Обговорюємо пологи (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Січень 2013.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ні. Це у більшості дітей присутнє і на хід пологів не впливає
    крім того, може ще і розкрутитись
    --- дописи об"єднано, 23 Березень 2016 ---
    я веду свою статистику з цього приводу :) і мої дані поки що десь 50 на 50. В когось більші, в когось менші. Маю двох знайомих з 4ма дітьми, які всіх 4х народили з практично однаковою вагою

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

узагалі не страшно. На УЗД пишуть , щоб просто на це звернув лікар увагу. Навіть якщо до часу пологів обвиття і буде, то це стандартна ситуація для акушерки- вона при прорізуванні голівки вручну ті петлі зніме із шийки

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Я теж так переживала, але це дійсно нічого страшного, моя була обмотана пуповиною навколо шиї і ручки, йшла як супермен)
    В цій гілці є дуже гарна стаття на цю тему) прочитайте)))

• Подобається Подобається x 1
  4. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

В мене на передостанньому було те саме, а на останньому не було. Дитинка розплуталася:)

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

5. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

Щось я перед пологами стаю істеричною. Завтра перша пдп і лікар сказала приїхати на огляд, після того як помацала руками живіт все боліло ще добу. Боюсь народити ще до другої пдп після огляду.
    А ще собі пригадала її слова "я б тебе в понеділок поклала, щоб не переношувала". Що за натяки...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Якщо ви про Бонцаревську,то вона любить класти у патологфю,коли є пдп.але ні мене,ні жодного з моіх родичів не прискорювала пологи. Я в патологіі чекала ще 9 днів. Моі родичі та знайомі і в 42 ьижні народжували. У неі просто є така фішка,що після 40 тижнів маєте бути під наглядом,бодай числитися в патологіі,щоб при сумнівах в любиц чпс доби могли підійти до лікаря

7. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

• Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

так, на хвилиночку, чоловік - адвокат
    цікаво, як би склалася ситуація, якби батьки були простими роботягами...

Останнє редагування: 2 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а що заважає простим роботягам підготуватися до пологів?..Мої треті вийшли найдешевшими, бо "не дякувала" й приїхала до чергового. Шкода, що ця стаття не була написана раніше - точно зробила б все по тій схемі. Бо так місцями бракло трохи аргументів.

• Подобається Подобається x 2
  10. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ну я родила без подяк. вообше і зовсім. і не заїкалися навіть. ну і так, я мала план пологів, який так і не віддала і Ліду під боком. але знову ж атки, доула - не чоловік, вона нічого вирішувати не може - колоти-не колоти, куди чого і скільки
    ну, я б може хотіла зайти до акушерки-лікаря, який торт-каву занести, але не до того зараз.

• Подобається Подобається x 2
  11. Rona

Rona Мама-йожик

Просто читати багато і відстоювати власні права. Мені пологи обійлись в 500 грн., і то з моєї ініціативи, ніхто не вимагав грошей. Народжувала в чергового, бо хотіла природніх пологів. І нарешті я знаю як то народжувати самій, знаю власні можливості.

• Подобається Подобається x 4
  12. SoloZiLvova

SoloZiLvova Well-Known Member

І все-таки цікаво було б почитати саме історію їх пологів...Не можу якось скласти картинку лише по цій статті... З неї мені ясно одне - готувалися вони ґрунтовненько. Родили в бою :)
    Мені взагалі правда картинку складати важко... Читаєш історію - одна картинка виходить, потім через два роки слухаєш автора історії - взагалі друга картинка виходить.

13. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

Маю питання стосовно природних пологів. Ще правда купа часу, але можливо хтось стикався з такою проблемою, і може внятео пояснити, в чому ризик( якщо він є) і як ви діяли.
    В мене 4 роки тому була тріщина куприка. Пропонували вправляти через задній прохід, я відмовилась, і воно зрослося так як зрослося) ще тоді хірург казав, що якщо його не вправити, то можуть бути проблеми в пологах. В ЖК лікарка сказала, що якщо інших показів до КР не буде, то це не проблема. Але я так побачила, що вона в тому не альо, то й не дуже розпитувала. І ще вона сказала, щоб я не роз'їлась, і не набрала більше 13 кг, бо це буде погано в моїй ситуації. Ок, я не набираю вагу швидко (поки +1,5, далі буде)))), але ж діаметр голівки не залежить від того, чи я 15 чи 20 кг наберу. Я хочу просто розібратися, чим є погано, що була травма, і які можуть бути наслідки. Буду вдячна за досвід!

