Обговорення кулінарних конкурсів

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем Маруся-мама, 13 Вересень 2009.

1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Обговорення кулінарних конкурсів

От,халепа:girl_sad: .Напевне ,все ж таки ,треба було дати трішки більше муки,щоб тісто було як густа сметана.

Я терла на дрібній,але не думаю,що це мало б вплинути на якість оладок.

2. napoleona

napoleona Well-Known Member

точно треба було дати більше муки, бо в мене перші теж не вийшли,але я ще забула дати яйця:girl_blush2:, потім знов не печуться, тоді ще муки, а потім все пішло наура

3. Natalia

Natalia Well-Known Member

Аналогічно, теж терла на трошки грубшій. Перша сковорідка не вийшла, то я додала муки і все ОК. Вже досмажую. Смачно і корисно.

Завтра черга гарбузяної бабки від Марусі-мами. :girl_yes:

Останнє редагування модератором: 11 Жовтень 2010
  4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я нині ввечері зобила пампушки з гарбуза. Полила їх люкром і виклала на новий кльош, що собікупила.
    [​IMG] [​IMG]

5. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я щойно спекла запіканку гарбузо-яблучно-сирну від Пупсика:girl_smile: Ще не пробувала, але приємний аромат кориці по всій квартирі!
    Тим часом жую свій горіхово-гарбузовий десерт, придума щойно додати до нього сметанки :girl_smile:. Хто ще буде його готувати , спробуйте і такий його варіант, дуже смачно!

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

і я щойно мала таке...першу пательню викинула...додала муки і все вийшло

7. natka75

natka75 Well-Known Member

модератори, включайте голосувалку :connie_pull-pigtail

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а я робила гарбузові оладки від roksolanka-смачний варіант солодких дерунів

9. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я десь-колись читала, щоб оладки і не тільки не текли, треба яйця давати без білків. Так робила і з нашими, для малят.

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

як на мене, щоб були пухкі оладки - має бути однакова кількість муки та рідких компонентів.

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

100%. Якраз цей допис написали в тому часі, коли я голосувалку робила. :girl_haha:

12. loreniya

loreniya Well-Known Member

а я сьогодні попробувала зробити "гарбузята" - ліниві вареники з гарбузом від Дани... Ну це просто бомба!!! такі ніжні, зі шкварочками на обід тільки фукнули - навіть сфотографувати не лишилось нічого. В рецепті є суттєвий мінус - МАЛА ПОРЦІЯ!!! як раз мому чоловіку на один присіст, а мені вже тільки облизатись і помити миску від тіста... на другий раз точно зроблю двійну порцію. Завтра на черзі пампушки, як чоловік муку купить...
    Дуже актуальний конкурс - я з гарбуза нічого смачного зробити не вміла - каша рис з гарбузом то не якийсь делікатес... хіба часом фарширую невеликого гарбуза і запікаю, але тут гарбуз виступає як "горщечок" а не як основний інгрідієнт... а от щоб з гарбуза і такі смаколики!!!
    надіюсь переможе достойна!!!

13. La esposa

La esposa Moderator

А я, а я щойно зготувала гарбузовий джем від Іриски :girl_claping::girl_claping::girl_claping: :girl_claping: Яка ж то смакота, людоньки! Правда, я рецепт трохи "модифікувала" під свої можливості — гарбузятко я не кубиками різала, а перепустила через комбайн, на терці, як для фрі, і решту гарбуза розвареного не блендером збила (бо не маю того, що занурюється), то я ту частину пом"яла, як на пюре :) хто зготує - не пожалкуєте, дууууже смачно, Іриско, дякую! :kiss:

14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Забацала "Оладки для малят" від Карапуза-надзвичайно смачні, мені все вийшло, нічого не пригоріло не прилипло, правда я не давала молока, бо сир був трішки вологим. Галю, спасибі за рецепт.

15. Natalia

Natalia Well-Known Member

А я ще випробувала "Гарбузову бабку" від Марусі мами - смакота, "Гарбузята" від Дани - справді дуже ніжні і смачні і "Осінні барви" від Карапуза - ням-ням.:girl_yes: Всі рецепти дійсно варті уваги.:girl_claping:

16. MYR

MYR Member

І я зараз його готую, процес дуже легенький, надіюсь, і результат не розчарує.

17. puma

puma Well-Known Member

І я готувала "Осінні барви" за рецептом від Карапуз. Дуже смачно.

18. loreniya

loreniya Well-Known Member

а мені не вийшли пампушки!!! шо я не так робила... проблема почалась з того що з вказаною кількістю муки в мене вийшло рідке тісто, навіть на крем рідке. /гарбуз я відцідила, так що лишньої води не було вроді/ я списала все на погану муку і досипала орієнтуючись на те щб тісто було м"яке і еластичне. ще +1 скл вийшло. я не врахувала цього - відповідно цукру вийшло замало... зато тісто було красиве - хоть паску печи!!! пончики вийшли не солодкі і не пухкі... і бачу на фото в дівчат - виходить, а мені не вийшло!!! хоть росли і смажились гарно. я переклала свої сливовим джемом, щоб досолодити. може ще раз спробувати? мені хотілось в тісто дати ванілі...

19. meri5

meri5 Well-Known Member

Вчора готувала "Осінні барви" від Карапуза домашні всі були в захваті. Дякую за рецепт.

20. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Готувала оладки маляткам! Такі прості і надзвичайно смачнючі!!!! На черзі книдлі і пампушки. Солодкого не їмо-дієта!.....