Обговорюємо пологи (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Січень 2013.

1. glasses

glasses Member

Відповідь: Обговорюємо пологи (2)

Батальна,то хто цей "грозний дядько"?

2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Поврозник, такий високий, статний мужчина?

3. glasses

glasses Member

Та, дуже серйозний мужчина, він був на чергуванні на нічному і тоді дивились з лікаркою мене. А він просто лікар чи якась вища посада?Бо щось вони всі мене так ним страшили.

4. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Точно не знаю, але здається вища посада, я з ним домовилась про пологи. Якщо високий, коло 40-45 років.Порадила як хорошого спеціаліста інші лікарі. Нам з чоловіком він також дуже сподобався. А ще його хвалять що він дуже добре і швидко кесерить, але до останнього планує природні. Мені так і сказав, хоч у Вас і є шанс КР, але я зроблю усе щоб ви родили самі. Попросив доносити до 37 тижня і тоді до нього на огляд.

5. glasses

glasses Member

6. allja

allja Well-Known Member

А ці ліки потім "не тормозять" відкриття? Мама моя розказувала, що на 6-му місяці, як вона ходила вагітна мною, в неї була загроза передчасних пологів і відкриття (не знаю яке), то її теж чимось накололи і потім до 9-го місяця вона майже весь час лежала на збереженні. Потім коли почалися перейми відкриття не було, чи то воно не збільшувалося (не памятаю вже), то їй щось капали, я так розумію, що стимулювали. То може бути, як наслідок таких ліків?

7. Brenda

Brenda Member

Якщо я не дала, то чим мені це грозить??? Може хтось підказати плііііііііііз

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо вводять магнезію у великій кількості та гінепрал на останніх тижнях, то можуть "гальмувати" ( не 100%, просто є ймовірність). При передчасних пологах матка приходить у тонус, починає скорочуватися, шийка матки вкорочується, розслабляється і починає відкриватися. За допомогою ліків намагаються розслабити м язи матки та шийки і призупинити пологову діяльність. Відповідно , інколи до пологів матка приходить у "занадто розслабленому" стані. Але ж коли стоїть питання передчасних пологів у 33-35 тижнів і можливості за допомогою ліків доносити дитинку принаймні до повних 37 тижнів, тоді обирається другий варіант.

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:19 ----------

це грозить "наганяєм" від начальства хіба вашій лікарці, яка вела вагітну. Бо виписка з пологовго долучається до вашої медкарти у ЖК- є логічним завершенням документального обліку ведення вагітної.

9. Ланочка

Ланочка Well-Known Member

Це правда. Це так якби памятка про ваші пологи. Все таки це важлива подія у здоров"ї жінки.
    Але мені казали через 2 місяці після пологів на огляд, тоді і занести виписку. Думаю її ніколи не пізно віддати.

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ----------

В мене аналогічно.

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

мене виписали в неділю, а в понеділок о 10.00 дзвонили з ЖК з криком, чому ЩЕ нема виписки, мала ж принести о 09.00 60:)

11. Brenda

Brenda Member

фууух, Ви мене заспокоїли, бо я вже почала думати, що це якимось чином вплине на якісь виплати соц страху і тд ітп... ну тоді я не парюсь, в ниє є мій тел, якщо хочуть, то хай дзвонять:)

12. Ланочка

Ага, треба було попросити, щоб хтось зних з дитиною посидів в той час як ви виписку понесете. І послати.

13. cjomcjomka

14. MaryF

MaryF Well-Known Member

не носила я виписки...Чоловік їхав на роботу, то завіз і залишив в реєстратурі. І на огляд через 2 місяці не ходила. Можливо, я зараз когось дуже здивую,але останній раз я була на гінікологічному кріслі, коли родила .....

15. cjomcjomka

я теж не ходила, ні першого ні другого разу. Вибралась на огляд+УЗД+аналізи в 1.4 старшого, а потім в 7 міс другого. Не було як, навіть якби і сильно хтіла.

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Щось у мене погано з математикою. А як ви рахуєте? Від часу, коли пробили міхур?

17. Ланочка

Ой, правильно. 1 годину і 20 хв. Просто мені перед очима 00.10, коли я на крісло лізла. і ще 10 хв. на потуги. Там навіть всіх десять не було. Бо вони ще думали який час народження писати 00.15 чи 00.20.

18. Liliyah Romanova

Взагалі-то рахувати треба ще раніше. Від цього моменту.

19. Ланочка

Та то так, звичайно. пологи починаються з відкриття. Але я про те що саме відчутні болючі перейми були не довго. Тільки після того як пробили міхур. Годину 20 хв. а до того я нічого не відчувала. Ну тількі трошки живіт нив низом як при місячних. Якби не той тиск, не знаю як би я зрозуміла що народжую. Дочекалася б напевно вдома до потуг.

20. Liliyah Romanova

А вас питалися, чи ви хочете міхур пробивати?