Обговорюємо пологи (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Січень 2013.

1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Обговорюємо пологи (2)

може якби рухались, а не лежали, то і перейми відновилися б?

2. Orman

Orman Модератор-бомба

ну це ж не обов"язково.

може дитина щойно в процесі пологів покакала...

в мене теж були "зелені" - ну принаймі лікар так сказав, я не бачила. Нічого в мене дитина не інфікована.

крім того, що вона в принципі, не обов"язкова

3. daisygirl

daisygirl Member

Я увесь той час ходила навколо того вертольота, круги намотувала. Лише раз прилягла, але акушер побачила, що перейми більше слабнуть, сказала встати.

4. Orman

Orman Модератор-бомба

може мало чекали, може обстановка загострилась і перейми припинились. А ще буває таке що все затихає перед відповідальним моментом, така собі передишка.

Але точно вам ніхто не скаже.

І 100% даю гарантію, що з часом (до мене роки за 1,5 дійшло) ви зрозумієте, що і чого сталося (якщо вас це цікавить). Зараз не мучтеся - маєте здорову дитину, рухайтеся далі.

5. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Мій варіант)) Як згадаю, аж погано робиться. Вдома "тарабанить" (то ми так з чоловіком перейми називали) страх, не знала, що робити навіть-приїжаю в пологовий все в нормі і ніяких вам хоч легеньких схваточок. Я так двічі їздила. "Тарабанило" мене з п"ятниці, а народила в понеділок.

6. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

В мене до -речі, лежачи під час огляду перейми зникали. Мабуть, тому що мені було некомфортно. Тільки поверталась в вертикальну позицію і відразу відновлювалось все і йшло як годинник.

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це стосувалося конкретного допису форумлянки. Де написано було, що вона на відкритті 9 см була у пологовому і при огляді виявлено, що води- зелені. Брудні води під час пологів- це не є якийсь рідкісний чи надзвичайний випадок. Ніхто не виключає того, що дитина покакала у процесі першої фази пологів ( таке трапляється і в тому випадку, якщо в період перйм дитинка відчуває кисневе голодування у певний момент- автоматично йде випорожнення кишківника). Не обов язковим є і те, що дитинка інфікується- це залежить від того, як довго вона мала можливість захоплювати води із мекконієм. Чим більший пероід, тим більша ймовірність, що у дихальні шляхи потрапляє мекконій, що може призвести до постнеонатальної пневмонії новонароджених. Тому таким діткам після народження неонатолог повинна особливо ретельно очистити дихальні шляхи). Мова йшла про те, що
    .Інфекція через зелені води , якщо заноситься, то заноситься внутрішньоутробно, а не лікарем. От і все.
    звісно, що не обов язкова. Але знову-таки, у конкретному контексті "відкриття було вже 9см.", якщо амніотомія і була проведена, то немає чого себе за це гризти. На відкритті від 8 см пробиття вод не вважається передчасною амніотомією. Можна пробивати, а можна і чекати самовільного відкриття плідного міхура. Можливо, з огляду ситуації, тут вважалося, що краще води випустити.

8. Orman

Orman Модератор-бомба

смішно, з огляду на те що сталося потім.

Яка така ситуація? Краще для кого/для чого?

Може цій конкретній жінці потрібен був міхур, щоб відчувати перейми. Те що у 99% жінок ця непотрібна маніпуляція не має жодних негативних наслідків, не значить, що вона правильна і "непередчасна".

в більшості жінок після пробиття міхура єдиний результат - болючіші перейми. Смисл? А ну і потім лікар з "чистою совістю" може казати про безводний період - з усіма витікаючими наслідками страхання, стимулювання, витискання і всякої дурні.

п.с. я не вірю в зайві зуби, органи і міхурі.

