, сказали такі в них правила на Мечнікова

17. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

родила 9 міс назад на Джамбула, метелик теж одразу поставили, хоча потреби в ньому не було зовсім....

18. Latane

Latane Well-Known Member

19. Chekay

Chekay Well-Known Member

це така противна штука))))
    венозний катетер який ставиться на руку в районі зап'ястя для того, щоб у процесі пологів можна було вводити медикаменти не проколюючи щоразу вену

20. Latane

Latane Well-Known Member

напевно дійсно противна))) мені просто такого не ставили, але то було 4 роки тому (на джамбула)