Обговорюємо пологи (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 Січень 2013.

1. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

тому що в пологовому є досить часті огляди, а вони якраз і збільшують шанс інфікування. Збільшують в рази. Сидіти вдома і чекати такі ризики оминає, але це треба мати міцну впевненість. Це морально не є легко точно.

2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

@Rona, прочитала вашу розповідь про пологи. Розкажіть, будь ласка, трохи більше про доулу. Де шукали, як знайшли, як обирали, що має/не має робити доула. Дякую.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Rona

Rona Мама-йожик

@Chortenia а напишіть @Markkomp Ліді, вона Вам детальніше розкаже все :)
    Порадила @natorella , Ліда - єдина сертифікована доула у Львові. Доулу називають адвокатом вагітної :) вона здійснює підтримку психологічну, інформативну по природніх пологах, мені була замість мами :)
    Не має права давати мед. порад, ну і спілкується з персоналом ПБ виключно від Вашого імені. Рішення всерівно за Вами.

• Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 2
  4. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Я народжувала у Польщі, то пупок обробляла спеціальною пшикалкою. Можу в ПП назву кинути. Якщо маєте можливість, попросіть нехай вам хтось з Польщі привезе. Завдяки цій пшикалці моєму малюку пупок дуже швидко відпав. Не було жодних проблем

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@METAMORFOZA це ви про octenisept? Мені її сестра радила, але в пологовому сказали нічим не пшикати не змащуватти, відпав дуже швидко і легко. Направду, нащо там шось оброьляти, як все само прекрасно загоїться?

• Подобається Подобається x 2
  6. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Я вже не єдина :)АФПБ - Реестр доул Украины

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. natorella

natorella Well-Known Member

Скажи, шо добре порадила.

8. Markkomp

немає такого через 18 годин мають запропонувати антибіотик, для профілактики запобігання інфекції а найдовший час очікування який особисто мені відомий це 1000 годин у Обласному Дніпропетровському перинатальному центрі

• Подобається Подобається x 1
  9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

100 може?

10. Kandya

Kandya Well-Known Member

Зі мною на підтримці лежала дівчина, то у неї води потекли на 29 тижні (це було 10 грудня) -- і її вірдазу в лікарню. Текли досить сильно, їй щось кололи, дуже контролювали (особливо температуру), додому не відпускали і народила вона 6 січня. Ну це не 1000 годин, але теж не мало і теж краще, ніж на 29 тижні народжувати

11. Markkomp

ні :) 1000

• Оптимістично Оптимістично x 1
  12. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Нічого собі... Півтора місяця майже??

13. solana rok

solana rok Well-Known Member

Логіка звичайно залізна в тих лікарів. Як я попадала з можливими водами, то теж говорили, що триматимуть до початку родової діяльності навіть як 2 міс чекати. А як попадають тижні так на 37 то вже грозяться інфікуванням і т.п., як лише нами не маніпулюють(

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

треба розрізняти підтікання вод і відходження вод. То зовсім різні речі. І при підтіканні на терміні до 37 тижня абсолютно вірно тримати якомога більше часу і стримувати пологову діяльність ( звісно, якщо немає обставин, які потребують негайного втручання) Бо води відновлюються, дитинка недоношена. Після 37 тижня- це доношена дитинка. Тут немає ризику для народження. Крім того, після 37 тижня характер підтікання як правило, уже інший, ніж до цього строку. Тобто він більш активний і є менше часу для відновлення вод

15. solana rok

solana rok Well-Known Member

Я розумію, що вод може і багато відійти, але то не виправдовує оті зайві огляди, які і можуть привести до інфікування і стимулювання, не давши нормального часу організму почати родову діяльність. В обох випадках варто почекати, як нема загроз. На мою думку, краще вже антибіотик, ніж гнати не готову ні фізично, ні психологічно дитину по шляхах

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

16. сніжна

в пологовому без оглядів нікак :). Там протокол, по якому передбачена періодичність огляду. Зрештою, коли потрапляється в пологовий із скаргами на підтікання, все рівно мусять перевярти стан шийки на ступінь визначення готовності до пологів. Найінформативніший метод- ручний, коли можна прощупати не лише ступінь відриття, але і консистенцію шийки. Але так- це збільшує ймовірність інфікування. Мало хто з лікарів згідний діяти не за протоколами

17. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

А взагалі огляди на кріслі в пологовому можуть якимось чимом пришвидшити пологи? Питаюсь,бо з 36 тижнів має бути в нас госпіталізація і наскільки розумію без оглядів не обійтись. А так хочеться хоча б до 38 доносити.

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

18. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Я завтра теж іду в пологовий. Мабуть, буде огляд... До слова, вперше за вагітність.
    Дуже не хочеться зайвих маніпуляцій, і тиску зі стимуляціями...

19. Mammy

Mammy Well-Known Member

Я лежала в патології з 38 до 40 тижня, огляди на кріслі були лише в перший день та вже в день пологів, тому, не обов'язково все так погано :) а так, просто перевіряли як лежить ляля, була на узд, та й усе. Все залежить від лікаря і, можливо, від" діагнозу" :)

Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk

20. сніжна

в мене теж так. перевіряли при поступлені в 39 тижнів і тоді вже аж на пологах через трошки більше як тиждень
    --- дописи об"єднано, 3 Січень 2016 ---
    вас дивляться лише при поступленні. а потім, якщо немає показів до професорського чи додаткового огляду, стараються до 40 тижнів не рухати