ну зважаючи на те які очі роблять лікарі і напускають стурбований вигляд - то таке враження що рідкісний і страшний "ви би бачили які у вас зелееені води". Це мій лікар таке робив. Перший випадок, напевно :lol:

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

"мала можливість" не дорівнює "захоплювала". Ніхто не знає чи
    1. захоплювала взагалі
    2. коли саме покакала дитина - може за секунду до пробиття, а чи і внаслідок нього

моя дитина відригувала/відкашлювала чисту водичку. Хоча води були "страаашні".

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А моє дітьо народилось з незрозумілою висипкою, типу віспи. Лікарі не могли зрозуміти що то таке і відкіля воно взялось. Так і не довели що це таке. Ми то переросли, вірніше викупали в травах. Ми тут про води? Ага вони були чистенькі як сльоза )))

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А мені за Дмитриком сказали, що води чисті, не хотіли лякати (хоча по поглядах мені здалося, що то неправда) і таки дійсно, відригував він потім брудні води з такими чорними прожилками.

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Не знаю, чи в тебе схожий сценарій, але в одної коліжанки теж дитина з висипкою народилася, бо мама напередодні наїлася мандаринок. :)

12. сніжна

13. natorella

natorella Well-Known Member

ооо який товстий міф
    я ЖЕРЛА мандаринки перед сашиним народженням тоннами і в день пологів включно

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А вона не їла, не їла, а тоді як втиснула. )))

15. сніжна

думаю. це і було основним. Бо я теж їла усю вагітність апельсини-ківі кілограмами, і нічого. А якщо злопати "незвичний" продукт власне перед пологами - організм "здивується". До речі. ще нагадалося, що племінниця теж мала висипку при народженні. Але тут винуватцем стали суниці- саме в вранці перед пологами мама вперше поласувала добрячої тарелею перших у сезоні суниць. А увечері пішла в пологовий. То дитинка теж народилася з висипкою.

16. strochka

strochka Member

і в нас була висипка, то я вперше за зиму гранат зїла. Правда вона пройшла досить швидко, майже відразу.

17. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

в кармі питали - в мене перший КР.
    Пологи почалися природньо, повне відриття, а потуги не приходили. Коротше малий ліз-ліз, але так і не виліз...я так тоді просила КР, але моя лікарка до останнього сподівалася, що він народиться сам. ... Робили екстренний КР.

Сказали, що вузький таз.

А ці двоє на дупцях сидять. звісно, що можуть перевернутися ще, але... коротше, буде КР.

18. hannatal

hannatal Member

еех, і мене не тужило ні разу, ні болю сильного з першими двома не було сильного - просто повне відкриття і тиснись сама.

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

І мені довелось самій тиснутись. Потуг не було абсолютно, правда біль була шалена.
    А то у вас такі пологи були з усіма дітками? Тобто фізіологія ваша така?
    Я питаю, бо цікаво, чи мене та сама участь чекає наступного разу, чи таки є надія на потуги...

20. hannatal

hannatal Member

не можу точно сказати, бо є моменти розбіжностей
    1. перші два мали цілий міхур, який пробивали безпосередньо в родах, а 3 роди почалися з самовільного відходження вод без перейм
    2. 1 і 3 не було вставлення в таз. 1 через обвиття де тільки можна (за ноги, під руки, на шиї), тому каталася як на ліані (так лікар пояснила). 3-ті мабуть через багатовіддя (щоразу як брали на крісло лікар штовхала голівку і води підтікали, а в родах побачити багатовіддя)
    3. в третіх був сильний біль на повному відкритті, який заставляв "гудіти" і досить таки голосно стогнати (що було неприпустимо в перших двох). Біль - то кільце в тазу - відкрита ШМ , думаю, причина в перетриманих переймах. Боліла повністю відкрита ШМ, яка просувалась (як і в пешрих родах) разом з головою , але ""какати" ЯВНО не хотілося, хоча від власного туження в родзалі було полегшення.
    4. перші роди вважаю важкими фізично, другі морально, треті - повна насолода
    Схиляюся до думки, що то така моя фізіологія. Вдома, починаючи з 2-их точно не чекала вдома, а бігла, не то що йшла, в ПБ; і так буде і надалі

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ----------