Обговорюємо пологи (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Січень 2013.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Я коротко - у вас не відходили води. Якщо б вони відходили, ви б не сумнівались. Природно перед пологами к-ть вод зменшується. «Плоский міхур» - це не діагноз, і навіть не явище. Це міхур в якому мало води. Він ні на що не впливає, зате дуже зручно наговорити незрозумілих слів вагітній і пробивати-стимулювати. Лікар не може точно сказати цілий у вас міхур чи ні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

плюсую. мені теж так здаось. може маловіддя було, тому виглядало що небагато вод. але я собі не уявляю як можна пропустити таку кількість води. навіть якщо би підтікали - води оновлюються. швидше що лікар вирішив на своє чергування пришвидшити

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Raven

Raven Мама малятка

Просто передніх вод було мало. Я мала помірне багатоводдя, але передніх було мало. Лікар, коли пробивав міхур, малу кілька разів відхилив, щоб побільше вийшло.

4. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Ще одна деталь пологів сестри. При огляді була виявлені кров'янисті виділення, недолікована ерозія далася взнаки. Лікарка сказала, що навколоплідні води можуть бути забрудненими, треба пробивати :scratch_one-s_head:

• Креативно Креативно x 1
  5. Orman

Orman Модератор-бомба

Та це якісь байки. При огляді можуть бути кров‘янисті виділення - це норма. До чого тут води?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Перше, що приходить на думку, це пробка. Як без неї? Коли в сестри вона відійшла? А вже багато свіжої крові мало б насторожити. Але думаю, що з нею дії лікарів були б зовсім іншими.

7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Кров'янисті виділення були за два дні до пологів.
    Говорила з сестрою, вони з мамою і з дитятком в сімейній палаті. Дівчинка як Дюймовочка, 2840 г, 48 см. Народилась трохи синенька, бо три години стояла в проході, зараз колір покращився, тільки на повіках видно тріснуті судинки.
    Може пробивання навколоплідних вод призвести до частіших переймів? Бо біля 23:00 перейми йшли кожні 3 хв. Намагаюся розібратися, розумію, що кожен випадок унікальний, але все ж таки...
    Чоловік заспокоює, що все добре, головне, що сестра з дитиною живі-здорові. Але я ніяк не можу заспокоїтися.
    Пробили води, стимулювали, ставили капельницю, штучно розкривали матку, виштовхували дитинку... Такий у них протокол???

• Співчуваю Співчуваю x 4
  8. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Така у них стандартна метода ведення пологів, нажаль.... Тому листай, листай тему і чоловікові цитуй (якщо плануєш його з собою брати на пологи) щоб знати до чого готуватися. Ні, надіятися, звісно, на краще, але ІМХО, реалії наших пологових варто знати і бути готовою відстоювати право на більш-менш людські пологи (думаєш навіщо дівчата пишуть план пологів і беруть з собою друкований примірник того самого протоколу?)

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  9. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

На жаль, така схема, коли намагаються розродити жінку, якій треба би просто дати часу.
    так, може. А може і ні (як було у мене)

10. Akina

Може, в сестри реально тренувальні лише були перейми і вона могла б ще кілька тижнів собі проходити (а дитина підрости трошки) якби не "вродили" її?

• Подобається Подобається x 3
  11. Orman

Orman Модератор-бомба

Почитайте протокол. Він не такий. Але лікарі роблять як їм зручно.

Я погоджуюсь з @Akina, що запросто могли бути тренувальні і дитина ще могла сидіти наїдатись. Хоча вона не така і маленька.

Ви що про пологи і ГВ читаєте? Прочитайте Сірзів про вагітність, про ГВ «вчимося годувати грудьми», і сходіть до доул на курси. До пологів в наших ПБ треба готуватися читанням протоколів з чоловіком.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  12. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Сказали при огляді, що вже тиждень перенос.
    Читаю Сірзів "В очікуванні дитини", про ГВ маю "Грудне вигодовування" Ксенія Соловей (одна із засновниць Молочних рік).
    Почала трохи читати тему Обговорюємо пологи, але бракує базової теорії.
    Обов'язково запишуся на курси.

13. algo

@Jusi ще на фб зайдіть в групу Вагітні теревені . Там досить багато цікавого

• Подобається Подобається x 2
  14. Akina

Еммм, боюся питатися - її екстрасенс оглядав? Чи то був 43 тиждень вагітності щоб такі припущення робити?
    Іди, іди, обов"язково! Бо поки ти такі перли сипеш про пологи сестри :facepalm:

15. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

У Сірзів є окрема книга про пологи, і там якраз добре розписані різноманітні особливості лікарняних пологів. І про "перенос" теж є.

Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk

16. Orman

Orman Модератор-бомба

Ага перенос, а то нічого, що дитина і так мала? Якби її ще на тиждень раніше «вродили», то би зразу в маловагових і недоношених загриміла.

Точно екстрасенс!

17. Havronia

Havronia Well-Known Member

Ви гляньте на картинці в неті, де ерозія на шийці матки, а де води в цілому навколоплідному міхурі. І як вони могли через це забруднитися :facepalm:.

18. Orman

Orman Модератор-бомба

я звідти тікала, гублячи тапки. Може це мені так не пощастило з компанією, але там усе таке було: недонос-перенос, лікарю видніше, молоко пропало...

19. algo

Згідна , всюди варто фільтрувати. Я про те що Ліда кидає багато цікавого

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

• Подобається Подобається x 2