14. lady Yar

lady Yar Well-Known Member

Моя скромна думка про статтю без хабарів така, що автор піариться і буде скоро балатуватися в депутати. При оформленні Вас кілька раз запитають місце праці і посаду, про чоловіка, здається, також. Тож чоловік-адвокат,додає балів. Я думаю, що звичайну людину, з такою заявою на поріг до головного лікаря ніхто б не впустив і слухати не став. Ніхто в пологовому грошей не вимагає. Ідете до чергового лікаря з обмінною, медикаментами і все гуд. Подяка в пологовому це просто так, чайові персоналу за те, що беруть на себе відповідальність за життя породілі і дитинки. Хто не має можливості оплатити, може не платити, роди приймуть, випишуть. Хто хоче віддячити - справа добровільна.
    Лежала в пологовому 5 днів(спостерігали, щоб в малюка не було жовтушки) перший поверх, платна палата. Мінус- навпроти родзали. Хто їде свідомо,обізнано і підготовлено, то все тихо і спокійно. Хто морально не готовий до пологів, то, як кажуть галичани, хай Бог боронить. Як персонал витримує(істерика і крики)? Дуже мені це набридло, чоловік жартував, що малюк буде приймати пологи так цього наслухався. В вільний час молилася за легкі пологи для породіль.
    Про гроші мені сказали 2 рази. Перший - друга санітарка ,якої я в очі не бачила під час пологів, що їй також треба дати 50грн(їх дві на зміні ,так прийнято). Мене це здивувало. При виписці дитяча медсестра дуже маніпулятивно питає про те, чи маєте 50грн за довідки.

15. lady Yar

Подумайте, в кого хочете родити і до того лікаря на консультацію , в пологовому Вам найкраще розкажуть. Чим менше жінка набере ваги під час вагітності, тим легче для організму. Найбільше набирається після 6 місяця. Якщо не вживати штучних вітамінів, то дитинка народиться з звичайною вагою. Одним словом налаштуйтеся на позитив, все буде добре.:girl_smile:

16. Orman

Orman Модератор-бомба

я аж не знаю що казати. Це така жахлива фраза. Які чайові? Яка відповідальність? Яка відповідальність за чайові? Без чайових не несуть відповідальність?

ну вибачте за каламбур, але за "чайові" в ПБ - давання і брання відповідальність і кримінальна може бути.
    в мене особисто вимагала неонатолог в Жовкві

Останнє редагування: 22 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. lady Yar

Погоджуюся, що є різні люди. Є різні ПБ. Я неонатологу нічого не давала. І мене не просили нічого дати. Дитячим медсестрам також ні копійки, все інше було по моєму власному бажанню і тим, хто ці гроші відробив. (Лікар, акушерка, санітарка, педіатр, палатна). Про свої пологи я вже десь писала і фото пологового виклала.
    Якщо жінка домовляється з лікарем приватно, він їде до неї на виклик в свій вихідний, вдень або вночі, то за це треба заплатити. Сподобалося, як до Вас поставилися, обслужили іт.д-можете віддячити, а можете і ні.
    Взагалі мої слова вирвані з контексту. Я прочитала статтю і заяву адвокатської пари.(Рух ні хабарництву). Їм ніхто просто так такої заяви б не підписав. Все що вони собі понаписували є в чинному законодавстві. Щодо медикаментів, то я при собі мала , мені не знадобилося, акушерка запитала чи можна віддати іншій жінці,яка не мала ліків, там хтось був на 4 поверсі з кровотечею . Я віддала без проблем, мені все одно не треба, в аптеку не поверну.
    Так, під час вагітності я чула жахливі історії про пологові, про те, що санітарка без грошей не завезе в палату, акушерка не підійде і іт.д В мене склалося якесь інше враження. Мене , навіть, з оплатою за палату не напрягали. Я сама вже питалася як і де платити.

18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

знаю дівчину, яка також мала якусь травму хребта від падіння. народила здорову дитинку, природні пологи. але за деякий час мала проблеми з хребтом-не могла вставати, дитинку відповідно взяти було важко... знаю, що лікувалася, до хіруга зверталася і т.д.
    краще проконсультуйтеся в толкового хірурга.

19. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Невістка зараз в медінституті. 8 вечора було 3 см, 9 ранку - 5 см. Не стимулюють.Чи може бути невтручання в хід пологів викликане тим, що термін аж 23 травня, а народжується маля вже? Може це стримує лікарів? Бо мені дивно, що з таким прогресом її ще не накололи.

20. preciosa

preciosa Well-Known Member

дівчата, а які покази до стимуляції при 4 пальцях? В знайомої таке було. Води пробивали. Що може так відкриття застрягнути на тій відмітці 8см? Просто цікаво... Деталей я не знаю.